Чака бялото кокиче АВГУСТинче да закичи!

• 14 332
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро,мами!!!

Тонка,бързо да се оправя Райче.Дано не е вируса Praynig

Лулу,този твоя Сашун е голяма скица.Да го нацелуваш.

Ние снощи до 22 ч се разхождахме с новите обувки.Едвам ги свалих-не ги дава бре.Нови били "Буките" и щяла да "нана" с тях на "гльото" Crazy

Ето малко снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11045116-семеен сандвич:))))
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11045133-ама съм красивааа Heart Eyes

Хайде,лек и усмихнат ден на всички.Болничките бързо да оздравяват Hug

# 31
  • В светлината на слънцето
И аз да пожелая лек и усмихнат ден на всички.  Hug
Димяни, дано не е вируса и Райче-Зайче да се оправя бързичко.  Praynig Големи гушки за него от нас. Hug Hug Hug
Ох, после ще пиша повече, че моят мъкне една тенджера насам-натам да готви, и покрай "готвенето" прави и бели... Отивам да въдворявам ред. ooooh!

# 32
на цитото ми е излязло 2ра група,Жоро каза,че нямало нищо Rolling Eyes
'
добро утро Laughing

# 33
  • София
Здравейте и от мен  Hug.
Ние до преди малко бяхме навън, обаче голям вятър голямо чудо и стояхме само час. Децата не искаха да се приберат, но те с шапки и не усещаха вятъра, а на мен ми окапаха ушите от студа  Mr. Green.
Димяни, дано да не е нещо сериозно и Райън бързо да се оправи Praynig.
Гита, успешно завръщане на работа Flowers Four Leaf Clover.

Аз пък, като кисна в къщи имам чувството, че затъпях  Rolling Eyes

Тони, и аз съм с такова чувство. От 2004 - та съм си вкъщи и по всичко личи, че и другата 2010 няма да започвам работа  ooooh!.
Морска, добри новини  Grinning.
Свършвам, че хлапетата от 8 часа сутринта не са яли и ако не им сервирам скоро мен ще изядат.
Чао и приятен ден  bouquet.

# 34
  • вкъщи
Здравейте!
Ех,4е гадно време,и за капак съм сама вкъщи с двамата разбойника,купона е пълен,белите една след друга Mr. Green
В момента с е търкалят по земята и с е друсат на една ска4аща топка.Оба4е забелязвам,4е Мони се води по кака си.Тя кротне ли се и той сяда,ама тя ако дивее,той 10 пъти пове4е.
Дове4ера с мъжо ще спим най- накрая в новата спалня,децата ще са при бабите,ех 4е кеееееф,не с е е слу4вало с месеци.
Айде лек ви ден и поздрави от нас.
А и аз скоро няма да с е връщам,шефа ни разреши да си ползваме отпуските и поне до януари няма да по4вам и с е кефя,щото хем ще съм вкъщи,хем пари4ки пове4е от сега и хем Мони живот и здраве на ясла.

# 35
Добър ден от нас!

Да, наистина е доста ветровито и не много за разходки, ние не успяхме да се разходим. Бяхме в Пирогов за пъпчето, Перси яко се изнерви и по този повод заспа в колата, приключихме на бързо с разходката навън. Както си и мислех, ще има операция, лошото, е че хернията не е само една, а две: пъпна и надпъпна херния. Кофти, е че доктора сега излиза в отпуска до 10 април, след това ще я правим. Много неприятно, как тайничко се надявах, че няма да има операция!
Димяни-пожелавам Райчето бързо да се оправя.
Морска-всичко е наред, чудесно!
За прозорците-не ми се коментира. Живеем на едно оживено кръстовище, ако днес измия прозорците, утре ще са по-мръсни и от предходния ден. Мия ги само 2 пъти годишно, за съжаление изобщо не мога да ги видя чисти.

# 36
Пиванова,гадна работа това с пъпчето.Дано всичко мине леко и безаварийно. Praynig Peace

Морска,браво за резултата.
Аз като четох темата за цотонамазките-ми то чудо.Те ходят поне по 2 пъти на цито,при различни лекари,да си сверят резултатие.А заедно с цитото си правят и едно друго изследване,при което се оцветява шийката за на анормални участъци.Голямо шубе ме хвана.Сега незнам да вярвам ли на едно цито,д не вярвам ли newsm78

Ние бяме на разходка в тукашният МОЛ,че на вън как вееееее.........Не е срудено,но е много силен вятъра.Ивон не може да ходи Laughing

