ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 10!

• 29 563
  • 430
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, имам един въпрос или няколко. Laughing Споря с една приятелка, и затова се допитвам до вас.
Димитър ли е бащата на Елица? Или той е баща на Явор?
Определено си личи, че не гледаш сериала  Mr. Green
знаете ли кво ми направи впечатление? Че от Нова Не посмяха да изместят Забранена любов, заради "удълженото" представяне на гостите от Vip Brother.
А си мисля, че преди са го правили. Права ли съм?

# 256
Magrat , Нора е безумно и забранено влюбена в даскала.  Whistling

Aхааааа Simple Smile
Ама много кофти начин да го съблазнява е избрала.. Много агресивно. Но разбираемо де, малка е Simple Smile

# 257
Не, изобщо! От скоро гледам сериала и ми е неясно, та затова питах.

благодаря, tonnny_bg

То от там започна всичко...

Някой ще й разкаже и накратко 69 епизода! Мерси от нейно име!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 258
Мммм, тази серия беше силна.
Слаш, да очакваме ли целувка скоро, как мислиш?!
Според мен, някъде в следващите серии би трябвало да стане ясно на всички, че всъщност бебето не е от Явор. Може би, Митето, ще отиде при него да търси обяснение и той ще му каже, че не е правил секс с Елица?!  newsm78 Но пък дали тя няма в това време да измисле нещо още по-малоумно, предвид на това, че явно Крис ще я напусне.
Норчето здраво я закъса, мда  Mr. Green
Мисля си, че Елица, за да се отърве от опеката намайка си наистина може да измисли нещо още по- безумно. Я колко хора увлече след себе си с лъжите си. Е, без да предположи. Но и съзнавайки, че някой ще бъде наранен. Такива неща няма как да останат скрити, тя много добре знае. да видим, докъде ще я доведат "невинните" й машинации Mr. Green
Той Митето и да отиде при Явор да търси обяснение, и онзи и д а отрича, няма койд а повярва. Само чрез ДНК тест могат даразберат. Струва скъпо, но Константинови имат пари. Но докато се наканят за теста и Елица ще избяга при Явор.
Ами Крис къде ще отиде? Дали този път ще приеме вече поканата на Валери да живее у тях Mr. Green
Горкият Борис, докато намери апартамент на Елица и Крис ,и те се разделиха.  Laughing

# 259
Ами Крис къде ще отиде? Дали този път ще приеме вече поканата на Валери да живее у тхя Mr. Green
Аааааааа, иска ти се, май  Mr. Green

# 260
Ами Крис къде ще отиде? Дали този път ще приеме вече поканата на Валери да живее у тях Mr. Green
Аааааааа, иска ти се, май  Mr. Green
много newsm03

# 261
момичета, от къде бих могла да си сваля днешния епизод, цхе нямах възможност да го гледам и кога най- рано ги качват?
Благодаря Hug  bouquet

# 262
Мисля си, че Елица, за да се отърве от опеката намайка си наистина може да измисли нещо още по- безумно. Я колко хора увлече след себе си с лъжите си. Е, без да предположи. Но и съзнавайки, че някой ще бъде наранен. Такива неща няма как да останат скрити, тя много добре знае. да видим, докъде ще я доведат "невинните" й машинации Mr. Green
Той Митето и да отиде при Явор да търси обяснение, и онзи и д а отрича, няма койд а повярва. Само чрез ДНК тест могат даразберат. Струва скъпо, но Константинови имат пари. Но докато се наканят за теста и Елица ще избяга при Явор.
Laughing
Е  от какъв зор при него да избяга и по каква логика той да я приеме след като той знае ,че и е брат и ,че м/у тях нищо няма да се получи никога  newsm78

# 263
Митето ще иде с рогата напред да разговаря с Явор,ще му крещи ,Явор пак няма да разбере за какво става въпрос и сигурно ще си тръгне.Между временно мис"Е" може да му каже,че е излъгала за бебето и да го накара и той да лъже.Така си мисля аз,мои разсъждения.
Анастасия трябваше да е по-ужасена от новината,че Елица е бременна от Явор,нещо реакцията й беше малко слаба,с изключение в сервиза,там изглеждаше смазана.
Мого ме подразни поведението на Силвия спрямо Васил,налетял бил на дящеря й.
И друго----Защо Ана веднага издрънка на Крис,че детето не било от него,все едно Крис й е син,пък Елица -снаха.

# 264
И друго----Защо Ана веднага издрънка на Крис,че детето не било от него,все едно Крис й е син,пък Елица -снаха.

Защото целта й е Елица да направи аборт!

# 265
Аз си мисля, че може самият Явор да каже на Елица за тяхната родственост. Тя ще търси утеха при него, но всички останали ще го разпънат на кръст и за да приключи тази каша ще и каже истината.

# 266
  • Варна

а дали ще направи?

# 267
Това вече е съвсем друг въпрос.

# 268

Така Крис ще я напусне ,а Елица ще отиде при Явор-----нещо не го е измислила както трябва.

# 269
  • В най - голямото село

а дали ще направи?

Май не. Нали в рекламите я даваха с бебе - даже май 2 бяха.....

Общи условия

Активация на акаунт