Бял списък за гр. Пловдив

• 2 776 391
  • 13 407
  •   6
Отговори
# 135
  • София / Пловдив
моля,каете ми знаете ли нещо за д-р Петър Стоянов.
Ходя при него на консултации но съм със смесени чувства.
...

Не познавам доктора.
Но щом си със смесени чувства към него, значи му нямаш 100% доверие.
Аз не бих ходила на консултация при лекар, на когото не вярвам напълно.

# 136
Благодарности на д-р Христо Димитров, д-р Любов Чочкова, д-р Генков и мед.сестри Мишева и Караиванова от отделението по ревмокардиология към Детска Клиника.

# 137
  • Пловдив/София
Здравейте момичета.

Темата е много полезна и ви благодаря за старанието и подбора на тази важна информация   bouquet   bouquet   bouquet .

Искам да попитам,дали някой има впечатления от д-р Ангел Шопов - /детски болести,педиатър/? В Кичук Париж има кабинет близо до старите Хали.

# 138
Д-р Катерина Вранчева - поликлиниката на Ресторант "Стадиона"
Когато децата бяха малки 24 часа в денонощието беше на разположение!
Невероятно е как различава децата ми, подхода към тях и съответното лечение!

Изключително съм доволна и горещо я препоръчвам!

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 09:36 от Илея

# 139
Здравейте! Случайно попаднах на този форум и прочетох в черният списък едно мнение за д-р Паскалева ,което ме провокира да пиша тези редове  и да се регистрирам. Нейна пациентка съм от  повече от 7 години и една лоша дума не мога да кажа за нея и нейният професионализъм. Знам,че тя е човек ,който е много отговорен и състрадателен, човек,който не страда от грандомания и излишно самочувствие. Чест и прави това ,че когато имаш проблем ,който не е в нейната компетентност не си прави "свободни съчинения" и не те ползва за опитно зайче ,а те праща при необходимия за това специалист. Тя е човекът ,който ме спаси от ходене по мъките и по некадърници,които не те зачитат за човек. Едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ  за грижите и вниманието ,които положи за мен през всичкото това време. И за края искам да знаете, че много лесно можеш да наклеветиш даден човек, но истината  никога не остава скрита. След 2 починали деца и един спонтанен аборт в 6 месец съм се срещала с много лекари , и добри ,и лоши , но за мен НАЙ - ДОБРАТА  като лекар и човек си остава д-р Паскалева!!!!!!!!!!!!!

# 140
подкрепям напълно мнението на ljskovo,и от мен едно огромно блАГОДАрЯ за доктор Паскалева Hug  bouquet

# 141
Аз също подкрепям мнението,че доктор Калнев е блестящ хирург.Съпругът ми катастрофира с мотор миналата година и нямаше да е жив ако не беше доктор Калнев .Имаше няколко счупени ребра и 4 счупени прешлена и гръбначният стълб му е бил на два милиметра да се прекъсне.Калнев му имплантира някакви стабилизиращи скоби от титан и каза след една година да отидем да махне железата. Днес му беше втората операция и му извади тези неща от гръбнака.Много съм му благодарна на доктор Калнев за мен той е най- добрия в своята област.

# 142
здравейте имам нужда да ме насочите трябва ми добър хирург може и ортопед може и онколог става дума за доброкачествена киста на костта на пръста на ръката
ако може да има и частен кабинет да не вися с часове по болниците че няма кой да гледа малкия
благодаря предварително

# 143
Огромно благодаря за професионализма и човешкото отношение на д-р Виолета Паскалева,
 д-р Димитрова, д-р Любка Генчева, ак. Панайотова и ак. Даниела от отделението по паталогична бременност на "УМБАЛ Свети Георги" !

# 144
Д-р Матев АГ
АГ болница "Селена"
0886339668

# 145
Аз добавям д-р Стефка Евтимова педиатър алерголог, д-р Боева детски офталмолог. И от двете съм доволна, но все пак се надявам да не ги посещаваме отново или поне не често Peace

# 146
здравейте имам нужда да ме насочите трябва ми добър хирург може и ортопед може и онколог става дума за доброкачествена киста на костта на пръста на ръката
ако може да има и частен кабинет да не вися с часове по болниците че няма кой да гледа малкия
благодаря предварително

032/940976
МЦ Хипократ Н/тел на регистратура/.
Там има 3 много добри хирурзи,работещи следобед.И тримата са признати специалисти,няма да сбъркаш при който и да отидеш.

# 147
благодаря предварително

032/940976
МЦ Хипократ Н/тел на регистратура/.
Там има 3 много добри хирурзи,работещи следобед.И тримата са признати специалисти,няма да сбъркаш при който и да отидеш.

много благодаря

# 148
Огромно благодаря за професионализма и човешкото отношение на д-р Виолета Паскалева,
 д-р Димитрова, д-р Любка Генчева, ак. Панайотова и ак. Даниела от отделението по паталогична бременност на "УМБАЛ Свети Георги" !

Много съм доволна от д-р Хр. Кунчев който ми направи секцио преди 10 дни. Чувствах се след операцията страхотно и всички, които ми разправяха за болки, при мен не се случиха. Още същия ден си ходих и ядях. Малката ни Бубулечка е страхотна. Но циганията във "Весела" еналице.Добре,че бях в една от ВИП-стаите.Но компромиса си заслужаваше.За сажаление нямахме пари за Торакса,където той също работи.

# 149
Д-Р ВИЛИ МУРАТЕВ Е МНОГО БОЛЕН НЕИЗЛИЧИМО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!
ДАНО СЕ ВЪРНЕ НА РАБОТА...ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ!
ЗАЩО ВИНАГИ СЕ СЛУЧВА НА НАЙ-ДОБРИТЕ НАЙ-ЛОШАТА СЪДБА!
ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИМ ВСИЧКИ НА КОИТО Е ПОМОГНАЛ ГОСПОД ДА ГО ДАРИ С ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ЗА ДА СМЕ СПОКОЙНИ ЧЕ ПАК НЯКОЙ ЩЕ СЕ ГРИЖИ ЗА НАС!

Общи условия

Активация на акаунт