ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 77 019
  • 1 968
  •   1
Отговори
# 1 335
Г-н Джонев, а по повод заявки за входящ номер, еднократно ли ще се натиска бутона и който номер (време) се получи? Защото някой по-нагоре беше писал, че в рамките на тези приемрно 6 часа, натискаш бутона и ще се вземе най-добрия резултат?

За всяка кандидатура отделно и еднократно.

Я.Дж.
Отговорил е г-н Джонев, ама няма кой да чете Wink ...

Едит: А ако беше физическа опашката щяхте да искате машина на времето, че да застанете най-отпред Simple Smile.

# 1 336
  • нейде там, където ....

Господин Джонев,
От всички варианти на жребий, предложениятот Вас вариант с брояча, е най-приемлив за родителите. Повече от идеята ви за "добър" и прозрачен, реализиран незнайно как и къде жребий.
Но след като се прехвърли тежкото решение на педагогическите съвети и ако те са предложили като някакъв критерий време, мисля че е редно те да дадат своята интерпретация - какво са имали предвид? Достатъчно интерпретации ще се наложат - една повече едва ли ще е проблем. Но при заложен от ръководствата на детските градини критерий "време на кандидастване" да подменяте решението им с жребий за мен не е приемливо. Освен ако не е изрично упоменато, че са имали предвид точно описаният от вас брояч.

Впрочем, имаше една детска игра, с която може да се потренира, но не мога да я намеря. Помагайте! Нещо като рали, но първо си тунинговаш един автомобил, после на страта е като на формула 1: чакаш да ти светне зелено и натискаш клавиш за старт. Появява ти се времето между светването на зеленото и твоята реакция, преди да продължи нататък  Grinning. Името й мисля че съдържаше думата тунинг, но не съм сигурна. Продължавам да търся.
Моля, ако някой мопадне на нея да даде линк за сухи тренировки.

# 1 337
аз пак ПРОТЕСТИРАМ срещу брояча

обаче, като няма какво друго да се измисли... ами защо е тази психоза, пък чак толкова анимирано и дори филмче по темата

да сложят един бутон "заявка за входящ номер".. натискаш... излиза съобщение и някакви цифри... сложна комбинация от милисекунди и дати .. и толковоа
какво да тренираме? това са глупости... става въпрос за генератор на случайни числа... могат да му викат както си искат и т.н.... важното е всяко дете да има различен номер...
ако все пак се цели да има фактор време, то от този "брояч" трябва да се отчита и часа на заявката и минутата и...04.02 ама тазгодишен

и си оставям с протеста... това са живи деца... следващите 3-4 години от живота им ще се определят от ...брояч... Shocked

ако даден ПС е избрал и фактор време то е редно да каже какво се разбира... няма как да са измислили брояч... сигурно са имали нещо по-реално като идея

# 1 338
аз пак ПРОТЕСТИРАМ срещу брояча

цифри... сложна комбинация от милисекунди и дати .. и толкова
какво да тренираме?
И аз, ама няма кой да ни чуе.....

# 1 339
Прощавайте, аз може би малко бавно схващам, но може ли някой простичко да обясни какво представлява този брояч. Изобщо каква ще е първата стъпка за кандидатстване, какво ще трябва да се направи? Много благодаря,защото съм на работа и нямам време да изчета всичко.

# 1 340
Прощавайте, аз може би малко бавно схващам, но може ли някой простичко да обясни какво представлява този брояч. Изобщо каква ще е първата стъпка за кандидатстване, какво ще трябва да се направи? Много благодаря,защото съм на работа и нямам време да изчета всичко.

Ето моето запитване в сайта на кг за брояча:
Уважаеми господин/госпожо,
Получихме на 2009-03-18 15:37:36 вашето запитване:
Здравейте,бих искала да Ви попитам, наистина ли в новите критерий е заложен фактор наречен "бързи пръсти", или "бояч" за свободните градински места ??? Това го прочетох във форума бг.мама и съм много озадачена....възможна ли е подобна лудост....

