Бял списък за гр. Пловдив

• 2 786 184
  • 13 461
  •   11
Отговори
# 1 395
  • Пловдив
Аз лично не съжалявам нито за миг,че дадох "толкова"пари ходейки при Даскалов.Понякога  няма цена да износиш и родиш дете .Пожелавам на всички успешни бременности , независимо кой ги проследява

# 1 396
Аз лично не съжалявам нито за миг,че дадох "толкова"пари ходейки при Даскалов.Понякога  няма цена да износиш и родиш дете .Пожелавам на всички успешни бременности , независимо кой ги проследява

Ако всичко е наред можеш да износиш и родиш дете  "без" пари .Незнам защо едното трябва да е обвързано с другото.
Ако  е проблемна бременност,до която се е стигнало трудно и това е единственият вариант,да,разбира се,че няма да има цена.
И пак е мега тъпо,защото това си е търговия  Tired

# 1 397
  • Пловдив
Споко, "Селена" вече имат безплатна женска консултация по ЗК, така че д-р Даскалов ако има желание, може да ви преглежда там безплатно. Всъщност изказвам се, без да имам подробна информация, сестра ми е бременна в момента, ще ражда в "Селена" но и тя като мен си ходи само на частно. Но можете да проучите въпроса.  Peace

# 1 398
  • Fort Worth, TX

Ако всичко е наред можеш да износиш и родиш дете  "без" пари .Незнам защо едното трябва да е обвързано с другото.
Ако  е проблемна бременност,до която се е стигнало трудно и това е единственият вариант,да,разбира се,че няма да има цена.
И пак е мега тъпо,защото това си е търговия  Tired
ПредполАгам, че под израза ''Без пари'' имаш предивид изследванията , които минават по здравна каса.?За мен лично тези изследвания са крайно малко и въобще не ме греят,Във всяка една лаборатория мога да си направя Пкк и да си платя 5 лв, за да разбера колко ми е хемоглобина  и т.н.Моето мнение е, че БХС и 3-те фетални морфологии са най-важни за проследяването на една бременност, макар че много АГ-та не смятат за нужно да пратят бременната на такива.

# 1 399
  • Пловдив
Тук ли бяха описани добрите УНГ специалисти newsm78 Трябва ми конкретно за слух и 3-та сливица...

# 1 400
Като казвам "без пари" имам предвид,че мога да ходя на гинеколог по ЗК,достатъчно добър и надежден и нито веднъж да не давам пари за ултразвука ,който ми прави всеки път и за изследванията,които ми се полагат  Peace

Ако реша мога да отида на ФМ  при някой друг или да си назнача допълнително изследвания,ако сметна,че е необходимо,но не и да му плащам за това,за което мога да не плащам/за което съм осигурена/ и после да си мисля,че съм направила нещо невероятно за бебето си  Whistling

# 1 401
Радвайте се хора,че не сте имали проблеми със забременяване,износване,раждане..
Дай боже на всеки.

# 1 402
Към белия списък искам да добавя имената на д-р В.Коларов, д-р И.Амалиев и проф. Б.Пехливанов от АГ отделение( ВМИ Пловдив), с уважение към труда и всеотдайното им отношение към пациентите. Впечатленията ми са във връзка с болничен престой в оперативна гинекология.

# 1 403
С две ръце искам да подкрепя АГ Динко Мандов, страхотен човек и специалист, първо ми направи конизация, след която на втория ден си бях в къщи и резултатите бяха страхотни(беше махнал всичко) две цитонамаски 1 група и 5 месеца след конизацията лека и безпроблемна бременност, всички изследвания, повечето по ЗК и накрая спешно успешно секцио.
Д-р Светла Дюлгерова 5 ДКЦ-педиатър, на два месеца детенцето ми се разболя, всеки ден я преглеждаше, винаги си вдига тел.дори в 22 вечерта.
Д-Р Хазбун, единствения лекар от който малката не плаче, обяснява всичко с подробности и е много внимателен и мил към децата, което е много важно при един преглед.
Хубав ден  Hug

# 1 404
Майчета, да ви попитам какво ви е мнението за педиатрите в Окръжна болница... Не съм от Пловдив и идея нямам към кого да се ориентирам. Внимателно прегледах списъците от 1-ва страница и коментарите малко след тях, но не ми говорят нищо, понеже са само имена... Единственото нещо, което искам е да е любезен, да дава информация и подробности (все пак ще ми е първо дете и нямам помощници около себе си), да си вдига телефона, да е внимателен към детето. Няма кого да попитам тук, затова разчитам на вас  Hug Да спомена само, че живея близо до Гребната база Simple Smile

# 1 405
Майчета, да ви попитам какво ви е мнението за педиатрите в Окръжна болница... Не съм от Пловдив и идея нямам към кого да се ориентирам. Внимателно прегледах списъците от 1-ва страница и коментарите малко след тях, но не ми говорят нищо, понеже са само имена... Единственото нещо, което искам е да е любезен, да дава информация и подробности (все пак ще ми е първо дете и нямам помощници около себе си), да си вдига телефона, да е внимателен към детето. Няма кого да попитам тук, затова разчитам на вас  Hug Да спомена само, че живея близо до Гребната база Simple Smile

До Гребната база е близо 2-ра поликлиника.Там имаше имена,които се хвалеха,но не мога да ти кажа с точност.Мисля,че бяха Вранчева и Карафезиева.Нека се включи някой с инфо от първа ръка.

http://www.dkc2plovdiv.com/index.php?option=com_content&view … =88&Itemid=58
Ето списъка им с личните лекари,някои от които са и педиатри.

# 1 406
Тук ли бяха описани добрите УНГ специалисти newsm78 Трябва ми конкретно за слух и 3-та сливица...
Щом търсиш за трета сливица, предполагам е за дете?
Горещо бих ти препоръчала д-р Лили Милинич, работи в "Каспела" и "Хипократ" по ЗК. Има специален подход към децата, много е мила и не оставя неизлекуван пациент. Тя е лекувала децата ми, баща ми за слух и съпруга ми със стафилококова инфекция. За GSM на ЛС
Ако проблемът е оперативно решим - д-р Илиян Дойков - "Каспела" Peace

# 1 407

До Гребната база е близо 2-ра поликлиника.Там имаше имена,които се хвалеха,но не мога да ти кажа с точност.Мисля,че бяха Вранчева и Карафезиева.Нека се включи някой с инфо от първа ръка.

http://www.dkc2plovdiv.com/index.php?option=com_content&view … =88&Itemid=58
Ето списъка им с личните лекари,някои от които са и педиатри.

Благодаря elfi4ka  Hug ще проуча, наистина това ДКЦ е близо до нас. Все пак ще се радвам ако някой сподели личен опит Simple Smile

# 1 408
  • Пловдив
Ако искаш операция - ходи при Дойков: той друго не знае, веднага ще ти запише час за операция. Касапин!

Аз препоръчвам д- р Андреева или д- р Бешкова във ВМИ.
Много са добри. Имат и апаратура за измерване на слуха.
И не бързат да махат сливицата... Wink

# 1 409
Щом търсиш за трета сливица, предполагам е за дете?
Горещо бих ти препоръчала д-р Лили Милинич, работи в "Каспела" и "Хипократ" по ЗК. Има специален подход към децата, много е мила и не оставя неизлекуван пациент. Тя е лекувала децата ми, баща ми за слух и съпруга ми със стафилококова инфекция. За GSM на ЛС
Ако проблемът е оперативно решим - д-р Илиян Дойков - "Каспела" Peace
Това все едно аз съм го писала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт