Бял списък за гр. Пловдив

• 2 777 757
  • 13 407
  •   3
Отговори
# 150
 Hug
Момичета темата е много полезна и неведнъж съм се консултирала с нея , но сега трябва бърза реакция и моля за помощ Praynig. Трябва ми детски дерматолог. Препоръчаха ми Власева или Влахова от кожния диспансер , но нищо конкретно , а малката  така чеше пъпчиците , че ме е жал да я гледам ooooh! Благодаря  Peace

# 151
  • Пловдив
elfy горещо ти е препоръчвам д-р М. Влашева от Кожния диспансер .Не знам дали питаш за същата лекарка  Hug

# 152
ДА СЪЩАТА ВЛАШЕВА ОТ КОЖНИЯ ДИСПАНСЕР МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ОТ НЕЯ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВНИМАТЕЛНА ЛЕКАРКА, НЕВЕРОЯТНО ОТНОШЕНИЕ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО МНОГО КРАСИВА ЖЕНА Simple Smile
ДОВОЛНА СЪМ ОТ НЕЯ

# 153
Hug
Момичета темата е много полезна и неведнъж съм се консултирала с нея , но сега трябва бърза реакция и моля за помощ Praynig. Трябва ми детски дерматолог. Препоръчаха ми Власева или Влахова от кожния диспансер , но нищо конкретно , а малката  така чеше пъпчиците , че ме е жал да я гледам ooooh! Благодаря  Peace
Мога да препоръчам д-р Петкова също от кожния диспансер

# 154
Д-р Петкова от кожния диспансер ако е тази която аз знам / може и друга с това име да има/ но тя почина скоро април месец май

# 155
  • Пловдив
На нас ни бяха препоръчали като добър специалист и диагностик Д-р Петкова и бяхме посрещнати от Некролог на вратата  Cry и така си взехме час за Д-р Влашева и сме доволни.

# 156
Д-р Петкова от кожния диспансер ако е тази която аз знам / може и друга с това име да има/ но тя почина скоро април месец май
МИлена Петкова почина наскоро. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 157
МИлена Петкова почина наскоро. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Наистина ли? Бог да я прости......нямам думи просто, много мъчно ми стана.... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 158
Здравейте момичета ще се радвам да ми помогнете ако имате информация или отзиви какъв акушер-гинеколог е д-р Йончев от Пловдив  newsm12 newsm53

# 159
  • София / Пловдив
Здравейте момичета ще се радвам да ми помогнете ако имате информация или отзиви какъв акушер-гинеколог е д-р Йончев от Пловдив  newsm12 newsm53

И в тази и в предишната тема "Бял списък за гр.Пловдив" /линк към нея има в първия пост на тази тема/ има отзиви за него. Просто трябва да върнеш малко страниците или за по - лесно пусни търсачката.

Аз лично съм го виждала само веднъж, на визитация и впечатленията ми са, че е внимателен към пациентките и не пести обяснения. Но това за няма и 15 минутна среща, та не знам доколко е реално като мнение.

# 160
Момичета някой има ли информация за доц.Кръстьо Порязов и да ли знаете кои може да ми помогне за задържане на плода БЛАГОДАРЯ ВИ Hug

# 161
Не е добър избор според мен, но ти си знаеш!

# 162
Момичета, моля да ми препоръчате джипи в Кичука - не ми трябва за компетентност, лечение и т.н, а просто формално, тъй като съм избрала друг лекар педиатър, на когото да разчитам при проблем. Трябва ми джи пи, което да не ме гонка с ваксините, да е по-ларж, ако ме разбирате, отгоре отгоре...

# 163
Здравейте, момичета! Много съм притеснена и объркана, защото гинеколога, който следи бремеността ми и имах намерение да раждам при него е много болен и нямам никаква връзка с него /тел. му е изключен/ - става въпрос за д-р Николай Иванов от Окръжна болница. Доктора е супер човечен и е абсолютен професионалист и много съжалявам, че така се случи с него. Вече влизам в 9 месец и ми е супер нервно и притеснено. Какво да правя? Дали ако се обърна към друг д-р /Ориентирала съм се към д-р Бачуров също от Окръжна/ ще се съгласи да ме изражда, дали няма да откаже, защото не ме е наблюдавал той? Дали ще иска пари и колко ...? Надявам се, че някой ще ме ориентира. Моля, ако някой е бил при Бачуров да сподели! Благодаря Ви предварително! Sad

# 164
От Окръжна бих ти препоръчала д-р Пелев или д-р Заимов.  Hug
Нямаш причина да се притесняваш, просто се свържи с избрания от теб лекар и се уговорете, той ще прегледа всичката налична документация по бременността ти до момента, за да се запознае със състоянието ти - и готово Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт