Пролетното настроение ни завладява, а пък ЮНИ наближава! Тема№41

• 12 760
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро! Simple Smile 

Видяхте ли какви сме гадни снахи  Laughing

Въпрос:      За или против присъствието на бабите в първите дни на бебето??  - Повечето сме отговорили за свекървата да не опитва да налага мнението си  Party

Лек ден на всички Simple Smile Пролетта идва другата седмицаааааа  Hug

# 46
  • Варна
 Добрутру братство. Успешен петък 13 на всички ни.
 За присъствието на бабаите съм за, но без много да ми се бъркат, но  на мен трудно с този инат.
 Май пак няма да мога да пиша днес, но ще се опитвам да ви наблюдавам.  newsm03

# 47
Добро утро и от мен Hug
Тази сутрин съм ранобудна станах в 7 бях се наспала,
не че обичам да спя много много,винаги ставам рано Simple Smile

И аз нямам търпение да стане топло

# 48
  • София
Добро утро.
Моят работен ден пак започна още в 07,10ч. Днес ще обикалям из града и чааак след 16 ще мога да ви чета. Дано не сте изписали и тази тема до тогава Hug

# 49
Добро утро!
Лека работа на всички, които все още ходят!
И да не си мислите, че такива като мен нищо не правят. Naughty
Утре ще имам гости от сега съм почнала приготовленията.
А снощи висях до 1 часа да се боядисвам и сега направо друг глиган ме гледа от огледалото. Mr. Green
А пък и Кати беше много мила с мен сутринта като видя новия ми цвят: "Мамо, и да се боядисваш няма шанс да заприличаш на Н2О!" /те са й еталон за красота/.  ooooh!
К`во да се прави мило дете. Laughing

# 50
Добро утро и от мен!
Снощи толкова живо сънувах, че в един момент не знаех дали сънувам или бях будна! ooooh! В един момент се усетих(а си мислех, че спя), че съм будна и се зачудих защо не спя и се обърнах на другата страна и заспах! Е, такова нещо не ми се беше случвало! А и какви мокри сънища бяха  Embarassed Леле, то бяха изневри то беше чудо!  Embarassed Странно ми! Иначе не мога да се оплача от липса на внимание, май трябва да се разрова из фройдиските книги!  Joy

# 51
Добро утро.
Франчи благодаря за инфото и честито .И аз се спрях на нея и то на червеното.Много ми харесва,какво като е мъжко.Ние снощи имахме дебат и се навихме да си купим кошара а не дървено легло.Първата причина е че сме финансово не много добре и другата е че не сме сигурни много в хазайна и е по-лесно ако се местим да е такава кошара,а не да разглабяме.
Сега почвам да ви чета назад и после ще се включа.

# 52
Здравейте и от мен , спорен  петък 13-ти  Peace

За бабите , най-вероятно ще имам нужда от помоща им и затова гласувах ЗА , а и това  внуче е толкова чакано че не ми се ще да ги лишавам от това да го гледат и да му се радват  Heart Eyes

# 53
Добро утро и от мен.
Хайде и аз да се разпиша в новата тема.
the1   -  Е какъв хубав сън си сънувала....    Laughing   На мен нещо ми липсват тези нещица. На мъжо не му липсва желание, но аз някак се чувствам странно и ми е някак некомфортно за съжаление. Дори ще споделя, преди ден два бяхме така да се каже по интимни, а аз имах чувството че ми е за първи път  Embarassed    
С първата бременност не съм имала този проблем, може да се каже, че сме го правили почти до края.  Laughing  
Моля да ме извините.
Лек ден на всички. Наистина петък 13 - добре звучи.

# 54
Добър ден и от мен Party

И аз гласувах - помощ може ,но без да дават много много акъли Naughty
Но от сега гледам че "Злото" се гласи да помага и да ми се меси,ама няма да и се усмихне късмета.
Понеже живеем къща до къща и май постоянно ще е при мен/когато не е на работа/,но аз мисля като изляза сутринта да се прибирам чак вечерта. До обед ще съм на разходка,през горещия следобед при майка ми и привечер пак на разходка с таткото. Така няма да и дам шанс да ме тормози психически Joy
Ех,планове,планове - дано успея да ги осъществя Praynig

# 55
Добро утро и от мен бебеланки
 Днес бях събудена със закуска в леглото, понеже цяла нощ ми къркорел корема и милото си помислило, че "ние тримата" сме гладни  Hug толкова хубаво ми стана. Така ме е радвал само веднъж, когато за пръв път се събудих в тях  Laughing
Та искам да ви предам малко от сутрешното си, усмихнато, слънчево,  пролетно настроение...

Иначе за секса, на нас от 6-тия месец ни каза доки- НЕ, и понеже не беше сигурен дали съм го разбрала, сподели, че и най-малката "интимност" може да предизвика контракции  ooooh!
Та и аз вече забравих какво е това, а не знам след това сигурно ще ми е като за първи път  hahaha Вие мами от кога спряхте с "интимностите"?

# 56
След време ще молите злините да погледат за мааалко, ама много за малко бебето, за да излезете поне за два часа с половинката Wink
Помощ никога не е излишна, важно е да не е натрапена!

# 57
Добро утро и от мен  Hug
Относно сънищата такива реалистични кошмари имам почти всяка нощ, че се събуждам буквално примряла от страх.
Току що прочетох написаното от biskai и да взема да си призная че снощи тотално се изложих докато се опитвахме да направим нещо с мъжа ми  luvbed Такова чудо, такава  липса на желание никога съм нямала и до този момент въпреки бременноста сме имали прекрасни изживявания в леглото. Както и да е прекратихме опита. Да не казвам голяма дума, но ми се струва че май и аз бях със секса до тук  Sad
rosicp, и аз замалко да купя червена количка за нашия момък, тъй като много ми харесва този цвят, ама мъжа ми се запъна и му отстъпих.
Я, да взема и аз да гласувам, че вчера пропуснах  Simple Smile

# 58
Франчи, може би си права, но в моя случай е просто страшно.
Помощ никога не е излишна, важно е да не е натрапена!
Точно такава е!

*Di*, ние от няколко седмици започнахме с интимностите. Иначе 5 месеца само се гледахме Laughing
Аз незнам дали от хормоните или просто си наваксвам пропуснатото,но съм станала хиперсексуална Blush А най-доволен от случващото се е Пламен Joy

# 59
DI вие сте трима и доколкот знам, при близнаците е доста по-различно! Пък не се притеснявай, хората са казали като колелото е, никога не се забравя! Wink Да ви кажа, на мен ищяха така ми се е увеличил, а пък нашия татко изпада в ужас! Голям страх го гони! Като в онзи виц, където синът заблъскал баща си по главата и питайки го:"Така харесва ли ти?"  hahaha Все това му е в главата!

Общи условия

Активация на акаунт