Бял списък за гр. Пловдив

• 2 789 698
  • 13 491
  •   9
Отговори
# 1 455
  • Пловдив
Благодаря много за препоръката! Вече си запазих час при доктор евтимова, ще изчакам нейното становище и при нужда ще се консултирам и с доктор Маркова.

ха, ха, щом си недоволна от отношението на другата, надменното въртене на очи и яките коментари на евтимова ще те потресат. не й обръщай внимание, гледай да ти свърши работа.

Ерин Брокович, тъкмо на такава лекарка не исках да попадам пак. Но се надявам този път да уцеля на компетентност, защото предната такава не показа. Не обичам да си затварям очите за отношението към пациента, но както има по-странни хора, има и такива лекари, най-важното е да си разбират от работата. Имаш ли опит с др. Евтимова? Моля сподели

# 1 456
  • Пловдив
Здравейте!
Имам нужда от препоръка за  съдов хирург,ако е възможно и да има др с НЗОК-благодаря ви предварително!  bouquet Hug

Доволна съм от доктор Яне Захариев, аз бях на преглед в медицинският център Димед при него, по здравна каса- http://www.dimed.org/spec.htm
Ако не ме лъже паметта в този център ходеше във вторник и четвъртък. На сайта име телефони.
Успех!

# 1 457
Да попитам за дерматолог за козметични проблеми и по възможност да работи в козметичен център.

# 1 458
  • Пловдив
някой ходил ли е скоро при д-р Георгиев-ендокринолога?има вече частен кабинет,ходих с направление,тази седмица каза че ще ме гледа на ехограф,но не разбрах дали ще струва нещо ,или по касата ще мине,мое лично предположение е че сигурно ще е с плащане.

а д-р Нончев да знаете колко взима за преглед на ехограф?
Ехографа не се поема от здравната каса ,така че ще се наложиш да си го платиш ,около 20-25 лв!

# 1 459
  • Карлово/ Пловдив
някой ходил ли е скоро при д-р Георгиев-ендокринолога?има вече частен кабинет,ходих с направление,тази седмица каза че ще ме гледа на ехограф,но не разбрах дали ще струва нещо ,или по касата ще мине,мое лично предположение е че сигурно ще е с плащане.

Принципно с направлението може да ти се направи ехография и да не плащаш.Тъй като касата покрива това изследване.Това,че за някой такива изследвания си прави някой оглушки е друг въпрос - понякога и касата ги прави тези неща.Но в повечето случай не виждам да има проблем човек да е минал с направление и на ехографа.Все пак това си влиза в прегледа и касата си го поема.

# 1 460
  • до едно тепе
Принципно с направлението може да ти се направи ехография и да не плащаш.Тъй като касата покрива това изследване.Това,че за някой такива изследвания си прави някой оглушки е друг въпрос - понякога и касата ги прави тези неща.Но в повечето случай не виждам да има проблем човек да е минал с направление и на ехографа.Все пак това си влиза в прегледа и касата си го поема.

Мдаа ама има и лекари,които ти казват виж са дай нещо за ехографа,че не се поема от касата и то след като са те гледали на ехограф без да те питат искаш ли под прикритието на доплер на бъбреците.
Не споменавам име защото едва ли се случва само там където на мен ми го казаха преди няколко месеца,а и го бях писала вече веднъж Whistling
По темата доколкото знам д-р Нончев не работи с касата.

# 1 461

При моят ендокринолог още преди да се влезе в кабинета има табела,на която пише,че ехографа не се поема от здравната каса и се заплаща.   Rolling Eyes

# 1 462
  • Пловдив

Бях при д-р Георгиев на преглед с направление февруари, но той ме предупреди, че ехографията се заплаща. 15 лева е цената в частния му кабинет.

# 1 463
  • Карлово/ Пловдив
Едни лекари си включват ехографията в направлението,а други не - имат право да си преценят.Обаче ако питаш "другарите" от Нзок те ще ти отговарят,че се поема и няма как да ви искат пари и прочие.Ама това  в някой случаи са празни приказки на измислената институция Нзок която нищо добро не е направила за хората,а напротив играе срещу тях.Та както казах по-горе едни лекари го включват изследването ехография в направлението,а други не.В болници по клинична пътека също си се заплаща ехография от касата.А там където лекаря е сложил,че не се заплаща от касата сигурно има право,защото касата плаща нищожни суми за направленията и не оценяват реално нещата.Но пък много лекари си я включват ехографията като част от прегледа.
Ако се дават повече пари за направленията всички лекари или повечето биха я включвали,а сега има такива които включват,а други не - ехографията.
Пожелавам ви да не се разболявате и да сте живи и здрави!

# 1 464
Здравейте!
Имам нужда от препоръка за  съдов хирург,ако е възможно и да има др с НЗОК-благодаря ви предварително!  bouquet Hug
Мога да ти препоръчам д-р Михайлов - работеше в Медлайн, но сега не съм сигурна дали още е там. Иначе е във ВМИ

# 1 465
Благодаря много за препоръката! Вече си запазих час при доктор евтимова, ще изчакам нейното становище и при нужда ще се консултирам и с доктор Маркова.

ха, ха, щом си недоволна от отношението на другата, надменното въртене на очи и яките коментари на евтимова ще те потресат. не й обръщай внимание, гледай да ти свърши работа.

Ерин Брокович, тъкмо на такава лекарка не исках да попадам пак. Но се надявам този път да уцеля на компетентност, защото предната такава не показа. Не обичам да си затварям очите за отношението към пациента, но както има по-странни хора, има и такива лекари, най-важното е да си разбират от работата. Имаш ли опит с др. Евтимова? Моля сподели

Аз ходих при д-р Ефтимова преди около два месеца. Държа се съвсем нормално, беше отзивчива и определено отговаряше на въпросите ми по-адекватно от другите алерголози, при които съм ходила. Не я защитавам, всъщност ми е напълно безразлична, но не беше надменна в никакъв случай.

# 1 466
Бихте ли ми дали координати на д-р Крумов - АГ ?
Благодаря предварително !

# 1 467
  • Пловдив
Бихте ли ми дали координати на д-р Крумов - АГ ?
Благодаря предварително !

Частния му кабинет се намира в ТЦ Гранд от страната на ул.Петко Д. Петков.
мобилен 0888/351435

# 1 468
  • Пловдив
Посетих алерголога др. Стефка Евтимова и бих искала да я добавя към белия списък. Останах доволна от отношението и от компетентните отговори, както и от препоръките и насоките, които ми даде за по-нататъшното лечение.

# 1 469
  • гр.Пловдив
Имам питане др Заимов - АГ, приема ли по касата в кабинета си на янко Сакъзов

Общи условия

Активация на акаунт