Стига вече грижи и тревоги - започват АПРИЛските купони!

• 19 503
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Честит рожден ден на Маги и честит празник на мама и   bouquet /извинявам се че чак днес, но е от сърце/.
повтарям пожеланията на всички останали Hug Hug Hug

ЧРД и на Дея  bouquet

# 166
Рени, ако не си доволна от нея не си струва заради неудобството да и кажеш да не я смениш. Все пак тя се грижи за здравето на децата ти и най-естественото е да искаш най-доброто за тях ... Пожелавам ти да намериш най-доброто решение Hug
А каква ваксина има да и се слага?

# 167
  • Варна
Рени, няма нужда да й казваш нищо. Просто се запиши при друга. Аз като сменях казах и сестрата ми даде картона, но моя беше на 9 месеца. Двамата не са ли при един педиатър?

# 168
  • София
Красе, при една педиатърка са. Затова ако ще я сменям ще е сега, за да може новата лекарка да подхване Влади още докато е малък. Иначе аз не мога просто така без да кажа да се отпиша, съвестно ми е. Но Деси е права, че е за доброто на децата и ще действам юни месец.
Иначе има да и се бие някаква част от ДТК ваксината, защото на Соня не сложих Пентаксим, ами Инфанрикс и отделно бяха капки Полио. И като е така раздлелно има още нещо да й се бие, нали вече няма капки.

Лека ви нощ в очакване на пролетта........... с прясно натрупан сняг. Wink

# 169
  • Варна
Рени, хич не го мисли! Нашата първа педка, дето при всеки протест я дават по тв и има 3000 пациента, захрани Ники на 42 дена и т.н., детето е със запек от нейните простотии. Аз няма какво да се оправдавам и аз съм за бой...Само не знам защо абсолютно всичките ми познати правеха същото, чак като си пуснах нет видях каква глупост съм направила. Лично аз на лекар басма не цепя, питам, кряскам и си търся правата. То родих с ядове, гледах си детето с ядове и то все от нашите 'прекрасни' лекари.
Извинявам се за тона, но ме вбесяват...

# 170
Бабълче, и аз това питам - броя, броя, 4 свещички, после се почествам...моят син на колко става всъщност и  hahaha си викам, че май съвсем съм изтрещяла. Това някакво поверие ли е?
Иначе много ми допадна идеята ти за празнична трапеза! Hug
Аз съм решила сандвичета, сладки някакви, кафе, сок, за децата сандвичета сладки и сок... Mr. Green Нещо такова. Няма да им взимам макдоналдс менюта, щото една приятелка викаше колко било хубаво - грънци! Да се вкоченясат тези изкуственяци...

# 171
  • 2 етажа над тавана
Добро утро!

Така.. да обясня за 4-те свещички - от дете на мен винаги са ми слагали с 1 свещичка повече - тя не се пали и е един вид за предстоящата година, от майка съм запазила тази традиция, сега си я продължавам с мойто дете. Не го правя от суеверие, просто за мен е нещо напълно нормално, понеже винаги така сме правели за всеки РД.

Иначе -благодаря за комплиментите за масата, празника , детето Hug  Подаръците наистина не са малко - бебе с креватче и там разните му принадлежности(гърне, биберон, чинийка и т.н.) - това от свекитата, готварска престилка с ръкавица, точилка и фигурки за сладки, голяма кутия с 10 пъзела, интересни маркери с валячета с печат, комплект с пластелини в кофичка - това от нас, и още един огромен комплект пластелин с разните му джиджафки - от едни страхотни приятелки Hug Подаръка от леля й още си го чака, заидвала е от онзи ден и още я няма Tired

Бубка, честит син щъркел! Hug

Анелиз, стискаме палци! Praynig

Отивам да пускам пералнята и да си направя още кафе Whistling

# 172
  • София
И аз съм виждала по една свещичка повече на тортата. даже видях няколко комплекта свещи, които се продават с една свещичка повече.

