Бял списък за гр. Пловдив

• 2 776 984
  • 13 407
  •   6
Отговори
# 510
Здравейте и от мен. Аз подкрепям blondy08 , относно д-р Маткунска, някога работеше в Сопот, като млад доктор и до ден днешен и звъня и ходя при нея когато имаме проблем.

# 511
Да спомена отново Д-р Бачуров от АГ на Окръжна болница.В петък приятелката ми роди при него близначета. Професионалист. Друго нямам какво да кажа.Тоест имам, но да не звучи като реклама Embarassed
Между другото не бях ходила в АГ-то на Окръжна откакто родих там 2003 година, има огромна промяна, изцяло ремонтирано, много чисто, започват някой наши болници и отделения да заприличват на "чужбински". Даже сайт са си направили : http://bremennost-rajdane.com/.
Абе тръгват нещата в правилна посока май, като има конкуренция има развитие.

# 512
  • о`майна лунна нощ е
Споделям мнението за Бачуров. Друг лекар от това отделение, който препоръчвам с две ръце е Мирчев!
След раждането в края на април тази година, получих инфекция /не по вина на болницата/. Наложи ми се на няколко пъти да ходя на прегледи /а по принцип имаме право на един безплатен контролен преглед в рамките на месец след раждането, там където се е състояло то/. Отношението им беше повече от добро. От разговорите с персонала в болницата също чух положителни отзиви за тях.

# 513
Хубав сайт на окръжна!
В тази болница препоръчвам най-сърдечно д-р Йончев! Страхотен лекар и човек.

# 514
Хубав сайт на окръжна!

Наистина е хубав сайта, подробен е, информативен, хареса ми как са описали въпросите за раждането, епидуралната упойка, присъствието на таткото в родилната зала, честно и почтено - за и против.Обичам така да ми обясняват нещата, а не като екстра с допълнително заплащане. newsm10.

# 515
Хубав сайт на окръжна!

newsm10 newsm10 newsm10 подкрепям напълно!!!

# 516
И намен сайта много ми хареса Shockedстрахотен е!За мен там най-добър е Белчев, дъщеря ми е родена при него и Бачуров които ни напрви 4-Д ехография и ни каза че ще е принцеска нашият бебок!
Сърдечна благодарност и на двамата!  bouquet

# 517
Здравейте,
Бихте и ми препоръчали детски педиатър в Пловдив. Но, който да има частен кабинет.
Благодаря Ви предварително!

# 518
Пепеланов, на ул. Родопи 16 му е кабинета

# 519
  • Пловдив
Пепеланов, на ул. Родопи 16 му е кабинета

Един глас от мен за него също.

# 520
Благодаря Ви!
Случайно да му имате телефона, за да мога да запиша час.

# 521
  • Пловдив
Благодаря Ви!
Случайно да му имате телефона, за да мога да запиша час.

Да, 0888 540217
032/664958
Работи от 9 до 12 и от 15 до18 часа , както и в събота до обяд.

# 522
От мен - Стоян Миленков, завеждащ детска клиника на ВМИ. Кабинетът му е от северната страна на Герджика. Работи до 20 часа, а ако не се лъжа при уговорка приема и събота и неделя  Peace

# 523
 Аз съм много доволна и от Пепеланов и от Миленков!И при двамата ходя.

# 524
  • Пловдив
Още един глас за Пепеланов, само при него ходим. Само едно уточнение, адреса му е "Родопи" 22.

Общи условия

Активация на акаунт