Бял списък за гр. Пловдив

• 2 789 698
  • 13 491
  •   7
Отговори
# 1 470
Имам питане др Заимов - АГ, приема ли по касата в кабинета си на янко Сакъзов

Не.

# 1 471
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми добър педиатър, който е и хомеопат   bouquet

# 1 472
  • Пловдив
Няма такъв.

# 1 473
# 1 474
  • Пловдив
Дори и да е Боаронски ли?  newsm78

# 1 475
  • Пловдив
Няма значение боаронски или класик е...Добрите хомеопати си имат кабинети и си работят на частно. Никой от тях няма да се занимава със здравната ни каса и здравната система и да се навие да бъде ЛЛ...
Ако е ЛЛ няма как да се занимава сериозно с хомеопатия...няма да има времето, а и доста от пациентите му, примерно, няма да искат да ги лекува с хомопатия, а не виждам един хомеопат да е хомеопат с един пациент, и алопат със следващия... Mr. Green

ЛЛ, които изписват хомеопатични лекарства, не са хомеопати. Не са професионалисти, а аз не бих се съгласила да поверя здравето на децата си на такъв. Те са изкарали някакъв курс само и толкова. Изписват ХЛ, без задълбочено интервю и не провеждат проследяване на резултатите. Ако хом. не помогне, дайте АБ.... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 11:12 от *Бенджи*

# 1 476
  • Пловдив
Няма значение боаронски или класик е...Добрите хомеопати си имат кабинети и си работят на частно. Никой от тях няма да се занимава със здравната ни система и здравната система и да се навие да бъде ЛЛ...
Ако е ЛЛ няма как да се занимава сериозно с хомеопатия...няма да има времето, а и доста от пациентите му, примерно, няма да искат да ги лекува с хомопатия, а не виждам един хомеопат да е хомеопат с един пациент, и алопат със следващия... Mr. Green

ЛЛ, които изписват хомеопатични лекарства, не са хомеопати. Не са професионалисти, а аз не бих се съгласила да поверя здравето на децата си на такъв. Те са изкарали някакъв курс само и толкова. Изписват ХЛ, без задълбочено интервю и не провеждат проследяване на резултатите. Ако хом. не помогне, дайте АБ.... Rolling Eyes

bouquet

# 1 477
Мога да препоръчам и боаронски и класически хомеопат но не са педиатри.

# 1 478
  • Пловдив
И не са ЛЛ, нали?  Mr. Green

# 1 479
Бихте ли ми дали координати на д-р Крумов - АГ ?
Благодаря предварително !

Частния му кабинет се намира в ТЦ Гранд от страната на ул.Петко Д. Петков.
мобилен 0888/351435

Благодаря ! Много ми помогна ... Чувала съм че е доста добър .Какви са цените на  частния преглед?

# 1 480
Моля, препоръчайте ми съдов хирург Simple Smile!
Със сигурност не бих ти препоръчала д-р Сакакушев.
 /Съжелявам, че  този пост е за "Черния списък", но може да ти е от полза./ Peace
Защо?

Аз също моля да ми препоръчате някой добър съдов хирург ,за краката на баща ми.Спешно е.

# 1 481

hahahaестествено..

# 1 482
е, добре де, има педиатри хомеопати, чувала съм, нищо, не са ЛЛ и не работят със здравната каса
парите никой няма да откаже да вземе

# 1 483
  • Пловдив
Тъй де...има...ама в София... hahaha
В Пловдив не съм чула за педиатър хомеопат.  Mr. Green

# 1 484
  • Пловдив
За мен лично лекар и хомеопат са две различни неща. Хомеопатите са си хомеопати, лекарите са си лекари, някои от тях са педиатри.
Водя сина си при хомеопат в Пловдив и съм страшно доволна. От две години и половина не е пил антибиотици, нито съм слагала антибиотични капки в носа, въпреки че се е разболявал и е имал хрема. Лекувам го само с препаратите, които ми дава хомеопатичката. За съжаление при дъщеря ми, която е много мъничка още, не виждам такова действие, но за сина ми съм категорична - действат безотказно. Ако някой желае координати, ще ги посоча. Уточнявам обаче - не става въпрос за лекар, а за класически хомеопат. Аз лично не съм привърженик на боаронските.

Общи условия

Активация на акаунт