Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 885
  • 13 507
  •   3
Отговори
# 12 990
Ясно. Да, просто питах от интерес. Нашата лична поръчва и поставя Варивакс, поне за тази незадължителна е удобно. Ваксината против менингококовите инфекции май изчезна от аптеките последно време, но не съм стигала дотам, че да слагаме и такава.

# 12 991
  • София
И нашата просто не ми се чакаше 1-2 месеца да се натутка с часовете си Simple Smile Другата лекарка буквално ми запази час от днес за утре и беше поставена ваксината.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 10:37 от I.R.

# 12 992
Да, задължителните ваксини ги слага ЛЛ

Няма такива педиатри вече за всичко в час и отдадени.

За частно, няма да е точно такова ако има направление за педиатър, не е нужно за всеки сопол и слушалка, подкашляне да се виси, има моменти, където се налага преценка
Тези на кабинети да не пиша пак имена на болницата, стана ясно, преди преглеждаха ДКЦ сградата, където беше тясно и гъчкано, но вече са преместени долу в блокД до РЗИ. Там е по-спокойно в коридора /чакалня от човекопоток, особено сутрин в 8:30 и следобяд при застъпване на смените в 14:00 сме били почти сами
Като бяха новородени ги оглеждаха ехографски, като си включваха  код 88 към направление
За някои насоки пиша като обясняват, че забравям.
За забелването например, искам да решим проблема, тая нова мода чакай има време до 7 години не я разбирам и съм си отбелязала къде да търся хирург.

За УНГ за д-р Петров от къде да го знам, като часовете му отдавна заети и не циркулира често из мнения, педиатър ме светна и вече чакам да дойде часа

# 12 993
Може ли препоръка за детски пулмолог?

# 12 994
  • Пловдив
Аз водя детето при д-р Мирослава Червенкова.

# 12 995
Д-р Хайтов, както каза една съфорумка преди време, много говори и накрая като теглиш чертата нищо не казва. Знанията са му до там от когато е завършил и това е. Нито една съвременна препоръка при отглеждане на дете/бебе не дава, тъкмо обратното. И откъм диагностициране и лекуване не съм грам впечатлена, а за факта че за повече от година и половина ежемесечни, че и по-често от това прегледи така и не ни запомни кои сме, не мисля че е нужно да коментирам. Иначе не смесва потоците, да.

# 12 996
Аз съм доволна от Пердикацева

# 12 997
Аз съм доволна от Пердикацева
Подкрепям!

# 12 998
Моля за препоръка за добър дерматолог за много сериозно и упорито акне. В чудо сме се видяли вече с дъщеря ми. На 15 години е.

# 12 999
  • Пловдив
Може ли препоръка за читав лекар за гастроскопия и евнт.коремен хирург, ако се наложи операция?
В Пълмед ок ли са?

# 13 000
За мен категорично не. От Еврохоспитал са доволни, ако търсиш частна болница. Аз бих избрала Хирургиите.

# 13 001
  • Пловдив
За мен категорично не. От Еврохоспитал са доволни, ако търсиш частна болница. Аз бих избрала Хирургиите.
кой обаче в Хирургиите?

# 13 002
За хирург не знам, за гастроскопия - Геров.

# 13 003
  • Пловдив
За хирург не знам, за гастроскопия - Геров.
този ли е?
https://superdoc.bg/lekar/d-r-dragomir-gerov-3366

# 13 004
Да, същият, Мисти.

Общи условия

Активация на акаунт