Бял списък за гр. Пловдив

• 2 791 000
  • 13 496
  •   3
Отговори
# 900
Здравейте, трябват ми координати на д-р Иван Иванов- детски невролог. На телефоните от първа страница не отговаря никой. Моля ако някой има негов актуален телефон или го е посещавал да ми даде координати. Благодаря предварително.

# 901
  • София / Пловдив
Здравейте, трябват ми координати на д-р Иван Иванов- детски невролог. На телефоните от първа страница не отговаря никой. .....

Иванов: 0888 813 100 и 69 66 26.
За мобилния съм сигурна, че е този номера, ако не отговаря, може би е в отпуска.

П.П. По - добре е да отидете при д-р Пискова, лично мнение, но не мога да се въздържа  Wink

# 902
Благодаря ти много   bouquet Към него ме насочи педиатърката,за първи път ми се налага да търся невролог и идея си нямам към кой да се насоча.Благодаря и за изказаното мнение  Peace утре ще се обадя на д-р Пискова,да се консултираме с нея.

# 903
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате добър кардиолог в Пловдив, става въпрос за възрастен. Преди време бях чула добри отзиви за д-р Владимирова, но баща ми не остана доволен от посещението си при нея. Може и да не работи със здравната каса.

# 904
Моля да ми препоръчате добър кардиолог в Пловдив, става въпрос за възрастен. Преди време бях чула добри отзиви за д-р Владимирова, но баща ми не остана доволен от посещението си при нея. Може и да не работи със здравната каса.

Мъж ми ходи при Гълъбов в Пълмед,определено е доволен.Работи и с направления но се чака доста за разлика от платения прием.

# 905
  • Пловдив

Мъж ми ходи при Гълъбов в Пълмед,определено е доволен.Работи и с направления но се чака доста за разлика от платения прием.
Да, чувала съм за него но зная че се чака много. Предпочитам някой който да работи и на часно за да не чакам 2-3 седмици.

# 906
някой има ли мнение за д-р Тодор Желязков - кожен лекар в Пловдив, по специално за изследванията които прави

# 907
linkata за кардиолог препоръчвам дотор Атанас Петров,работи в мед.център Авицена с каса и на частно,а също така работи и в транспортна болница в кардиологичен център,много е съвестен,следи си пациентите стриктно,преди 3 години спаси живота на дядо ми,който беше извън ритъм,възстанови му сърдечния ритъм,после го диспансеризира при него по каса.

# 908
  • Пловдив
Аз пък искам да попитам за добър офталмолог в Пловдив, който преглежда деца. Имам предвид, че дъщеря ми е на 1 г. 2 м. и искам да бъде прегледана от специалист, а възрастта й налага същият да разполага с добра апаратура, иначе няма как да бъде извършен преглед с показалката и цифрите например.

# 909
Аз пък искам да попитам за добър офталмолог в Пловдив, който преглежда деца. Имам предвид, че дъщеря ми е на 1 г. 2 м. и искам да бъде прегледана от специалист, а възрастта й налага същият да разполага с добра апаратура, иначе няма как да бъде извършен преглед с показалката и цифрите например.
Като светило посочват Петкова /до Турското консулство/, обаче да ти кажа въобще не съм очарована и не я препоръчвам - кабинета е  в задния двор на къщата, една пълна мизерия - тъмно, с някакви допотопни апарати покрити с чаршафи и мильота. Ако поне работеше със Здравна каса бих преглътнала... Детето го прегледа точно с цифрите.
Сега ще водя малката при Сивкова - не е детски офталмолог, но е най-добрата в града и кабинета й е последна дума на техниката.  Peace

# 910
За детски офталмолог с двете си ръце препоръчвам д-р Петър Струменлиев-работи във Очна клиника на ВМИ/до обед може да бъде намерен долу,на първия етаж в поликлиниката на Пещерско шосе/.Водила съм и двамата си сина на преглед/малкият още не можеше да говори като хората,но доктора успя да го прегледа/,а пък моя близка и досега го благославя,че е успял да открие тежко заболяване на дъщеричката,още в бебешка възраст и да вземат мерки овреме  да спасят зрението й.Има невероятен подход към децата.

# 911
аз точно днес се връщам от Петкова- малката ми е с доста остър конюктивит, ако така се пише, откакто се е родила за трети път, последно се мъчи една седмица с лекарства предписани от друга позната офталмоложка, не детска, Петкова ги смени и сега няколко часа след това има подобрение
аз не мога да се сетя за кабинет на офталмолог, който да не е допълнително затъмнен...
както и за апарати за тези доктори, които не са покрити със чаршафи... пък като искам обстановка за 5 звезди хотел, си ходя на почивка. Дворчето ми хареса - розите са хубави, само където няма климатик отвън. Simple Smile
Майтапа настрана - записах час и на момчето ми, понеже от градината на профилактични са му дали бележка да го прегледа офталмолог, явно не се е проявил добре на профилактиката.
Ще я видим ще се справи ли с конюктивита и прегледа на баткото.
Пак ще пиша, но ми вдъхна доверие жената, не е като да съм нямала контакт с много доктори.

# 912
Каспър, аз за първи път попадам на затъмнен кабинет - ходила съм при няколко офталмолози и навсякъде е доста светло. Сигурно си имат щори и затъмняват при необоходимост, но това което видях при Петкова си граничеше с тъмница (поне ние като ходихме). Иначе е внимателна с детето, но определено очакванията ми бяха по-високи, както за кабинета, така за прегледа и най-вече за лечението  Peace

# 913

Д-р Стефанов е невероятен Гинеколог,той е един от най-добрите ж лекари които съм срещала.Следеше ми бременността,и съм много доволна.Тои ме изражда миналата година.Много съм му благодарна,един от малкото лекари които наистина си разбират от работата. Smile

А ти по касата ли беше или не и доктора искаше ли ти пари?

# 914
Като светило посочват Петкова /до Турското консулство/, обаче да ти кажа въобще не съм очарована и не я препоръчвам - кабинета е  в задния двор на къщата, една пълна мизерия - тъмно, с някакви допотопни апарати покрити с чаршафи и мильота. Ако поне работеше със Здравна каса бих преглътнала... Детето го прегледа точно с цифрите.
Сега ще водя малката при Сивкова - не е детски офталмолог, но е най-добрата в града и кабинета й е последна дума на техниката.  Peace

Аз съм възмутена от тая лекарка ooooh! Детето ми беше на 2 месеца когато искаше да му сондира слъзен канал.Е, посъветвах се и другаде и ме разубедиха.Препоръчаха ми да изчакам до годинката и ако не се оправи тогава да предприема мерки, в повечето случаи се оправяло. Тя ме убеждаваше как го прави всеки ден по доста пъти, нищо опасно нямало..хич нищо му няма на бебе на два месеца да му праснеш една пълна упойка ooooh! целия зор и беше за пари. Знам че поста ми е за черния списък, но понеже стана на въпрос просто си изказах мнението.
  Същата история и с един друг лекар от ВМИ за пишлето/него го изтипосах в черния списък, тази май също я бях писала/ , искаше да го оперира..пак за пари...  Е, и там мина без операция и сега като се сещам бих искала да ви препоръчам доктор Миленков за такива манипулации и не само за тях, но аз имам впечатление от този тип.Синът ми беше на 7месеца като му отвори пишлето и след 24 часа беше съвсем добре, не плачеше пишкаше си нормално и всичко си му беше наред. Peace

Общи условия

Активация на акаунт