Момичета,някой знае ли какво става с Дивена.Вече е към края май-май newsm78

# 37
Ивонка, ама аз чакам да видя новите обувки  Grinning Хайде, покажи, за да ми дадеш вдъхновение, че и аз се заглеждам по тях в момента, но се чудя, дали направо да не инвестирам в сандали  newsm78
Пива, смелост душко ! Ще стискам всички палци за операцията, ти само кажи кога ще е. Не знам и колко време трае операция на херния, на теб разказаха ли ти ? Ние на 17 сме определени за сваляне на един тестис, но хоспитализацията е само два дни, тоест лека работа.
Лулу, ного ми стана смешно как Сашундера разнасял тенджери, ама той умора няма бе  JoyТо хе ми смешно, хем като се огледам и у нас е същото положение, прегракнах да викам "не". Нова мода-рови в коша  SickБоже, що ме накза с такива калпазани!
Повече няма дапиша, че от една година съм заплела едно каре на една кука, да взема да го двърша, а ??? Пък и едно слънце е опекло, едно лято е настанало, може даразходя ролерите когато диваците ми се събудят (татето ша бута количка, а аз ще се кандилкам покрай тях  ooooh!).

# 38
Тони,аз бях показвала,ама....Ето пак:
http://www.k-k.bg/bg/collection/0/3/249/
Обаче съм сигурна,че на вас няма да ви отиват Laughing

# 39
  • Видин
Ади, голяма кокона е Ивон Heart Eyes
Сега говорих с Дивена, още не е родила, но чакат всеки момент. На 20 й е термина. Каза ми че ще се обади да ви съобщя. Аз утре заминавам с мъжо в София за 4 дни че имам изпити и ще се видя с нея. Като се прибера в четръртък ще ви пиша да ви кажа как е Peace

# 40
Здравейте!

Много лош вятър  Tired
Пива, всичко ще мине леко  Hug
Новото любимо занимание през дългите дни у дома е да яде паста за зъби, детска разбира се, не, че е полезна, но като се сети се почва едно тръшкане  ooooh!

Напоследък се е запалил да гледа Мързел град по Джетикс, което си е почивка за мен  Wink

Ох бягам че маже паста и по пода  Close

# 41
Новото любимо занимание през дългите дни у дома е да яде паста за зъби, детска разбира се, не, че е полезна, но като се сети се почва едно тръшкане  ooooh!

Напоследък се е запалил да гледа Мързел град по Джетикс, което си е почивка за мен  Wink
Блазе ви за филма. Ние минахме през периода на гледането му, сега май само аз го гледам /и то за кой ли път  Sick/
На нас също ни харесва пастата за зъби, може би и затова мераците ни са поне по 4 пъти на ден да си мием зъбите. Луда работа  Mr. Green

# 42
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Вале- супер ти е цитото. и моите резултати са излезли, ама не ги знам. Звъняла ми е гинеколожката на мобилния в петък, баш като съм на работа естествено и телефона в чантата. Пробвах да и звънна обратно, но си бяха затворили телефона в офиса вече. Тааа, ще се тормозя още до понеделник  Confused Rolling Eyes

За прозорците и аз да не споменавам в какво състояние са моите. Ама няма и смисъл да ги мия като вали през ден тук  ooooh!

Френско Тони завидях ви на хубавото време. Кога ли ще го дочакам и тук  Crazy

Димяни, дано не е вируса и да се оправя Райче бързо.  Hug

Тати и щерка хъркат сладко, отивам и аз да се присъединя  Grinning

# 43
  • Пловдив
Здравейте и от нас.
Ех с тези прозорциии...Аз прозорците ги мих като бременна,като се местихме тук при нашите,но сега и мен ме е налегнал мързела и не мисля да ги пипам.
И при нас е ветровито и хич не става за разходки с малкия.За това използвахме да го оставим на майка и да пообиколим с мъжо по магазините.Търсих на Стилиян дънки,но нищо не харесах.
Ивон-Бонбон чудни са обувчиците,как ще иска да ги сваля.
Пиванова и ние се надявахме да ви се размине операцията.ще стискаме палци да мине леко.
Тони и Тото и за вас ще мислим,всичко да мине като по вода.
Макар,че и за двете с Пива ще е голямо притеснение.
Димяни оздравявайте бързо.
На моите две приятелки,с които се виждаме най-често в парка,малките са болнички.Направо си мисля,че никой не подмина тоя гаден вирус.
Хайде приятна вечер на всички.
Аз отивам да правя салатка(от кога не съм правила  Embarassed,мъжо ме отменя всеки път).

# 44
Момичета, тази вечер ще хойкаме без децата, бабата дойде да ги пази докато спят  FlutterТа снимките, които исках да ви покажа от днешната разходка, ще ги пусна утре.
Ивонка, много са сладки обувчиците.  Heart EyesТи ще вдиш, че ние от розово не се плашим, ама все пак по-момчешки ще ги избера  Wink
Хайде, лека на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт