Бял списък за гр. Пловдив

• 2 780 785
  • 13 434
  •   1
Отговори
# 12 840
Имам нужда от добър нефролог, който дадойде в Смолян да консултира пациент от стационара.
Имате ли идеи към кого да се обърна?
Тези услуги срещу заплащане ли са или минават по здравна каса?

# 12 841
Срещу заплащане, двойна такса + го вземаш и връщаш.

# 12 842
  • Пловдив
Здравейте!

Може ли да ми препоръчате добър пулмолог в Пловдив.

След прекаран няколко пъти Ковид ми се получава задъхване при студен въздух, настинки и по-дълго говорене.

# 12 843
Моля за препоръка за болница и лекар за смяна на тазобедрена става/и.

Жената има консултация с д-р Шидеров, но все още се колебае.
Съветът ми, от опит, е да се ориентирате към София. Мога да дам препоръки. При подобен вид интервенции е от голямо значение как ще се направи разрезът. От това зависи после не само възстановяването, а и други неща. Тук в Пловдив не си падат по иновативните методи при подмяна на тазобедрена става...и режат както им падне, като че ще колят прасе..

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 15:14 от Café del Mar

# 12 844
И моя съвет е същия. За смяна на тазобедрени стави - не в Пловдив. Леля ми - на 81, я оперираха в Плевен, възстанови се изключително бързо и добре.

# 12 845
  • Пловдив
Моля за препоръка за болница и лекар за смяна на тазобедрена става/и.

Жената има консултация с д-р Шидеров, но все още се колебае.
Съветът ми, от опит, е да се ориентирате към София. Мога да дам препоръки. При подобен вид интервенции е от голямо значение как ще се направи разрезът. От това зависи после не само възстанивяването, а и други неща. Тук в Пловдив не си падат по иновативните методи при подмяна на тазобедрена става...и режат както им падне, като че ще колят прасе..

Благодаря. Тогава моля за препоръка за София.

# 12 846
Имам нужда от добър нефролог, който дадойде в Смолян да консултира пациент от стационара.
Имате ли идеи към кого да се обърна?
Тези услуги срещу заплащане ли са или минават по здравна каса?
Ако лекуващите са адекватни ще извикат консултант

# 12 847
Д-р Мая Константинова детски ендокринолог дали прави прегледи в Пловдив? Гледам в супердок, че е в София. Преди години е работила в Пловдив.  Освен д-р Калева търся и друг добър детски ендокринолог?

# 12 848
  • София
Аз не бих препоръчала проф.Мая Констатинова. Ендокринолозите са кът дори и в София за съжаление....

# 12 849
Именно че са кът търся читав такъв. Интересно ми е дали и в миналото са изписвали толкова хормони на 14 годишни деца?

# 12 850
  • София
Не, сега и на 2 годишни ги изписват Simple Smile На 14 годишни съм ок ама за 2 годишно не съм. Също така въпросната професорка не прави ехография на щитовдната жлеза. То всъщност до тук от опитът ми никой не смее.

# 12 851
  • Пловдив
Именно че са кът търся читав такъв. Интересно ми е дали и в миналото са изписвали толкова хормони на 14 годишни деца?
Имаме записан час точно за доц.Калева за 14 годишна девойка. Какво Ви притеснява за нея? Не знам какво ще ни изпише. По повод акне, направихме хормонални изследвания и има леки отклонения на някой от тях. Ако лекар изпише да пие хормони, не бих опонирала и съмнявала дали е редно. Нали за това отиваме на Доктор...!? За професионално мнение.

# 12 852
Имаме записан час точно за доц.Калева за 14 годишна девойка. Какво Ви притеснява за нея? Не знам какво ще ни изпише. По повод акне, направихме хормонални изследвания и има леки отклонения на някой от тях. Ако лекар изпише да пие хормони, не бих опонирала и съмнявала дали е редно. Нали за това отиваме на Доктор...!? За професионално мнение.
Нередовен цикъл. Нямаше го 6 месеца, сега пък вече 2 месеца не спира. Доц.Калева ни изписа Дуфастон 6 месеца и след това 1 година Ясмин. Не съм и ги давала съответно. Затова не искам да я водя пак при нея.

# 12 853
  • София
Искайте мнение и от тази лекарка https://superdoc.bg/lekar/dots-nartsis-kaleva-hodzheva-k-m-n-3685
Нямам наблюдение нито знам мнение, но има доста добри коментари. То като цяло ендокринолозите при проблем с хормоните ще изпишат нещо хормонално... Не са ми давали съвети за по-добро хранене или нещо подобно. Изследвайте и детето за някакви дефицити да не би да има.

# 12 854
Перах - https://www.polimedad.com/hospital/ortho/
Д-р Венцислав Димов. Колегите му в отделението също са много добри.
Операцията се реализира през ингвиналната гънка, не странично през мускула.
Пожелавам успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт