Имали мами от Радомир,нека да се запознаем

• 21 841
  • 248
  •   1
Отговори
# 30
Desi Vl, сега прочетох последния ти пост... Първо - много добре си решила първо да се отделите и след това да действате за второ. Когато бях бременна с Хриси довършвахме ремонта на нашия апартамент и поживях малко при свекитата и не ми беше комфортно изобщо, особено пък и с тези хормони каквато бях чувствителна, всеки ме дразнеше с нещо.
Чудесно е, че първо искаш да отидеш на стоматолог и на гинеколог, аз мога да ти препоръчам с две ръце моята гинеколожка, при която ходя от 5 години и при която родих и двете си деца. Тя е в София, но проблема е че работи на частно. Ако парите не са проблем за теб, ще ти дам нейните координати, за мен тя е страхотен специалист, имам й 100% доверие. Така че ако решиш - пиши ми.

# 31

Lorkaa, твоя кум ни е много добър приятел, просто е страхотен човек. Не случайно много хора го канят да им кумува, рядко добър човек е. Ако разгледаш последните ни снимки от Нова година, пак ще го видиш на тях.  Wink

Невероятен е, той си е по линия кум на мъжът ми, т.е. старо кумство. Когато решихме да правим сватба и дума не стана да е друг, лошото е че не се виждаме често, прибираме се събота и неделя, мъжът ми хуква по лов, аз почивам и така. Лятото е по-друго, засичаме се от време на време. Точно тези дни си говорихме за него, че отдавна не сме се виждали и трябва да му се обадим. Лошото е, че кумата ни беше девойка която не е с него и малко гадно стана. Тя си има семейство и няма как, тоест трудно става да се съберем всички.

# 32
Аз съм в Счетоводна къща тук в блока при Никитата, и от там познавам и зълва ти - по-голямата част от фирмите ни са в тяхната банка. Страхотни хора са там най-обичам при тях да ходя. По другите банки са едни сухари.
Иванова и на нас ни е лична, не съм я сменяла, но от 2 год не го водя при нея. И аз не съм много доволна, откато го водя при Христова стря да боледува толкова често, иначе преди беше един кошмар. Май и вас съм ви засичала там (при Христова).
Да ти кажа често като те видях за първи път със синята количка така ми се прииска и на мен второ  Wink , но както писах по-горе още се стискаме

А изпревари ме  Simple Smile
Наистина дай ми кординатите на твоята, защото на мен ми трябва не само за профилактичен преглед, а защото имам една раничка и искам да отида при специалист, а не тук Несторова да ми казва роди си и второто дете пък тогава ще я гориме.  Това че е на часто не ме притеснява, за мен е важно да си разбира от работата

# 33
Desi Vl, за раничките на мен моя лекар ми беше казал, че иска да я изгори първо и след това да правим бебе. Но май всеки лекар е с различно мнение. Аз я изгорих, след няколко месеца си направих и цитонамазка и тогава предприехме бебеправене. Peace

# 34
и на мен не ми се рискува да се стоя с раничката и да забременея, затова търся и второ мнение

# 35
Desi Vl, да точно при Христова водя децата, безкрайно съм доволна от тази жена. Да не говорим заради едни проблеми с малкия, колко пъти е идвала от Перник специално да го прегледа. Много рядко се срещат такива доктори.
Ето и координатите на моята гинеколожка, кажи й че те праща Лили от Радомир.  Laughing Казва се Милкана Щерева, частния й кабинет е на Красно село, ул. Съвет на европа №1, вх.А. Телефона на регистратурата, на който трябва да се обадиш предварително, за да ти запишат час е 02 955 22 90 и 0878 554 628. Личния мобилен на докторката е 0887 370 456, ако нещо решиш първо с нея да се чуеш за нещо.

Сега бягам, че едно гладно бебе ме зове...  Grinning

# 36
Да за Христова и аз само хубави неща мога да кажа.
Ще ми е много удобно щом е на Красно село, няма да се налага да пропътувам цяла София  Crazy. Другата седмица ще звънна да си запиша час. А как е приемното време - има ли определени дни или е всеки ден, и от колко до колко часа, за да си напрява някаква сметка как ще ми е удобно.
 Hug

# 37
Здравейте мами,много се радвам че се оживи толкова много Радомирската ни темичка Party
Как сте днес,похвалете се нещо Simple Smile

