Пролетното настроение ни завладява, а пък ЮНИ наближава! Тема№41

• 12 761
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!

На анкетата отговорих с против, не че се блъска свекърва ми да ми помага. Най-много да се уговорим да гледа децата по час, два или вечерта да спят у тях и сутринта да си ги вземем. Това става с предварителна уговорка най-малко една седмица преди това. А помощ в домакинството въобще не мога да очаквам. Иначе когато децата са при нея много се занимава с тях, рисуват, пеят, играят, ходят на разходка, абе не мога да се оплача.
Шишета мисля да купя само едно, ако таткото храни бебето да има с какво, защото сигурно няма да му се занимава с чашки и лъжички. А вода мисля да не давам, докато захраня, то и педиатърката казва, че щом е само на кърма, бебето няма нужда от вода.

Днес тук се очертава един пролетен ден, но за сметка на това не мога много да мърдам от вкъщи освен да пазаря, защото Георги е болен (стомашно-чревния вирус)  Sad.

# 61
За секса ние не сме го спирали освен в началото дето беше по рядко,
че нали много повръщах.Сега го правим,естествено че по рядко,
но все пак желание не ни липсва Embarassed

мil_kuzmanovа  Честита девойка   bouquet

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 10:24 от fresh_

# 62
Здравейте и от мен Hug
*Di*, благодаря че ми оправи настроението и ме зареди с положителна енергия Hug
мil_kuzmanov честита девойка Grinning
Относно секса, вече ме е страх малко да не получа някакви контракции по време. Ще я караме по кротко Wink
Другата седмичка как ще си взема отпуск,че ми писна от тая изнервяща обстановка и хаос около мен. Twisted Evil
Разбрах че в случая ми се полагат 5 работни дни платен отпуск и мисля да ги оползотворя в почивчица и обикаляне по магазините Wink

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 10:26 от (X) Щастлива Бубичка

# 63
Секс ли, к`во беше туй животно?!
Абе вече почваме да си припомняме от време на време за него. Wink

# 64
Да ви кажа, на мен ищяха така ми се е увеличил , а пък нашия татко изпада в ужас!

С риск да се изложа ще попитам  the1  - Какво е това "ищяха" ?  Embarassed

# 65
Добро утро и от мен, вече и на работното място!

Аз пък от вчера вечерта съм в нервна криза, нали ви разказвах за една приятелка или по-скоро позната, дето я утешавах предния ден вчера ми се обади, че ще дойде да живее в нас докато си намери квартира, пък ние имаме опит с нея преди три години, така пак се бяха скарали и дойде уж за една две седмици и остана половин година,нито една квартира не си харесваше и накрая се върна при приятеля си тя е с труден характер, непрекъснато тогава искаше да стоим с нея, ползваше абсолютно всичко наше без да се съобразява и вчера пак ми стана жал за нея, като ми се обади, че иска пак да дойде да живее с нас докато си намери квартира, но изрично я предопредих, че до края на март само може да остане, не стига сега, че и брат ми живее с нас, защото не можел да си плаща квартирата, вкъщи ще станем като дядовата ръкавичка- в крайна сметка и аз имам нерви, не мога да слугувам на всички, защото и брат ми пък и тя са търтеи, дето нищо не пипват! Много ми е нервно, като се сетя че от тази вечер ще е вкъщи и ще иска непрекъснато да стои  с нас! Както и връх на наглоста като дойде и каже на Андрей, ти ще спиш на дивана, аз ще спя на спалнятаа #Crazy #Crazy #Crazy..................оплаках ви сеееееееееее, реве ми се, но в същото време ми е жал за нея

За секса пак ще се повторя ние не сме правили, откакто съм разбрала, че съм бременна, караме го на алтернативни методи на задоволяванеее от дъжд на вятър Mr. Green BlushСнощи Андрей ме обръсна, досега мъж не ме беше бръснал отдолу, голяма шоу- ама ме е обръснал един път, без грешка, пък какви пози заемах в банята,докато ми бръснеше, чак ме е срам от мене си Blush Crazy

biskai   - Ищяха  е желанието!

# 66
Явно и аз прихващам от бургаския диалект! Думата е -ищах(желание, мерак)

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 10:49 от the1

# 67
Somebody, много се посмях с позите ти!  Joy Ама ти защо се съгласи да идва увас, леле аз щях да манеря причина да откажа, още повече щом е позната и щом имаш вече опит с нея!

# 68
съгласих се, защото тя няма никакви приятели по-особен характер има и никой не може да я изтрайва и дефакто няма при кой да отиде, а от няколко месеца и казвах да си търси квартира а тя неискаше, защото щяла да плаща наем - при нас най-добре, защото ние си плащаме всичко и тя  пак няма да има разходи, както и  предния път!

# 69
Леле, ама много добричка трябва да си за да се навиеш на подобно нещо! А да те питам, като си тръгне тя може ли аз да дойда у вас за месец два! Wink (това в кръга на шегата!).  Разбирам, че е в затруднение, но някак си не ми се връзва ти бременна и да ти се мотат чужди хора вкъщи, още повече щом и брат ти е при вас....А бе ти си знаеш, ама на мен някак си не ми допада!

# 70
Мда , явно сме много добри и двамата с приятеля ни, щом всички ни се качват на главите! Брат ми също има ултиматум до края на март и да се изнася, търпим го вече 3 месеца и той уж да си намери квартира, нищо не прави- нали ние с андрей плащаме всичко, така е най-добре! Казала съм на Андрей до 30 март не се ли изнесат и двамата, ще им натоварим багажчетата в колата и ги кара при родителите и това е последното, което ще направим за тях!! #Cussing out

# 71
somebody , много си добра. Преди да се роди Кати и у нас беше подобна картинка.
Но след раждането на детето къде аз ги прогоних, къде сами избягаха вечните обитатели на дома ни.
Ние пък с Иво имахме друг проблем- една част от приятелите му ергени и все влачеха една след друга по някоя кифла у нас.
Другата част пък- семейните мнооого обичаха да вечерят у нас. Минават оставят ми нещо за готвене и идват след час-два на гости. #Cussing out
И какво като се наложи да ме закарат до педиатъра, защото Иво беше на работа, всеки си измисли причина да не го направи. Да не споменавам, че доста от "приятелите" ги канихме поне 20 пъти да видят бебето и пак измислят 1000 причини.
Сега със Симонка- майната им на всички!

# 72
http://vbox7.com/play:b1801b03&ef=1
Ако сте пропуснали  Peace Мнооооого им се изкефих  Laughing

# 73
Не ти завиждам поне да се съобразяват със състоянието ти и да ти помагат а и в разходите да се включват то така много лесно аз ако съм на теб ще им поставя точни и ясни изисквания

# 74
Леле, ама вие верно сте едни добрички... Е верно аз такива проблеми нямам, на приятеля ми баща му е починал когато е бил на 11 и не са били с финансови възможности и няма хора който да се натриса по този начин, пък и то е нямало какво да се получи от тях! Пък и майка му е издържала двама студента и никак не й е било лесно! (мога поне 5 листа с историята им да напиша, щото много често се разказва!) А сега има тук там някой който се опитва да се присламчи към трапезата, по възможност безплатно, но нали аз съм тук... Спечелих си славата на звяр и ме избягват!  Joy

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 11:23 от the1

Общи условия

Активация на акаунт