Отговор на кг:

Не сме получавали такава информация. Такъв критерий не е възможно да съществува.
Някой да обясни, кой пусна лъжата за брояча??? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 341

... това са живи деца... следващите 3-4 години от живота им ще се определят от ...брояч... Shocked

абсолютно! "Невероятна" идея да разиграваш бъдещето на децата с брояч или с жребий или с други подобни механизми - няма що!  Cry

# 1 342
  • София

Заявки за входящ номер трябва да подадат всички, които не са класирани по първо желание.

Я.Дж.

защто всички не класирани по първо желание, не става ли дума само за тези с равен брой точки по основните критерии и тези на градината чакащи за едно място т.е. 20 деца с еднакви точки кандидатстващи за например 3 места  newsm78

Защото не може да се знае на кое класиране ще попаднете в група с равен брой точки. Класирания има всяка седмица. Ако не искате да сте в края на групата с равен брой точки, по-добре да заявите вх. номер - макар и практически случаен, този вх. номер е по-добре от нула.

Я.Дж.

аз пък си мислех че брояча ще се активира само в тези кандидатури след всяко класиране, които са с равен брой тояки за определени места, явно не съм разбрала правилно  Confused
значи ли това че брояча ще бъде активен само за един ден в интервал от нияколко часа и след това ако има нови кандидатури те няма да имат "билетче" от брояча и ще се редят на опашка след тези с "билетче" независимо от точките? И освен това след първото класиране след като сме преценили обстановката и решим да сменим поредността на желанията или  да добавим ново какво става с резултатите от бояча  newsm78 #Crazy

# 1 343
  • София
Хора,

на мен ми се струва че е безумна идеята с брояча...

От 3 Дни се опитвам да вникна, това вид лотария ли е що е...

струва ми се, че оглупявам....

# 1 344
  • София
Хора,

на мен ми се струва че е безумна идеята с брояча...

От 3 Дни се опитвам да вникна, това вид лотария ли е що е...

принципа му разбрах, ама значението?

струва ми се, че оглупявам....

май всички сме така  #Crazy

# 1 345
  • sofia

... това са живи деца... следващите 3-4 години от живота им ще се определят от ...брояч... Shocked

абсолютно! "Невероятна" идея да разиграваш бъдещето на децата с брояч или с жребий или с други подобни механизми - няма що!  Cry
Предложете от какво да се определи. Не е заяждане, а липса на места.....
Лотария е и на каква учителка ще случи, лотария е и кой ще ти проверява темата на кандидат-студентския изпит и дали сутринта или вечерта, лотария е колко кандидати ще се явят............
живота е лотария.........момчета с моя бал влезнаха във Втора английска гимназия, а на мен и за Испанската не ми стигна (това преди много години).........

Сладкишче, така са ти отговорили, защото още не е регламентирано. Това е само предложение, вариации на тема "входящ номер".

# 1 346
аз предлагам ако ще се борят 2 деца за 50 места, вместо брояча, директорката да поеме отговорността и да избере кои да са те и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пуска мейл до останалите мотивите защо са избрани именно те.
решението неподлежи на обжалване, защото отговорност за децата носи тя и затова тя така е преценила и решила

# 1 347
  • София

Ето моето запитване в сайта на кг за брояча:
Уважаеми господин/госпожо,
Получихме на 2009-03-18 15:37:36 вашето запитване:
Здравейте,бих искала да Ви попитам, наистина ли в новите критерий е заложен фактор наречен "бързи пръсти", или "бояч" за свободните градински места ??? Това го прочетох във форума бг.мама и съм много озадачена....възможна ли е подобна лудост....

Отговор на кг:

Не сме получавали такава информация. Такъв критерий не е възможно да съществува.
Някой да обясни, кой пусна лъжата за брояча??? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

НЕВЕРОЯТНО  Shocked #Cussing out

# 1 348
  • София
аз предлагам ако ще се борят 2 деца за 50 места, вместо брояча, директорката да поеме отговорността и да избере кои да са те и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пуска мейл до останалите мотивите защо са избрани именно те.
решението неподлежи на обжалване, защото отговорност за децата носи тя и затова тя така е преценила и решила

ех ако бяха 2 деца за 50 места май нямаше да имаме проблеми никакви  Peace

# 1 349
  • гр.София
Ей,много държиш директорката да избере!!
 Тя пък може да не иска да прави избор между 2 деца (аз бих приела и двете. Но ако са 5?!)

Общи условия

Активация на акаунт