# 38
Desi Vl, ами ако не се лъжа във вторник има цял ден часове, а в сряда и в четвъртък мисля че е следобяд, за понеделник и петък не съм сигурна как беше... Тя води раждания в Тина Киркова и доста често е там, така че съм позабравила кога точно е на Красно село. Имай предвид, че ако се обадиш следващата седмица, най-вероятно ще ти запишат час за по-следващата, тя има много пациентки. Най-добре се обади в понеделник и жената от регистратурата ще ти каже за кои дни има свободни часове, може и за същата седмица да има и ти ще си направиш сметка кога ще ти е най-удобно да отидеш. Само да те предупредя, че там винаги се чака за съжаление, всмисъл че вповечето случаи се влиза поне половин час след този, за който си записана. Причината е, че докторката обръща много внимание на всяка жена и не винаги успява да я прегледа точно за половин час, доста жени се изнервят от чакането, но аз отдавна съм свикнала и не ми прави впечатление. Длъжна съм да ти го кажа. Стискам палци ако отидеш при нея, да останеш много доволна и след това да разкажеш с какви впечатления си останала от нея.

elica_2007 и аз доста се изненадах, че се оживи темичката ни. Между другото май само теб не се сещам дали те познавам. Няма ли да покажеш някоя снимка?  Wink

# 39
Лили отново си много изчерпателна    bouquet
За мен е по-важно да ми се обърне внимание и да ми се обясни добре, отколкото дали ще чакам час или два повече. Тук като ходя чакам 2 часа и ме преглеждат за 10 мин без много обяснения. затова със сигурност ще отида и дори май ще стане много добре ако часът ми е за по-другата седмица, съобразявайки се и с цикъла ми  Wink , а и в работата е доста напрегнато до 14-то число

Ели здравей  и на теб  Simple Smile
Трябва да я раздвижиме темичката. Като за начало може наистина да пуснеш някоя снимка, може пък да сме се виждали.

Момичета а къде ходите на фризьор. Аз нещо не мога да случа на такъв тук и мисля да се пробвам в перник

# 40
Деси, радвам се да помогна. Определено и аз обичам да ми се обръща внимание и да ми се обяснява всичко, особено като става въпрос за собственото ми тяло. Наистина ще бъда безкрайно доволна ако и ти останеш с хубави впечатления от докторката, защото все пак всеки човек е различен и има различни очаквания.  Peace

За фризьор - в нашия град останах доволна от една единствена фризьорка, това е Криси от фризьорския салон на битака. Сигурна съм, че я знаеш, тя е снаха на Данчето, до момента само хубави отзиви чувам за нея, а аз самата ходя вече една година при нея и досега не е имала гаф. Дано и занапред да е така. Ти ходила ли си при нея? Ако и от нея не си доволна, то наистина се насочи към Перник, там има доста салони с добри фризьори. Съвет за там не мога да дам, имам препоръки за една фризьорка на центъра, имам и телефона й, но не съм я посещавала, а и незнам като цени как е при нея. Моя приятелка от Перник ми я похвали, може би наистина е добра.

# 41
Бих качила снимки,но не знам как  Embarassed Rolling Eyes
Иначе мисля че почти всички ви познавам по физиономии,нали в малкия град сме така всички се знаем :е:
Деси за теб знам че сме почти наборки,защото и аз съм учила в гимназията,нали и ти ако не се бъркам де Thinking

# 42
Да наистина Криси се откроява от всички фризьори тук. Аз съм ходила при нея веднъж да ме подстригва и везнъж на сешоар. За изсушаването няма равна. Много е внимателна и изпипва нещата. Много съм доволна от нея, но понеже им водя счетоводството на салона като ходя да се подстригвам не иска да ми взима пари и все се караме да ги вземе, тя се дърпа и на мен ми е много неудобно, защото не е задължена да ме стриже без пари.
Преди това дълги години ходех при Надка, тя е на мъжкото, но страхотно подстригва и дамско, само дето не и се занимава. И от нея съм доволна, ноо много се чака. Трябва да имам цял ден за фризьор. И затова сега съм в търсене.

Ели, да учила съм в гимназията и съм набор 84, а ти по-малка ли си. Сигурно и аз те познавам, но така не мога да се сетя. Ако искаш пробвай да качиш снимки от тук  http://www.picvalley.net/
нотискаш My computer , избираш си снимки от компютъра с Brouse,  после натискаш в дясно PHPBB code with thumbnail image отдолу се показват кодовете на снимките, копираш ги есин по един за всяка снимка и ги публикуваш тук с копи и пейст.
Дано да е станало ясно, ако не питай  Peace

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 13:28 от Desi Vl

# 43
Аз съм набор 85,но съм учила с 84,бях в биологическата паралелка
Ще пробвам по късно и снимки да кача ако успея,че от работа,дете и домашни задължения не ми остава много време за компютъра Tired

# 44
Е, с това трябваше да започнеш. Разкрита си  Mr. Green. И теб те познавам. Честно минаваше ми през ума за теб, но не бях сигурна, защото пощата май е малко по-далече от теб отколкото например Радомирче или прашната.
Оказва се че на Лили зълвата и твоя зет Илиан са колеги.
Я кажи сега къде работиш? Малкия в средното блокче ли е на детска или се бъркам  Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт