Чака бялото кокиче АВГУСТинче да закичи!

• 14 350
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Сладкиш ,мерси много!

# 241
Френското Тони,наистина съм на вълна харчалък,утре ще идва леля да гледа малкия ,а ние с таткото малко по магазините Mr. Green
Дивена,не знам за теб,но на мен твоята бременност ми се стори цяла вечност Laughing

# 242
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
ще почерпя по едно по случая  Mr. Green

Сонита, честита къща! Много щастие и любов в нея! И добре дошла!  Hug
Морска, много са хубави новите обувки на Теди! Много да бяга с тях!  Heart Eyes
Радвам се и за добрите новини от вас.
Да поздравиш Иви, Ребусчето и Лоли, че се покриха. Затъжих се за вас  Hug
А иначе незнам дали крачето на Теди е голямо  newsm78 Сигурно не е ... ние сме с 21-ви номер на КиК  Blush Ама нали ми е малка госпо'ицата ...
ПИванова, Перси е много сладко дете и как послушно стои за снимка.
бобче, дано е зъб при мома Йована  Praynig

# 243
  • вкъщи
Здравейте!
Лулу децата са сладкиши отвсякъде,ли4и си колко са хитри и палави.Да са ти живи и здрави!
Морска браво на вас!
Иние 4акаме ку4ешки зъб,не кусв а нищо освен мляко.Давайте съвети какво да го правя с този липсващ апетит.Ина4е сополи мнооого,ама са на минаване.Друго няма слава богу,освен сън и апетит,за което ме4таем.
Айде,4е терминатор4ето вършее.

# 244
Привет!

Аз ще ви честитя ПРОЛЕТТА, когато наистина дойде. Омръзна ми с това време-студ, сняг, вятър и какво ли още не-.................................................
Lion s club-Перси за сега наистина е много послушен, но голяма дума не смея да кажа, времето ще покаже.
Морска-честити обувчици, готини са много!
Дивена-хайде ще чакаме включване.

В това време освен да готвя и чета книги нищо не правя. Разбира се и по-малко разходки, но като гледам бурята навън тези дни и разходки няма да има.
До скоро!

# 245
Дивена, хайде да излиза тоз бебок бе ! Ми на него си му хареса вътре  Laughing И аз чакам с нетърпение новините.
Морска, кой е като вас. Но от опит знам, че шопингът действа страхотно нанастроението и аз много го обичам.
Lion's cub , и Антон е с вашият размер обувки - 21 номер му взех и има още мегдан да расте в тях.
Аз се прибрах сочилата, но сополанкото заспа, та не мога да ги изпробвам.

# 246
Навън е ужасно,имам чувството,че не дойде пролетта а тепърва почна зимата,какво му става на тояклимат,съвсем се побърка вече,имам чувството,че сме на Антрактида Twisted Evil
Дивена успех и да се похвалиш после,стискам плаци всичко да мине благополучно Peace
Аз сега гледах един забавен филм Bride Wars,весел  ет ъкмо сега съм на тая вълна....
Морска браво на Теди,повече да не идва тоя гаден бронхит и да е здраво човечето Peace
Марти не му се карай на господина ти ,щом прави ремонти,пак за вашето благо е,после като ги свърши да ти помага много обаче Wink
Лелка защо така все не спите,хммм интересно,може да е по емоционален.Ние да не казвам голяма дума откак имаме 16 зъбчета,спим доста по-добре,вече се търпи и се понаспиваме всички като хората.
Пиванова аз сега видях Перси,голям послушан изглежда наистина,не като нас палавници
Като споменахте торта как ми се прияде,по-късно като си дойде  господина ще отидем да хапнем,макар,че в това време нямам желание за нищо...Ухххх как мразя снега и зимата Sick

# 247
Анаморф, хапни и за мене  Blush Ами къде ти отиде аватара, бе жена  newsm78

# 248
Здравейте отново този път ще пиша по -дългичко!

Честита пролет на всички!Всички да сме живи и здрави и много засмяни!Напук на зимата навън!

Първо искам да Благодаря на всички който са се сетили за мен за Рожденния ми ден!

Честит Рожден ден на Димяни --макар и на патерица---Да си жива и здрава и много обичана майка ,съпруга и приятелка!

Друго какво---Ния и Петьо ни бяха на гости!Много са готини и чесно казано жалко, че сме толкова далече иначе щяхме да си дружим повече!

Ирка--Ния каза че през август ще имаш голям повод за радост!ЧЕСТИТОООООО!!

Наталия е малка калпазанка!Много е палава е станала!
Какво друго да напиша за нея!Много обича да гледа рекламите!Преди време четох, че бяхте обсъждали тази тема!
За ваксината--още не сме били нищо!Личната каза на 1 и 9 месеца!
Какво друго:ползваме вече гърнето и сме с един памперс на ден!
Прави вече връзка с думички:като например:Мама там или тата ла/в превод тати ела/и подобни!
Имаме си само 8 зъбчета и ги мия чат/пат!

Днеска ми е термина и ме гледаха на видеозон !Плацента -2/3 степен на зреене,водите в норма !Кръвното е добре ,а бебето тежи--3660 кг.
Утре сутринта съм на запис !
Д-ра ми вика :"Е хайде раждай"
Аз също искам ама то не ще!Май си се чуства добре вътре!
Станала съм слонче!!!!!! Embarassed Embarassed EmbarassedМакар, че последно време гледам да не ям много защото съм зараждала от началото на март! Crazy CrazyВсички около мен са в бойна готовност! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ми май няма друго за сега !

# 249
Дивена Crazy,много свежо звучиш,все пак те очаква още една специална малка мома,пожелавам ти да родиш по най-бързия и безболезнен начин,и скоро да се похвалиш,че и на нас ни  се изчака чакането Crazy Heart Eyes

Ира,от 2 дни филма е на компа ми,но все няма време за него,прекалено заета съм да играя игри Mr. Green

качих снимка на Теди,но нещо не ми харесва,утре ще го на щракам Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 22:08 от Морска

# 250
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей, Дивена, дръж се, още малко остана. Дано както каза Морска да е леко и безпроблемно  Praynig Peace

Анаморф, хапна ли си тортичка. Аз чакам малката да запи, че да започна да я правя. Този фолм, наскоро го гледах, приятно филмче, нооо такъв рев му дръпнах накрая, че чак на себе си се учудих. Стреса покрай биопсията и носталгията и липсата на най- добрите ми приятели си свършиха работата  Embarassed Rolling Eyes. Иначе и аз сега съм на вълна сватба, че сестра ми се омъжва през май и ми е кеф да чета из нета за подготовки, рокли и прически. Вълнувам се сякаш е моята сватба.  Crazy

Йована преди малко пак вдигна температура 37,5, дадох парацетамол и сега ме побърква, търчи напред назад  Laughing. Толкова длго да държи, не ми се вярва да е зъб  Rolling Eyes. Баща ми ми каза, че ако е шарка, червеното вино ще я накара да избие по- бързо. Дадох и и май се натаралянка, защото бърбори ужасно много , в момента надува главата на баща си по телефона  Laughing. Поне и е весело  Crazy

# 251
Добър вечер!!!

Цял ден тъпня,в това ужасно време.Само ям и се чудя какво др. да правя.Искам вече да ходим по разходки и да заспиваме уморени Tired

Дивена,брей,че охраненамома.И аз да съм и аз няма да изляза на този студ HugДетето си чака истинската пролет в Неделя и това си е.
Още една мама от Мартенките си преносва момата-Роси секазва.Не знам дали се сещаш.Те бяха за 18,ама на стоят си и те на топло Heart Eyes
Успех и скорошно раждане ти желая-леко и безпроблемно. Heart Eyes

Ами това е май,ще ставам да се къпя.......Окото ми е кървясало от висене пред компа и телевизора.Кажете някой природен илач за успокоение,че ме смъди здраво ooooh!

# 252
Дивена,брей,че охраненамома.И аз да съм и аз няма да изляза на този студ HugДетето си чака истинската пролет в Неделя и това си е.
Още една мама от Мартенките си преносва момата-Роси секазва.Не знам дали се сещаш.Те бяха за 18,ама на стоят си и те на топло Heart Eyes
Успех и скорошно раждане ти желая-леко и безпроблемно. Heart Eyes
Аз вчера се чух с нея и знам ,че беше днеска на лекар ,но утре ще й звънна да видя как е !Тя е една от мамите с който подържам по близка връзка!

# 253
  • Видин
.......Друго какво---Ния и Петьо ни бяха на гости!Много са готини и чесно казано жалко, че сме толкова далече иначе щяхме да си дружим повече!.........
Blush Blush Blush

Aз само набързо да напиша, че си взех 3-те изпита, за които ходих в София, е за третия още не знам резултата, но силно се надявам, че съм го изкарала. Остана ми само 1 за май месец и още един семестър и завършвам bowuu
Сега отивам да лягам, че много ми се спи ooooh!

# 254
Добро утро.Кафенцето.
Дивена много много скоро да гушкаш  ylinfant и всичко да мине благополучно.
Ния браво за изпитите. newsm10
Ицко пак го мъчат зъбките и снощи беше много неспокоен.Ще му излизат долните два кучешки.Горните пробиха бързо дано и тези са така.
Лек ден на всички. Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт