Бял списък за гр. Пловдив

• 2 786 407
  • 13 463
  •   7
Отговори
# 1 410
Drozi  Peace

*Бенджи* , не си права за д-р Дойков. Ходила съм при него с киста на слюнчена жлеза на няколко пъти и най-лесния начин е бил оператино отстраняване, но по негово настояване не направих операция. Знае и много други неща освен операциите със сигурност.
А определения като "касапин" са лекомислено написани, без вероятно да си даваш сметка, че репутацията на един лекар, който лекува успешно много хора не се намира на улицата и не се купува от близкия магазин.
Извинявай за тона, но не ми харесва факта, че всички  сме изключително компетентни и  раздаваме определения за способностите на хора специалисти.
Ако ти лично не си доволна от някой лекар - има "Черен списък"  Naughty
Хубава вечер!

# 1 411
Ако всичко е наред можеш да износиш и родиш дете  "без" пари .Незнам защо едното трябва да е обвързано с другото.
Ако  е проблемна бременност,до която се е стигнало трудно и това е единственият вариант,да,разбира се,че няма да има цена.
И пак е мега тъпо,защото това си е търговия  Tired
и на кой по-точно му е отсъдено да разбере, че "всичко е наред"
напротив - всяка бременност трябва да се гледа внимателно, защото не е ясно какво и как може да стане с уж безпроблемни
за съжаление и изсипването на пари не гарантира нищо
един лекар или е специалист или не. толкова е просто и парите нямат общо.

# 1 412
гледам, че сте обсъждали даскалов -
истина е това, което казва елфичка за държанието му на моменти и леко излишното самочувствие
аз си спомням, че след дружни опити на множество гинеколози да се разбере защо кървя и че съм на път да си изгубя бебето, му светна проблясък дали съм пушела. ами да, пушех по точно 1 цигара на ден и това е. и като се започна едно - ето ти пушиш, плацентата ти е преждевременно състарена и ще си изгубиш бебето. направо ме изкара убийца... и разбира се, проверих в интернет, така омразен на всички гинеколози освен него интернет  Grinning, и се оказа, че да се получи това трябва да съм си пушачка от ранга на над 10 цигари на ден. а аз пуша от години до 2 цигари на ден - бременна, кърмачка, това е.
това беше едно абсурдно манипулиране, заради която, съжалявам, но изгуби уважението ми.
иначе негови изследвания ми помогнаха доста, но вече и в това не съм сигурна.

# 1 413
  • Пловдив
Тук ли бяха описани добрите УНГ специалисти newsm78 Трябва ми конкретно за слух и 3-та сливица...
Щом търсиш за трета сливица, предполагам е за дете?
Горещо бих ти препоръчала д-р Лили Милинич, работи в "Каспела" и "Хипократ" по ЗК. Има специален подход към децата, много е мила и не оставя неизлекуван пациент. Тя е лекувала децата ми, баща ми за слух и съпруга ми със стафилококова инфекция. За GSM на ЛС
Ако проблемът е оперативно решим - д-р Илиян Дойков - "Каспела" Peace

Мерси,но при нея съм водила детето...и няма да повторя!
Тук четох добри отзиви за Арнаудова в Аврора.

Бенджи,ще звънна да питам,мерси!Точно и за слуха ми трябва! Peace

# 1 414
  • Пловдив
Аз Дойков съм го писала в Черния списък още тогава.  Peace
От личен опит!

ПП: спирам коментарите по темата.

# 1 415
Здравейте! Бих искала да Ви помоля за координати на д-р Пердикацева - за БЦЖ ваксинана сина ми. Благодаря Ви предварително!

# 1 416
Някой питаше за педиатър в 2-ро ДКЦ - бяхме пациенти на д-р Карафезиева. Изключително съм доволна от нея, във всяко отношение.

# 1 417
  • Пловдив
Здравейте! Бих искала да Ви помоля за координати на д-р Пердикацева - за БЦЖ ваксинана сина ми. Благодаря Ви предварително!

За съжаление телефонът на Пердикацева, който имах, си остана на направлението за БЦЖ. Джи-пи-то не ти ли е дал телефона й? Thinking Пробвай да се обадиш в Белодробна болница. Предполагам, че ще ти го кажат. Тел. е 63 32 20

# 1 418
Някой питаше за педиатър в 2-ро ДКЦ - бяхме пациенти на д-р Карафезиева. Изключително съм доволна от нея, във всяко отношение.