# 173
Дея, честит рожден ден на патерица!

# 174
  • Sofia
Здравейте, най-накрая успях да седна и аз да почета малко.

Със голямо закъснение - Честит рожден ден на Рая, да е здрава и много много щастлива!  bouquet

Честит рожден ден и на малката бърборана Маги - от здраве да не се отърве и да бъде все такова слънчево детенце!  bouquet
Честит рожден ден и на Татяна и Дея - мили мами бъдете много обичани, здрави и щастливи!  bouquet  bouquet
При нас няма нищо ново, Ивайло беше с гнойна ангина тази седмица, но вече е по-добре!
Бубка, честито синьо щъркелче! Hug
Анелиз, ще стискам палци, всичко ще е наред!
Наде, радвам се че при вас всичко е минало добре, браво за малкия мъж!
Надявам се всички болнички да се оправят вече! Извинявайте ако пропускам някой, но се надявам всички да сте добре!  Hug
Говорите за пъзели, букви, цифри, цветове - при нас интерес няма към такива неща, знае само четири - пет - себън (разбирайте седем) така си брои като скача от леглото на земята.
Интересуват го само инструментите на баща му, дори и да се опитаме да правим нещо - примерно пъзел ако редим, като не може да сложи нещо както трябва се нервира и хвърля всичко. Като го карам да пееме някоя песен - той ми вика стига, стига - чак пък толкова лошо да пея.... но на него явно не му понася пеенето ми.  Simple Smile
В яслата го хвалят много - бил добър, слушал, не се биел, играел си - ами в нас освен да рита топка и да чупи покъщнината и да ремонтира всичко с отверките на баща си, друго не го интересува много. Не го насилвам - явно силата ще му е в краката, не в главата, ама то трябва да си има хора за всичко. Simple Smile

# 175
  • София
Със закъснение -
Ч е с т и т  Р о ж д е н  Д е н,  Д е я !

Бубка, браво, честито! Резултата кога, другата седмица ли?
Трябва да си записвам предсказанията за пола на бебчетата, щот сега ме човърка дали съм познала  newsm78 Mr. Green

Рени, радвам се, че Соничка вече е по-добре, какво беше това ваш`то чудо незнам.

Аги, добро меню си съставила, в края на краищата да се правиме на Рокфелерови няма нужда. А и децата най се радват на тортата, заложи на това, поне аз така бих направила.

Красе, понеже ми подаде братско рамо като бях яхнала метлата затова аз сега ти мятам такова. Не се ядосвай толкова за щяло и нещяло, чу ли?!  Wink

Анелиз, при кой доктор ходите в Токуда? От сега се подготвям с палцестискането - знаеш - априлското палцестикане е вълшебно! Heart Eyes

# 176
  • Boston, MA
Дея, честит рожден ден, със закъснение! Бъди здрава и обичана от всички!

Данче, ти май позна за момчето, мила!

Много ми хареса на Маги трапезата, и тортата, и подаръците, прекрасно парти!

# 177
Аз или не мога да се добера до нета или нямаме такъв ooooh!. Оправдания, оправдания....

ЧРД на малкото бабълче! Да е много здрава Маги и да е все така игрива и красива  bouquet

ЧРД на Татянка и Дея, все така прекрасни и много обичани  bouquet  bouquet

Бубс, честито синичко отново! Стискам палци за добри резултати Praynig

Данче, как е твоят сладур?

# 178
  • София

Данче, ти май позна за момчето, мила!

От глад няма да умра, ако се наложи врачуващ бизнес ще развия  Mr. Green Бубка, нещо сдържана ми звучиш, всичко ще бъде ок с малък Дизел  Hug

Мисче, трябва да помагаш за някаква украса за торта  Praynig Дребния е добре, Ст му донеше тв игра и вече час и нещо "кара" и само вика "гледай к`во става". Зомби  Confused

# 179
  • София
Добро утро! Преди моя мъж ми се караше, че много вися в този форум, сега ми обърна внимание, че не съм писала цяла седмица. Не мисля, че етака, но наистина тия дни не съм. Веднъж поради годишното приключване, втори път - незнам какво да ви пиша. Нещата са твърде объркани и сложни - сега върху мен легна тежестта на решението какво ще се случи с това семейство. От мен се иска да направя сега това, което Милен не свърши за три месеца и немаше да свърши все още, ако не се беше появила конкуренцията! И какво сега - излиза, че напразно съм страдала аз, родителите ни, мъжа на любимата, а тя самата е изхабила напразни чувства по човек, който я заряза за един ден. понякога си мисля, че тя е късметлийка затова, че толкова рано разбра с кого си има работа.
Извинявам се, че ви занимавам, но нещата ескалират все повече. Сега чакам майка ми да дойде и нещо да ми говори. Тя беше доволна като започнах да излизам, но сега смени плочата и е по-скоро за семейството. Не е изненада, разбира се, нормално е, но...

За РД - май и аз ще го правя в къщи- по клубовете е безбожно и не ми се дават излишни пари! Ше направя сандвичи като Аги, ако не ми дойде някоя идея за друго, почепка и за майките и така!

Общи условия

Активация на акаунт