Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 816
  • 13 407
  •   4
Отговори
# 480
ние имахме такъв проблем и само обикаляхме по лекари. накрая се оказа много елементарен проблем - от приятел на приятел... стана ясно, че плюшените играчки са причината. както ни посъветваха - изпрахме ги в пералня с дезинфектант, след като ги изсушихме, ги сложихме в камерата да замръзнат за няколко дни. след това отново ги изчакахме да изсъхнат и повече няма проблеми. спря кашлицата отрас! сега всяка нова играчка първо се пере, суши, замразява и след това я даваме на детето. много прах събират тия играчки. може това да не е проблема при вас, но ако искаш опитай.

# 481
Моля, ако някой може да мо помогне с добър детски лекар пулмолог, а ако е и пулмолог-алерголог още по-добре. Имам проблем с малкото ми детенце, кашлящо от 3 месеца и никой не може да каже от какво е.
Доцент Пачев. Пловдив, ул. Рожен 10

телефон: 088 6383898
Много дъм доволна.

# 482
Здравейте!Мога да прероръчам физиотерапевт-рехабилитатор на тел.0889 266 516 Стефан Кичуков-ЛФК,масажи,акупресура,посещения в дома.

# 483
  • Пловдив
Моля, ако някой може да мо помогне с добър детски лекар пулмолог, а ако е и пулмолог-алерголог още по-добре. Имам проблем с малкото ми детенце, кашлящо от 3 месеца и никой не може да каже от какво е.

Много дъм доволна.
Искам да те попитам доц. Пачев пулмолог ли е или педиатър?

# 484
Съжалявам, че още не сте се оправили.
Доц. Шмилев не свърши ли работа?

# 485
  • Пловдив
Съжалявам, че още не сте се оправили.
Доц. Шмилев не свърши ли работа?
За съваление не. Мове ли координати на доц. Шмилев.

# 486

Много дъм доволна.
Искам да те попитам доц. Пачев пулмолог ли е или педиатър?
Той е педиатър - с тясна специалност пулмология.

# 487
Доц Шмилев - тел в кабинета е 60 22 50
адрес на кабинета - бл. 9, вх. Б, ет. 1, ап. 3, Тракия
имам го и запаметен в мобилния, но не мога да го намеря как - шмилев ли, доктор ли, педиатър ли, какво съм писала не знам и не мога да си спомня
Спомням си, че го взех точно когато ти го препоръчах и го запаметих и сега не мога да се сетя как
Ако това, което давам не свърши работа, срам, не срам, ще се звънна пак да го искам
Постоянно го правя това с телефоните и запаметяването  Close

# 488
  • Пловдив
Благодаря ти много. Днес бяхме на преглед при доц. Пачев. Постави диагноза Алергичен бронхит. Ако и той не успее да помогне ще търсим Шмилев. Сега ще си запиша неговия тел. Още веднъж благодаря.  bouquet

# 489
  • Пловдив
Бихте ли ме насочили към добър кардиолог, моля.

# 490
момичета,искам да ви попитам някоя от вас ходила ли е скоро на преглед при д-р Йончев в частния му кабинет?интересува ме колко струва прегледа при него сега.ако някой има актуална информация,моля да ми отговорите.благодаря!

# 491
Преди 2 месеца ходих при д-р Йончев,взе ми 50 лв.

# 492
Момичета, моля ви за помощ за добър стоматолог  Praynig Сестра ми я боли зъба и венеца и не знае къде да отиде. До скоро ходихме при една и съща заболекарка, която обаче се оказа, че недовижда, защото ме болеше зъб, а тя ми пломбира съседния на него , вследствие на което получих тежка гангрена. Вече не смеем да ходим при нея. Може ли координати за някой добър зъболекар, благодаря ви предварително   bouquet

# 493
д-р Руслана Георгиева 0889/993254
бул. Ал. Стамболийски 49, ет. 4
там е частния й кабинет, няма друг. но работи по здравна каса. аз въпреки че съм от софия, ходя само при нея от много години. много съм доволна - смея да кажа, че прави чудеса. нямам нито един изваден зъб, само 1 зъб не успя да ми излекува, но пък не бях ходила на зъболекар от 3 години преди да отида при нея, та този зъб ми го умъртви и сложи коронка. така че съм много доволна.

# 494
tarzanka, благодаря ти от сърце!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт