Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 418
  • 13 406
  •   8
Отговори
# 465
  • Пловдив
Бихтели ми препоръчали до бър ендокринолог работеш с здравната каса.

д-р Емилия Енева - работи със здравна каса и има съвсем нов кабинет в центъра, който е на бул. Васил Априлов до енотеката Копчето, до Гео Милев киното.

# 466
Проф. Павлов. Работи в ДКЦ "Св. Георги". Имам сериоzен ендокринологичен проблем, който той откри и наzначи много адекватно лечение. Беzкрайно съм  му благодарна.

# 467
здравейте,моля препоръчайте ми добър детски  алерголог.. ходихме при д-р Бакалова,но не останах с добри впечатления за съжаление. ..  bouquet

# 468
здравейте,моля препоръчайте ми добър детски  алерголог.. ходихме при д-р Бакалова,но не останах с добри впечатления за съжаление. ..  bouquet
В черния списък името на д-р Бакалова с основание е често срещано!
И аз питам за същото -добър детски алерголог ???

# 469
доста се порових и срещнах много добри отзиви за доц.Бошева..някой има ли впечатления?И как да се запишем за преглед при нея?Благодаря..  bouquet

# 470
  • до Пловдив
доста се порових и срещнах много добри отзиви за доц.Бошева..някой има ли впечатления?И как да се запишем за преглед при нея?Благодаря..  bouquet

доц.бошева-служ.тел-602547,мобилен-0898631424
пиши на ЛС за повече инфо

# 471
Ние ходим при Евтимова...добра е но зависи за какви алергии става въпрос. Препоръчаха ми и Маркова в Окръжна, но още не съм я посещавала.
Да сега ходихме в София просто тук не мога да намеря специалист, но понякога се налага спешна консултация, а София не е от тук до там.

# 472
Здравейте! Въпросът ми е д-р Амалиев-ВМИ, работи ли със здравната каса? Какви са цените в кабинета му на у-л "Кукуш"?

# 473
  • Пловдив
И ние ходим при Евтимова, вече втора година. Много е приветлива, но накак си не мога да кажа това е най-добрият алерголог. Имам малки резерви, но като цяло много я хвалят.

# 474
Момичета, моля дайте някакво мнение за д-р Кузманов АГ в Торакс,че имам възможност за час само четвъртък и петък,а на смяна е точно той.

# 475
Искам тук да отбележа един доктор, който помогна за раждането на сина ни и на когото ще сме благодарни цял живот - Д - р Борис Керезиев от ВМИ Пловдив. Да е жив и здрав.   bouquet
Искам да дам още един глас за д-р Борис Керезиев. Ходих в частния му кабинет. Имах проблем, който много гинеколози не успяха да разрешат, а той ми помогна само за няколко посещения. Срещнах разбиране и добро отношение. Препоръча ми го моя приятелка- той й помогна да забременее. Преди това се лекуваше в продължение на 5 години в Селена, даде страшно много пари, но без ефект. Струва ми се, че той е един от малкото останали лекари, които не подхождат комерсиално към иначе благородната си професия.   bouquet

# 476
Здравейте! Искам да попитам дали някой знае за личен лекар - педиатър, който да работи в района на Военна болница - за записване на новородено бебе.

# 477
. ...Преди това се лекуваше в продължение на 5 години в Селена...

Селена съществува от 3 години...

# 478
 dunaika Съжалявам. Грешката е моя. Исках да кажа, че лекува стерилитет от 5 години, но съм се изразила неточно. Rolling Eyes Blush

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 23:07 от bambi1976

# 479
  • Пловдив
Моля, ако някой може да мо помогне с добър детски лекар пулмолог, а ако е и пулмолог-алерголог още по-добре. Имам проблем с малкото ми детенце, кашлящо от 3 месеца и никой не може да каже от какво е.

Общи условия

Активация на акаунт