Чака бялото кокиче АВГУСТинче да закичи!

• 14 344
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Морска,а честито!!!Снимай после да видим Peace

Дивена,изглеждаш страхотно Hug.Всякаш изобщо не ти тежи.А Натали е една малка принцеса.Ама как царски си седи на креслото.Да я нацелуваш Heart Eyes

# 271
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дивена, чудесни снимки  Grinning Показах ги на мъжо и му обясних ситуацията и той каза: " Браво, так аи трябва, аз откога ти говоря да започваме да правим друго, ти все се дърпаш "  Laughing хайде, чакаме щастливите новини всеки момент от теб  Hug

Морска, пускай снимки да ти се порадваме на покупките. Еееех, аз трябва да почакам до май да се пошматкам без детето.

Йован апак ми вдигна 39 температура и отидохме веднага в спешното. Прегледаха я, взеха и кръвна проба и заключиха, че е вирусна инфекция. Трябвало да мине до два три дена, няма да я третираме с нищо. Повече течности и вит.Ц.
А тя, милата, все гледа да се гушка, много я измаря температурата. Дано утре вече всико е минало.

Тааа, така, да ви кажа едно Наздраве, пийвам си червено винце за разпускане  Whistling  Laughing

# 272
  • В светлината на слънцето
Дивена, прекрасни снимки. Наталката много е пораснала, а ти изглеждаш чудесно като бременна, пу-пу. Hug
Бобче, добре сте направили, че сте ходили на доктор. Поне да се знае какво е. Хубавото е също, че Йованка пие вода. При висока температура е важно, че много лесно децата се обезводняват. Стискам палци утре вече да е по-добре. Praynig

# 273
Дивена,бъдещата кака много е пораснала Grinning

обещавам утре да ги снимам,че нямам батерия на апарата Grinning и сега да ви се оплача,явно много си преуморявам очите на компа,и сега са едни кървави и съм си сложила очилата Outta Joint те са без диоптър за компютър,да видим дали ще ми се оправят очите,преди време пак така ми бяха станали и тогава си ги купих Simple Smile

ей като стана дума за очила Видях на Френското Тони момченцата много са сладки и невинни с тези очила Heart Eyes Hug

Бобченка,дано бързо мине тази инфекция Praynig

# 274
Ааааааааа,Морска-моля, моля,това с очите аз го писах преди няколко поста.Ако обичаш да се разберем-червените очи са си мой приоритет Crossing Arms
Майтапа на страна,ама и аз сега ги сложих очилата,да видим ще има ли ефек newsm78

Ето,да видите моята мома с какво се знимава цяла вечер.Другият бърборив клип дето обещах,ще се опитам да го кача утре,че Вибокса,нещо май е претоварен и дава грешки Crossing Arms
http://play.vbox.bg/a6b8s9a6b8a6/Ivon.html

Или,тамън за теб си мислех тез дни.Къде се затрихте?Пиши,не надничай само Naughty

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 23:08 от ***Ивон-бонбон***

# 275
  • Видин
Ади, малката е много разговорлива. Марти сигурно и след 1г няма да говори толкова Mr. Green
Дивена, Наталия е малка принцеса и е толкова добра. Сигурно много ще ти помага с бебето. Айде раждай вече, че аз се пренадах. Както някой беше писал имам чувството, че тази бременност продължи ужасно много време Hug

# 276
Ааа,ето успях и другият да кача.Малко е накъсан,защото докато тя нареждаше,аз рисувах това което иска."Вобаче" в превод е облаче LaughingИвон се вижда само накрая,за да се представи,през друготовреме не снимах,че иначе и думичка нямаше да отлюспи Laughing

http://play.vbox.bg/a6b8s9a6b8p9/Ivon.html

# 277
добро утро Grinning

Ади,Ивон направо ми скри шапката,можем с гордост да я обявим за първото проговорило августинче Hug Heart Eyes

я да сервирам по едно кафе

# 278
Добро утро!

Морска-мерси за кафенцето!
Тони-ама такива са сладури двамата ти синковци!
Ади-толкова сладко говори Ивон!

Ние се наспахме добре. След малко излизам с една приятелка, малко да отдъхна и аз от тези мъже.