.:.Stef.: здравей, аз питах за педиатър във 2-ро ДКЦ  Simple Smile Сподели ми повечко подробности за тази докторка, ако ти е удобно  Hug - за късното или ранното захранване е, дава ли подробна информация за гледането на детето, мога ли да я търся по всяко време. Благодаря ти предварително   bouquet

# 1 419
Хелън, здравей Simple Smile
Д-р Карафезиева е приятен човек, спокойна е с децата, има подход, забавна е, обяснява добре и подробно, ако я питаш нещо конкретно - винаги е готова за дискусия. Има интересни възгледи, разчупени, лекува адекватно, на разположение е винаги - по телефона, имам предвид. Консултациите при нея са продължителни, винаги проверява всичко при бебчетата (ходила съм при лекари, за които консултацията е "детето има ли оплаквания?" Laughing ), не се претупват пациентите. Сестрата, която работи с нея, е също много мила и спокойна, въобще, атмосферата в кабинета е приятна много Simple Smile Това, което най-много ми допадаше в нея, е че уважава правото на избор на майката, без значение за какво се касае. Дори да има други възгледи по даден въпрос, не се опитва да ги налага.
За захранване и кърмене не съм се консултирала с нея.
Мисля, че почти няма лекар, който да може адекватно да консултира майката относно кърменето и захранването, малко са лекарите които са фенове на късното захранване. Майката трябва да се самообразова по тези въпроси, ако иска да подходи правилно към детето си. Достатъчно информация има по двата въпроса, а и личното решение и подход са много важни и за майката, и за детето Simple Smile

# 1 420
Искам да изкажа мнениео си за д-р Албена Молева- педиатър, страхотна е, много мила, интелигентна и компетентен доктор! Тя е твърдо за късното захрнване при бебетата и ме консултира за захранването на сина ми, мого съм доволна от нея! Консултацията продължава доста дълго и разглежда бебчетата обстойно, невероятен лекар! Единственото "лошо" е , че не работи със здравната каса, но това пък на 100% се компенсира със знанията и уменията и.

# 1 421
Д-р Карафезиева е приятен човек, спокойна е с децата, има подход, забавна е, обяснява добре и подробно, ако я питаш нещо конкретно - винаги е готова за дискусия. Има интересни възгледи, разчупени, лекува адекватно, на разположение е винаги - по телефона, имам предвид. Консултациите при нея са продължителни, винаги проверява всичко при бебчетата (ходила съм при лекари, за които консултацията е "детето има ли оплаквания?" Laughing ), не се претупват пациентите. Сестрата, която работи с нея, е също много мила и спокойна, въобще, атмосферата в кабинета е приятна много Simple Smile Това, което най-много ми допадаше в нея, е че уважава правото на избор на майката, без значение за какво се касае. Дори да има други възгледи по даден въпрос, не се опитва да ги налага.
Мисля, че почти няма лекар, който да може адекватно да консултира майката относно кърменето и захранването, малко са лекарите които са фенове на късното захранване. Майката трябва да се самообразова по тези въпроси, ако иска да подходи правилно към детето си. Достатъчно информация има по двата въпроса, а и личното решение и подход са много важни и за майката, и за детето Simple Smile

Чудесно, много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet Всичко звучи прекрасно, само трябва да установя контакт с нея преди да се е родил бебо, за да я питам дали приема нови деца, но ДКЦ-то е близо до нас, ще отскоча да попитам Simple Smile

# 1 422
Със сигурност приема, освен това тя е и джи пи, работи и с възрастни пациенти - въпреки потока от пациенти, ще те вземе, гарантирам ти Simple Smile Успех Hug

# 1 423
bravo za ideiata za spisuka - po princip lekarskata profesia e edna ot nai - istinskite .
moite komplimenti sa za vsi4ki ne samo vuv vmi .Glasut mi e za doktor dimitrov - detskia lekar lekuval me e kato malka kazvam se denitza georgieva jeliazkova ot iskra plovdivsko .sega sum na 28 g sgodena sum i mi predstoi svatba . blagodaria na vsi4ki za usiliata i profesianalizma vi .ako niakoi reshi da mi pishe biasbias@abv.bg ili vuv feisbuk- denitza jeliazkova
oshe vednuj vi blagodaria za ideiata za spisuka - pojelavam vi mnogo uspeh zanapred.

# 1 424
  • Пловдив

Чудесно, много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet Всичко звучи прекрасно, само трябва да установя контакт с нея преди да се е родил бебо, за да я питам дали приема нови деца, но ДКЦ-то е близо до нас, ще отскоча да попитам Simple Smile
Съгласна съм с казаното за Карафезиева  Peace
Ето телефон: 0887431233, но предполагам ще ти е важен и личния контакт преди събитието Peace
Относно захранването, кърменето и други от сорта... не трябва да те притесняват. Изобщо не съм спорила и коментирала  точно тези неща. На консултациите си кимах одобрително на съветите за захранване и кърмене... и си правех каквото ми идва отвътре  Mr. Green Дребното си беше на кърма дълго време, дори не съм я захранвала по схеми и с пюрета и сокчета.... На консултациите само ми се радваха как добре се развивало детето...   Mr. Green
По важното е, че има малко по-разчупено мислене и не изпуска нередности в здравословното състояние. Пращала ни е при всякакви специалисти, пускала ни е изследвания... коментира ли сме спокойно вариантите за лечение... и не ме е упреквала за взетите решения.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт