Бял списък за гр. Пловдив

• 2 776 407
  • 13 407
  •   2
Отговори
# 495
Момичета бихте ли ми препоръчали добър Уролог .

# 496
Уролог - Д-р Валерий Дойчев, "Медлайн клиник".

# 497
Здравейте, бременна сам и ходя на прегледи при д-р Ели Илиева във ВМИ. Някой има ли впечатления от нея?

# 498
Здравейте, бременна сам и ходя на прегледи при д-р Ели Илиева във ВМИ. Някой има ли впечатления от нея?

Доста негативни мнения има за нея. Потърси в нета. Прочети и тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15237.360

Не препоръчвам на никого да ходи при велевски - не случайно му написах името с малка буква. Отвратително отношение и пълна подигравка към пациентите си. Десетина дни по-рано си записах час в частния му кабинет и изненадата беше, че освен мен този час беше записан от още 3 момичета - да, правилно четете - общо на четири момичета  бяха дали един и същи час за преглед и всички седяха и чакаха. Когато поисках да видя списък с часовете се оказа, че такъв няма. Пълен смях. Ако не бе пред лекарски кабинет случката щеше да е много весела. Едва след тази случка разбрах, че това му е практика и целта му е винаги да има чакащи пред кабинета му - един вид, че е много търсен и всеки трябва да чака смирено докторчето да го приеме. Другия му обичаен номер е на всяка пациентка да предлага лапароскопия - за повече подробности погледнете тази тема http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=16750.msg261350#msg261350

Бягайте далече от това докторче - спекулира с надеждата и здравето на хората....

# 499
  • о`майна лунна нощ е

Двете ми бременности минаха под нейното наблюдение. За мен беше добър избор, доволна съм, от години ходя при нея и ще продължавам да го правя, независимо от мнението на други момичета и включването й от тях в Черния списък.
По същия начин - отново давам добър отзив и за д.р Велевски, който е посочен от момичето пред мен, като лекар за негативния списък. Под негово ръководство мина първото ми раждане. Просто се случих в смяната му в Окръжна болница през 2006 г. Доволна съм. Нямам забележки.

# 500
Здравейте!Напълно се обярках #Crazy.
Аз бях писала преди време в тази тема,когато още се чудех при кого да отида.До третия месец ходих при доктор Минев.Много възпитан човек,харесах го определено.Спрях да го посещавам поради финансови причини (той не работи с касата).
Прехвърлих се при доктор Бабаков-също много тих и мил човек.Всеки път ме гледа на ехограф и не ми взима пари,въпреки че  касата всеки знае какво покрива.Единственото което не прави е да ми следи кръвното.
Това,което ме обърква е ,че тук (във форума като цяло)  може да се прочетат от страшно положителни до страшно отрицателни мнения за него.На моменти чак се плаша.....От друга страна за всеки доктор мненията са противоречиви.
И сега си мисля редно ли е да се шашкам или да си продължа да го посещавам след като съм доволна от отношението му.Не че имам кой зане каква база за сравнение.Освен това доколкото разбрах,ако искам той да ме изражда ще трябва да е във Втора грацка,а за нея само лоши неща чета.
Между другото в 22 г.с. съм,преди 2 седмици ходих на 4д в Селена.Казаха,че всичко е ОК за сега.
Поздрави на всички!

# 501
здравейте от скоро съм бремена и искам да ме посъветвате на кой лекар да се доверя , започнах да ходя при д-р Белчева , но ще се радвам да чуя и ваште мнения .

# 502
Здравейте!Напълно се обярках #Crazy.
Аз бях писала преди време в тази тема,когато още се чудех при кого да отида.До третия месец ходих при доктор Минев.Много възпитан човек,харесах го определено.Спрях да го посещавам поради финансови причини (той не работи с касата).
Прехвърлих се при доктор Бабаков-също много тих и мил човек.Всеки път ме гледа на ехограф и не ми взима пари,въпреки че  касата всеки знае какво покрива.Единственото което не прави е да ми следи кръвното.
Това,което ме обърква е ,че тук (във форума като цяло)  може да се прочетат от страшно положителни до страшно отрицателни мнения за него.На моменти чак се плаша.....От друга страна за всеки доктор мненията са противоречиви.
И сега си мисля редно ли е да се шашкам или да си продължа да го посещавам след като съм доволна от отношението му.Не че имам кой зане каква база за сравнение.Освен това доколкото разбрах,ако искам той да ме изражда ще трябва да е във Втора грацка,а за нея само лоши неща чета.
Между другото в 22 г.с. съм,преди 2 седмици ходих на 4д в Селена.Казаха,че всичко е ОК за сега.
Поздрави на всички!
Най-важното е да имаш доверие на лекаря.Аз посещавах Кръшкова ,която също е оплювана в черния списък и не съжалявам за избора си че родих при нея.За мен тя е добър лекар и си разбира от работата (спаси бебето ми). Мнението ми е ако имаш доверие на лекаря не го сменяй.Хора различни-мнения различни.Леко раждане Hug

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 20:36 от На гости у мъжа ми / lilcho13

# 503

Здравейте ,някой да има впечатления и да сподели отзиви за доц.Малинова - гинеколог от Пловдив.Прегледах цялата тема,но не срещнах името й никъде.

Благодаря предварително

# 504
  • Plovdiv
здравейте от скоро съм бремена и искам да ме посъветвате на кой лекар да се доверя , започнах да ходя при д-р Белчева , но ще се радвам да чуя и ваште мнения .
Мога да ти препоръчам д-р Паскалева, много е добра. Следи ми цялата бременност и родих при нея, ако я избереш няма да съжаляваш. Лека бременност Hug

# 505
  • Пловдив
Доцент Малинова за мен е груба жена .По неволя ме преглеждаше в болницата( и само ме обиждаше каква съм) , но не бих отишла никога на частно при нея. Да не говорим, че успокоява бременната жена в първите седмици ,че 80% завършват с мисед и в това няма лошо. Два от нейните миседа вече са на половин година и три месеца .

# 506
Още един глас за Кръшкова. При мен се случи да ме следи само в последния месец и да води раждането - за последното (раждането) гласувам с две ръце, че е точния човек  Peace

# 507
  • до Пловдив
и от мен един глас за Кръшкова
тя ми следеше бремеността и съм много доволна от нея

# 508
Здравейте,моля да ми препоръчате добър педиатър в 4-та поликлиника кв.Смирненски!Благодаря!

# 509
Здравейте,моля да ми препоръчате добър педиатър в 4-та поликлиника кв.Смирненски!Благодаря!

д-р Здравка Маткунска - добър специалист; отзивчив човек.

Общи условия

Активация на акаунт