Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 518
  • 13 407
  •   6
Отговори
# 450
  • Пловдив
Мнението ми не е за този списък, но понеже става дума за Влашева, ще кажа, че е безкрайно некадърна - да не говорим, че направи псевдоизследване, колкото да ни вземе пари, които директно си прибра в джоба, без и финансов документ да ни даде, но и предписа неадекватно лечение, кето още повече задълбочи проблема. Думи нямам за тая  ..........

# 451
ЗДРАВЕЙТЕ. МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ДАДЕ АКТУАЛНИ КОРДИНАТИ НА ДОКТОР ЕКАТЕРИНА УЧИКОВА ОТ ВМИ ПЛОВДИВ.

Това е телефонът в клиника Сана 64-84-20.Мобилният съм го загубила, но скоро ще и го поискам.

# 452
Благодаря много.

# 453
Здравейте!Имам въпрос-с какво е заслужил д-р Йончев за да е в белия списък.Имали пациентки с проблемно забременяване?Ако някой знае нещо МОЛЯ ВИ пишете!!!

# 454
  • Пловдив
Искам да попитам някой може ли да ми препоръча детски нефролог (от личен опит) за гр. Пловдив и евентуални координати. Благодаря.    bouquet

Д-р Миленков, ВМИ-детска клиника
Доц.Бошева също

Д-р Миленков няма малка специалност по нефрология, но съм съгласна, че ако има някой в Пловдив, който да е в този списък при подобни проблеми е той  Peace

# 455
Моля, препоръчайте ми спешно детски гинеколог. Дъщеричката ми има срастване на лабиите и ми е необходим лекар, който няма да я "дере на живо" и който не би направил нещо без мое позволение!
Моля, ако някой може да ми даде и повече информация в ЛС за седиране и анестизии в тези случай.
Д-р Бонка Йончева, ул. Иван Вазов №78, тел.032/ 627140. Това е майката на д-р Йончев, в един кабинет преглеждат, мисля, че тя приема сутрин. Тя е детски гинеколог. Нямам представа обаче дали е добра и внимателна.

Много е внимателна доктор Йончева.Незная обаче дали още практикува.Аз съм ходила при нея за регулиране на цикъла..бях на 12-13г Laughing Много изчерпателна и мила жена.Беше на възраст, но явно още работи щом сте писали за нея.

# 456
Здравейте!Имам въпрос-с какво е заслужил д-р Йончев за да е в белия списък.Имали пациентки с проблемно забременяване?Ако някой знае нещо МОЛЯ ВИ пишете!!!
Аз съм пациент на д-р Йончев.Имах много трудна бременност и съм му  благодарна ,че ми помогна да износя детето си.
В деня ,когато раждах се засякохме с друга негова пациентка.Жената ми разказа,че 8 год. са се борили със стерилитет,ходили са по лекари в София,Варна,но нищо.
Д-р Йончев ги е лекувал 6 месеца и жената е забременяла.

# 457
според мен точно в белия списък му е мястото на д-р Йончев.аз също съм негова пациентка,той следя цялата ми бременност,която имаше някои проблеми.той е наистина професионалист,който знае какво прави!благодарна съм му много и винаги ще бъда.затова и горещо го препоръчвам на всички!

# 458
Извинете ме ако сте го обсъждали, но нямам възможност да изчета всичо написано. Въпросът ми е има ли някой впечатления от Д-р Румяна Христова /Патрикова/ АГ?

# 459
  • Пловдив
Извинете ме ако сте го обсъждали, но нямам възможност да изчета всичо написано. Въпросът ми е има ли някой впечатления от Д-р Румяна Христова /Патрикова/ АГ?

Лични нямам , но приятелка ходи при нея и е много доволна.

# 460

Лични нямам , но приятелка ходи при нея и е много доволна.

Благодаря smile3525

# 461
  • Пловдив
Аз имам лични и то прекрасни. Страхотно отношение, внимание, търпеливо обяснява всичко. Имах лек проблем, помогна ми. Обстановката в кабинета е хубава, чисто и т.н. Часовете се спазват /с леки отклонения/.  За момента това е моят гинеколог  Peace

# 462
  • Пловдив
Искам тук да отбележа един доктор, който помогна за раждането на сина ни и на когото ще сме благодарни цял живот - Д - р Борис Керезиев от ВМИ Пловдив. Да е жив и здрав.   bouquet

# 463
Мами, някоя от вас има ли отзиви за Д-р Албен Гамев- стоматолог. Ползвали ли сте услугите му и дали работи с деца. Препоръчаха ми го , но искам да чуя и ваши отзиви.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 11:52 от mo_ni

# 464
  • Пловдив
Бихтели ми препоръчали до бър ендокринолог работеш с здравната каса.

Общи условия

Активация на акаунт