# 279
  • вкъщи
Здравейте!
Каква е тая пролет Sad не знам.
Ивон направо ми скри шапката за пореден път,цели изре4ения и то 4исто.Направо е гений4е за мен.Ади водила ли си я някъде да я видят колко е напред с материала,за мен това  е уникално,виждала съм десетки деца как проговарят на приятели,но никое толкова рано и толкова 4исто...А пък нашият Симеон казва само думи4ки и то не пове4е от 15,изре4ения хи4 не може,а през пове4ето време со4и с ръка и ъъъка..А ина4е е висок и едър като 2-3 годишно дете и хората мн странно го гледат какъв е голям пък ъка.Ама не съм тръгнала да им обяснявам ,4е е бебешор още.Какъв размер дрехи носите,на нас ве4е 92 са ни малки,ще минаваме на 98.
Аз си по4инах в4ера ,децата бяха при бабите,с мъжо се разходихме спокойно,пихме кафе и така.
Айде утре дано ве4е е пролетно и махнем дебелите дрехи и якета.

# 280
  • Stavanger,Norway/ Varna
ДОбро утрооо  Grinning

Аз съм радостна, Йована цяла нощ не вдигна температура и днес се събуди нахилена като тиква и веднага си поиска "сочи" (сокче), значи е добре. Heart Eyes

Аз пък съм се завряла в готварския, да измисля някакви студени мезета, че утре ми се сиакд а събера приятели да се почерпим, а няма да имам време да готвя, че съм на работа.

За Ивонката нямам думи, браво  Heart Eyes

Сега се стих, вчера Йована беше много смешна. Гледах някаква комедия и тя реши да озвучава филма допълнителна и всеки писък, пляскане, танци, се повтаряха от нея.  Laughing Много беше смешна, а аз от филма нищо не видях  Crazy

# 281
Ох, Ивонката не мога да я видя - дава ми че адресът не се намира  newsm78Явно сървърът е претоварен, язък !
Ние се разходихме из парка. Една бабка видя Виктор с лепенката и му вика "Ама ти си сляп"  ooooh! Отговрих и, че за щастие все още не е. Та така, сега се готвим за ам-ам и ще ги сложа да спят, че ми писна от тях.

# 282
  • Ланкър, планините Овнерог
Оппппаааааланкаааа

СТИСКАЙ ТЕ МИ ПАЛЦИ МОМИЧЕТА ЧЕ ТРЪГВАМЕ СЛЕД МАЛКО КЪМ БОЛНИЦАТА!
Имам контракций и гледам да се разсейвам с нещо!

За колажа виждам, че много малко хора са качили снимки, та ще видим дали ще има нов. Като тръгна на работа, едва ли ще имам време.

# 283
Добър ден,мами!!!

Дивена Peace Peace Peace PraynigУспех миличка и най-лекото раждане Heart EyesЧакаме добрите новини Peace

Лелееее,Френско Тони-не мога да повярвам,че има такива хора и то възрастен човек да каже такова нещо #2gunfire #2gunfire #2gunfireАбе,тоя народ нормален ли е Shocked
Ако съм на теб,така ще я заритам,безобразие,ще забравя и възпитание и всичко...

Мерси мами,за хубавите думи за Ивон.Е ,сега вече ми вярвате,че е като латерна...не млъква ви казвам-по цял ден CrazyНе можеш вече и да скриеш нищо-каквото си кажем,отива и се докладва в съседната стая Laughing
Лелка,никъде не съм я водила.Не мисля,че е чак толкова по-напред от другите.Незнам,не мога да преценя,може би защото съм и свикнала и за мен е нещо нормално,та не ми прави впечатление.Тя на 11 м казваше-мама,тати,топа,бода и разни такива.

# 284
Дивена, едва сега вдях. хайде като по вода да върви това раждане ! Стискаме ти палци душка  Praynig Praynig
Ивонка, пак ще опитам да ги видя видеата, явно днес има мног народ в нета. А пък за бабката, не и се ядосах, обясних и. Тръгна си като насрана. Следващият път, като  види такова дете ще знае.
хайде, аз плета второ каре, онова го свърших вече и свекито си го заплю.
До писане.

Общи условия

Активация на акаунт