Бял списък за гр. Пловдив

• 2 787 788
  • 13 476
  •   7
Отговори
# 1 425
Хелън, здравей Simple Smile
Д-р Карафезиева е приятен човек, спокойна е с децата, има подход, забавна е, обяснява добре и подробно, ако я питаш нещо конкретно - винаги е готова за дискусия. Има интересни възгледи, разчупени, лекува адекватно, на разположение е винаги - по телефона, имам предвид. Консултациите при нея са продължителни, винаги проверява всичко при бебчетата (ходила съм при лекари, за които консултацията е "детето има ли оплаквания?" Laughing ), не се претупват пациентите. Сестрата, която работи с нея, е също много мила и спокойна, въобще, атмосферата в кабинета е приятна много Simple Smile Това, което най-много ми допадаше в нея, е че уважава правото на избор на майката, без значение за какво се касае. Дори да има други възгледи по даден въпрос, не се опитва да ги налага.
За захранване и кърмене не съм се консултирала с нея.
Мисля, че почти няма лекар, който да може адекватно да консултира майката относно кърменето и захранването, малко са лекарите които са фенове на късното захранване. Майката трябва да се самообразова по тези въпроси, ако иска да подходи правилно към детето си. Достатъчно информация има по двата въпроса, а и личното решение и подход са много важни и за майката, и за детето Simple Smile

Чудесно, много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet Всичко звучи прекрасно, само трябва да установя контакт с нея преди да се е родил бебо, за да я питам дали приема нови деца, но ДКЦ-то е близо до нас, ще отскоча да попитам Simple Smile
Съгласна съм с казаното за Карафезиева  Peace
Ето телефон: 0887431233, но предполагам ще ти е важен и личния контакт преди събитието Peace
Относно захранването, кърменето и други от сорта... не трябва да те притесняват. Изобщо не съм спорила и коментирала  точно тези неща. На консултациите си кимах одобрително на съветите за захранване и кърмене... и си правех каквото ми идва отвътре  Mr. Green Дребното си беше на кърма дълго време, дори не съм я захранвала по схеми и с пюрета и сокчета.... На консултациите само ми се радваха как добре се развивало детето...   Mr. Green
По важното е, че има малко по-разчупено мислене и не изпуска нередности в здравословното състояние. Пращала ни е при всякакви специалисти, пускала ни е изследвания... коментира ли сме спокойно вариантите за лечение... и не ме е упреквала за взетите решения.  Peace

Благодаря ти Simple Smile Много хубави мнения събрах за нея, а и е толкова близо до нас. Предполагам, че ще мога да говоря с нея предварително, за да съм по-спокойна първите дни Simple Smile Благодаря ви, момичета, за информацията, наистина много ми помогнахте   bouquet

# 1 426
Oще един глас за д-р Карафезиева Peace! Изключителен диагностик! Сега с дъщеря ми се сблъскваме с доста неприятни диагнози и изследвания и след месеци ходени при специалисти стигнахме до заключенията, които д-р Карафезиева постави още след първите изследвания и първия преглед на детето.
И за секунда не ни губи времето. При първия намек за сериозен проблем , веднага ни насочи където е необходимо, сама настояваше да ми дава направления, които отказвах, през цялото време се интересуваше как е детето, въпреки, че вече други лекари се грижат за малката.
Кърменето и храненето далеч не са основната работа на лекаря, има достатъчно информация в нета. Важното е да има кой да диагностицира и лекува детето ви, когато се касае за нещо различно от хрема.

# 1 427
Моля ви добър гинеколог в района на 2-ро ДКЦ за преглед и пап тест ...не ми се рови из цялата тема
Дано има някой да се отзове и да ми отговори.Благодаря предварително. Simple Smile

# 1 428
  • Пловдив
Мами,а къде ще ме насочите за операция на 3-та сливица за дете?
 Peace

# 1 429
  • Пловдив
Мами,а къде ще ме насочите за операция на 3-та сливица за дете?
 Peace
Д-р Николай Йорданов - бившата І градска /колелото на Ц. Гара/. Работи и в Сонел Фарма, но оперира в болницта.
Ако се спреш на Каспела, за мен там има един добър избор и това е д-р Махмуд Крема.
Иначе много добър УНГ е и д-р Христо Петров, частния му каб. е на Сточна гара.

# 1 430

Иначе много добър УНГ е и д-р Христо Петров, частния му каб. е на Сточна гара.

Този и аз го похвалявам веднага.Оправи ми ухото за има няма 10-15 минутки,а другата година ходих в Каспела за другото ухо/че си имам проблеми/ и там въпросния доктор ме разкара може би 5-6 пъти с една камара лекарства и антибиотици и накрая пак не чувах нищо,добре,че се пооправи после  Rolling Eyes

Иначе Христо Петров е много мил и внимателен.Преди мен имаше момиченце с извадени сливици и ми направи впчечатление,че се отнасяше много внимателно и професионално към него  Peace

# 1 431
  • Пловдив
Аз лично от Каспела не съм доволна изобщо. Д-р Крема обаче е изключение.

# 1 432
Д-р Марияна Иванова - много добър специалист и прекрасен човек
Работи в ДКЦ І на понеделник пазара и във Военна болница
тел 0894735588

# 1 433
Цитат
Иначе много добър УНГ е и д-р Христо Петров

Много внимателен и добър професионалист, той оперира моето дете, много сме доволни.

# 1 434
  • Пловдив
Мерси! Peace За сега обаче искам да опитам и др.вариант за спасение.

# 1 435
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Споделете мнението си за д-р Милинич,моля!Предстои да заведа сина ми на преглед при нея,заради третата сливица!Благодаря ви!

# 1 436
Здравейте,момичета!Споделете мнението си за д-р Милинич,моля!Предстои да заведа сина ми на преглед при нея,заради третата сливица!Благодаря ви!
  За мен тя е изключително добър УНГ специалист.
И друг път съм я препоръчвала, особено за деца!  newsm10

# 1 437
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Моля ако някой е посещавал добър алерголог във връзка с медикаментозна/токсична алергия да сподели! Моля за препоръки от собствен опит.

Питах тук наскоро, появиха се някои имена, посетих една лекарка, но се отнесе доста несериозно към проблема ми, а ми трябва спешно някой да види настъпил обрив.

Благодаря ви предварително!

сега ще вкарам въпросната лекарка с несериозното отношение в черния списък!

# 1 438
Мили момичета, разгледах темата но не  цялата ,моля ви ако някой знае за окръжна болница кои лекари гинеколози правят операции да  пише ,става въпрос за миома-утери и киста -оварии че сам много притеснена.Може да споделите за ваши близки които са минали по този път. Много БЛАГОДАРЯ.

# 1 439
  • Пловдив
Момичета,дайте предложение за добър ортопед за детето-има изкривяване на пръстчето на крака.

Общи условия

Активация на акаунт