Майки АВГУСТ 2009 - Тема 22

• 17 382
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
tracy_t Страхотно бърза си Simple Smile благодаря за помоща:)  Hug
И стискам палци за амниоцентезата. Вярвай че всичко ще е наред и бебчо е добре!  Praynig Поздрави за ритничето Simple Smile

# 91
Момичета днеска съм при Марков да види как са нещата,моля ви стискайте ми палци имам нужда. Heart Eyes Hug

# 92
Биа, с тебе съм!  Praynig Дано по-късно се включиш с добри новини!

# 93
Биа, стискам палци всичко да е наред. Само трябва да си спокойна, нервите освен да ти навредят, нищо друго няма да направят. Знам го от опит  Hug

# 94
Биа, Praynig Praynig Praynig
С нетърпение ще чакаме новини Hug

# 95
Биа, стискам палци и чакам добри новини.

# 96
Tracy,s teb sme мила!Знам,че всичко е наред.Почивай повече!!! Praynig

ако някой не е разбрал все още,излезе новият регламент за ОДЗ и ЦДГ.В подфорума нашите деца има гореща тема.Въоражете се с нерви.Всичко е в ръцете на нашите директорки-който надцака #2gunfire #Cussing out

# 97
Ох и аз се притеснявам и аз правих само едно БХС а аз съм си направо във рискова въздраст ,но да пази господ.Като се замисли човек за колко други болести БХС не дава информация то тогава всички направо на амино.Нашата гънка беше 1,1 но хормоните които мерят според мен бяха в долната граница не че някой ми обясни нещо само имаше препоръка за второ БХС но те това ми го казаха още преди да ми вземат кръв.Другата седмица ще ходя на ФМ но тя не е нужна за второто БХС поне така ми обясниха а за него май изтървах срока.

# 98
Биа с теб сме Hug

# 99
Трейси, Биа стискам палци момичета  Peace

.......... Не се плаща само теглене на кантара, мерене на талия и кръвно.  Twisted Evil

Мен даже и на кантар не ме мерят  Mr. Green

# 100
Момичета благодаря ви сърдечно! Hug
Боже Трейси мила не бях прочела изобщо за тебе извинявай,ще ти стискам силно палци всичко да е наред. Hug

Деси мерси. Heart Eyes

# 101
Всеки път като отида но ЖК си минавам на всички мерки и теглилки,както и видеозон /който не заплащам/.С първата си бременност,тая дето ми водеше ЖК 1 път не ме прегледа на видеозон-само мерки,теглилки и обиди за това колко кила съм качила  Sad

bubulina,какво стана с ла редут?

# 102
  • София
Захира, мисля, че е 20 лева прегледа там, но не съм много убедена.
Там преглеждат Марков, Виолета Димитрова, Румен Димитров и т.н.
42 лева е само БХСкрининг, ехографа мисля, че е отделно.

Трейси, съжалявам за това, което си преживяла. Стискам палци резултатите да са добри и да ти отшумят притесненията. Ти не си ли в БГ? Казваш ще пътувам за БГ? Или нещо не разбрах?

Биа, да се включиш с добри новини.

Аз нещо не карам, което значи че пак ще отвикна.

Къде изчезна момичето с притеснения за варицела? Вики ли беше? Май не е писала отдавна, дано всичко е наред.

# 103
Трейси, Биа стискам палци момичета  Peace

.......... Не се плаща само теглене на кантара, мерене на талия и кръвно.  Twisted Evil

Мен даже и на кантар не ме мерят  Mr. Green

И мен не ме мериха до сега, но ме питаха колко тежа  Joy Утре на новата ЖК ще видим как е.
За килцата аз като забременях свалих 2 кг, сега съм ги наваксала и май има и 1 отгоре вече - възвърна мо се апетита, но това не пречи да продължава да ми се гади  ooooh!

4o4o-san харесвам си разни неща, но ще поръчвам по-нататък.

# 104

Трейси, съжалявам за това, което си преживяла. Стискам палци резултатите да са добри и да ти отшумят притесненията. Ти не си ли в БГ? Казваш ще пътувам за БГ? Или нещо не разбрах?

Сънчо, аз живея в Прага

Общи условия

Активация на акаунт