Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 798
  • 13 407
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Не, е тайна, Д-р Дипчикова. При вас как в положението сега и какво предприехте?

# 571
Малко офф, но тък като е важно - Нина, пуснахте ли кръвни изследвания за да се докаже рахита или просто на око го диагностицира лекарката? Имай предвид, че много лекари, по несвързани с рахита признаци, определят детето като болно от рахит - например, плешивината отзад на тила, или изпотяването на краченца и ръчички. Единствено кръвно изследване (неприятно е, но ако се налага...) може да докаже реално.
Второ мнение никога не е излишно, бих ти препоръчала д-р Стефан Пепеланов, близо до ГРАНД-а на Капитан Райчо.

# 572
Увеличи Вигантола (Деавита) на 7 капки (сега ги сме на 5 ) . Пихме Калций Глюконат (сиропче с вкус на мандарина) 3 пъти по 3 мл ,след 2 седмици го намалихме на 1 път по 3 мл. (до края на опаковката). Каза да я къпя с орехова шума през ден (кисне се 1 пакет шума от сутринта,вечер преди баня се кипва). Аз я водя на 2 консултации и лекарките бяха на едно мнение.

# 573
  • Пловдив
Stef, благодаря! Аз изчетох доста инфо от нета, и съм също на мнение, че рахита се установява с кръвни изследвания. Лекарката ни установи признаци на рахит защото ни е мека отзад главата. Искам и др лекар, да си каже мнението. А после може да направим и кръвни изследвания.
lilcho13, благодаря и на теб за отговора. И на нас ни казаха да увеличим Вигантола, но аз първо искам да чуя и второ мнение защото съм чела, че не е хубаво предозирането с вит. Д. Четох също и за ореховата шума и мисля да го приложа.  Hug

Извинявам се, че оспамих темата.  Embarassed

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 20:41 от ninand

# 574
  • Пловдив
Момичета, трябва ми телефона на д-р Валентин Иванов хирург-мамолог. Ходя там от години и имах номера, но се оказва че са го сменили, а от справки не можаха да ми дадът новия номер.
Благодаря   bouquet

# 575
Момичета, трябва ми инфо за Юнион Клиник в Пловдив- някой има ли впечатления   bouquet мерси

# 576
аз добавям д-р Цветков-  хирург онколог. аз лично съм много доволна от него Wink

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 15:19 от himena

# 577
момичета някой може ли да ми каже нещо за д-р марияна лукова дерматолог или да ми препоръча някай специалист в тази област

# 578
  • София / Пловдив
Дерматолог препоръчвам д-р Веселина Йорданова - работи с касата, приема в МЦ "Хипократ", тел.за запазване на час за прием - 940 976

# 579
  • Пловдив
Препоръчвам ти д-р Чапанова, дерматолог, . моб.тел. -0888551333, кабинетът и е на ул."Волга" №49 срещу 2-ро РПУ, работи по ЗК  Peace

# 580
Molia speshno da mi preporachate ORTOPED v Plovdiv,stava duma za smiana na kolianna stava.Blagodaria!

# 581
Molia speshno da mi preporachate ORTOPED v Plovdiv,stava duma za smiana na kolianna stava.Blagodaria!
Здравей! Аз съм много доволна от др Янакиев. Имам лични впечатления за работата му с деца, но работи и с възрастни. Имам телефони. Ако те интерува, ще ти ги изпратя на ЛС. Успех!

# 582

Доктор Янакиев  Peace

# 583
Още един глас за д-р. Янакиев Peace

# 584
благодаря ви за информацията относно дерматолог

Общи условия

Активация на акаунт