Д-р Карафезиева е приятен човек, спокойна е с децата, има подход, забавна е, обяснява добре и подробно, ако я питаш нещо конкретно - винаги е готова за дискусия. Има интересни възгледи, разчупени, лекува адекватно, на разположение е винаги - по телефона, имам предвид. Консултациите при нея са продължителни, винаги проверява всичко при бебчетата (ходила съм при лекари, за които консултацията е "детето има ли оплаквания?"

За захранване и кърмене не съм се консултирала с нея.
Мисля, че почти няма лекар, който да може адекватно да консултира майката относно кърменето и захранването, малко са лекарите които са фенове на късното захранване. Майката трябва да се самообразова по тези въпроси, ако иска да подходи правилно към детето си. Достатъчно информация има по двата въпроса, а и личното решение и подход са много важни и за майката, и за детето

Чудесно, много ти благодаря

Ето телефон: 0887431233, но предполагам ще ти е важен и личния контакт преди събитието

Относно захранването, кърменето и други от сорта... не трябва да те притесняват. Изобщо не съм спорила и коментирала точно тези неща. На консултациите си кимах одобрително на съветите за захранване и кърмене... и си правех каквото ми идва отвътре

По важното е, че има малко по-разчупено мислене и не изпуска нередности в здравословното състояние. Пращала ни е при всякакви специалисти, пускала ни е изследвания... коментира ли сме спокойно вариантите за лечение... и не ме е упреквала за взетите решения.

Благодаря ти