Бял списък за гр. Пловдив

• 2 788 238
  • 13 479
  •   5
Отговори
# 1 440
Момичета,дайте предложение за добър ортопед за детето-има изкривяване на пръстчето на крака.
Чолаков в Аврора  Peace - работи и с направление, новородените и децата са му специалитет  Wink

# 1 441
  • Карлово/ Пловдив
Моля ви добър гинеколог в района на 2-ро ДКЦ за преглед и пап тест ...не ми се рови из цялата тема
Дано има някой да се отзове и да ми отговори.Благодаря предварително. Simple Smile

Акушер-гинеколозите на ДКЦ 2 Пловдив - ресторант стадиона са:
Д-р Любомира Котева
Д-р Елко Кузманов
Д-р Христина Кръшкова
Д-р Димитър Танев

В района на Дкц 2 има и други Акушер-гинеколози,но в момента не мога да ти кажа кои точно са те:
Тъй като няма как да знам на всеки  лекар кабинета къде се намира.Може момичета от Пловдив да ти помогнат.

# 1 442
  • Карлово/ Пловдив
Мами,а къде ще ме насочите за операция на 3-та сливица за дете?
 Peace

Д-р Йорданов от бившата първа градска е добър лекар - сега лечебното заведение се казва Мбал" Света Мина" Пловдив - намира се на колелото на централна гара.
Екипа на Унг отделението там е добър.
Д-р Христо Петров също е добър лекар.Мисля,че добри специалисти има в Мбал Каспела и в други лечебни заведения в Пловдив където също може да се направи подобна операция.Важното е също и коя болница е сключила договор с Нзок по съответната клинична пътека,за да се покрие от касата операцията,защото в противен случай ще може да се направи платена или по линия на някой частен здравноосигурителен фонд.

# 1 443
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте момичета!
Моля ако някой е посещавал добър алерголог във връзка с медикаментозна/токсична алергия да сподели! Моля за препоръки от собствен опит.

Питах тук наскоро, появиха се някои имена, посетих една лекарка, но се отнесе доста несериозно към проблема ми, а ми трябва спешно някой да види настъпил обрив.

Благодаря ви предварително!

сега ще вкарам въпросната лекарка с несериозното отношение в черния списък!

Здравейте!Препоръчвам ви Д-р Нина Маркова - Алерголог,детски алерголог - приема в Дкц Пловдив - бивша поликлиника на Мбал Пловдив - бивша окръжна болница - сега Дкц-то е дъщерно дружество на Мбал - Пловдив - бивша окръна болница.
Бул "България 234"
Мисля,че ще останете доволни от д-р Маркова.По напред в темата съм ви предоставил и координати за връзка с нея.Работи в Дкц Пловдив от понеделник до петък,може да приема и на частен прием,ако има частен кабинет.

# 1 444
  • Карлово/ Пловдив
Мили момичета, разгледах темата но не  цялата ,моля ви ако някой знае за окръжна болница кои лекари гинеколози правят операции да  пише ,става въпрос за миома-утери и киста -оварии че сам много притеснена.Може да споделите за ваши близки които са минали по този път. Много БЛАГОДАРЯ.

Може да се оперираш в всяко лечебно заведение което е сключило договор с Нзок по съотвените клинични пътеки.В Пловдив има доста добри акушер-гинеколози които могат да извършат тази операция.Нека някой от мамите тук да ти помогне.Стискам палци всичко да е наред!

# 1 445
  • Карлово/ Пловдив
Момичета,дайте предложение за добър ортопед за детето-има изкривяване на пръстчето на крака.
Давам гласа си за д-р Янакиев  - ортопед и детски ортопед от Мбал"Медлайн" Пловдив - бул Филип Македонски 33
Има и други добри ортопеди в Пловдив - всеки нека си каже мнението и предположението и вие ще изберете къде да отидете.

# 1 446
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Моля ако някой е посещавал добър алерголог във връзка с медикаментозна/токсична алергия да сподели! Моля за препоръки от собствен опит.

Питах тук наскоро, появиха се някои имена, посетих една лекарка, но се отнесе доста несериозно към проблема ми, а ми трябва спешно някой да види настъпил обрив.

Благодаря ви предварително!

сега ще вкарам въпросната лекарка с несериозното отношение в черния списък!

Здравейте!Препоръчвам ви Д-р Нина Маркова - Алерголог,детски алерголог - приема в Дкц Пловдив - бивша поликлиника на Мбал Пловдив - бивша окръжна болница - сега Дкц-то е дъщерно дружество на Мбал - Пловдив - бивша окръна болница.
Бул "България 234"
Мисля,че ще останете доволни от д-р Маркова.По напред в темата съм ви предоставил и координати за връзка с нея.Работи в Дкц Пловдив от понеделник до петък,може да приема и на частен прием,ако има частен кабинет.

Благодаря много за препоръката! Вече си запазих час при доктор евтимова, ще изчакам нейното становище и при нужда ще се консултирам и с доктор Маркова.

# 1 447
Мили момичета, разгледах темата но не  цялата ,моля ви ако някой знае за окръжна болница кои лекари гинеколози правят операции да  пише ,става въпрос за миома-утери и киста -оварии че сам много притеснена.Може да споделите за ваши близки които са минали по този път. Много БЛАГОДАРЯ.

Може да се оперираш в всяко лечебно заведение което е сключило договор с Нзок по съотвените клинични пътеки.В Пловдив има доста добри акушер-гинеколози които могат да извършат тази операция.Нека някой от мамите тук да ти помогне.Стискам палци всичко да е наред!

Д-р Борис Керезиев от ВМИ - моя позната имаше миома - оперира си я по каса - не взе нито стотинка, въпреки че тя го попита за "допълнително заплащане". Peace Успех

# 1 448
Давам гласа си за д-р Янакиев  - ортопед и детски ортопед от Мбал"Медлайн" Пловдив - бул Филип Македонски 33
Има и други добри ортопеди в Пловдив - всеки нека си каже мнението и предположението и вие ще изберете къде да отидете.
И от мен - с две ръце гласувам за Янакиев Simple Smile

# 1 449
Здравейте!
Имам нужда от препоръка за  съдов хирург,ако е възможно и да има др с НЗОК-благодаря ви предварително!  bouquet Hug

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 19:10 от me4koni

# 1 450
  • Пловдив
някой ходил ли е скоро при д-р Георгиев-ендокринолога?има вече частен кабинет,ходих с направление,тази седмица каза че ще ме гледа на ехограф,но не разбрах дали ще струва нещо ,или по касата ще мине,мое лично предположение е че сигурно ще е с плащане.

а д-р Нончев да знаете колко взима за преглед на ехограф?

# 1 451
Трябва ми добър УНГ, за мен. Предложения?

# 1 452

д-р Христо Петров до Сточна гара . Мисля ,че работи и с касата  Peace .От Окръжна болница - д-р Божилов

# 1 453
Д-р Лилия Милинич PeaceМЦ"Хипократ" и Каспела - работи по ЗК Simple Smile

# 1 454
Благодаря много за препоръката! Вече си запазих час при доктор евтимова, ще изчакам нейното становище и при нужда ще се консултирам и с доктор Маркова.

ха, ха, щом си недоволна от отношението на другата, надменното въртене на очи и яките коментари на евтимова ще те потресат. не й обръщай внимание, гледай да ти свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт