Бял списък за гр. Пловдив

• 2 783 351
  • 13 437
  •   2
Отговори
# 2 685
  • Пловдив
Момичета, можете ли да ми препоръчате детски гастроентеролог?

# 2 686
Моля за препоръка за очен лекар и невролог за възрастни и двете. Благодаря.

# 2 687
Николай Цонев - но не работи с касата.
Адрес: гр. Пловдив, ж.к. "Тракия", бл. 244, вх. Г, ет. 2, ап. 4
Телефон: 0888 968743
20 - лв е прегледа, с ехограф - 30.

# 2 688
  • Пловдив
Николай Цонев - но не работи с касата.
Адрес: гр. Пловдив, ж.к. "Тракия", бл. 244, вх. Г, ет. 2, ап. 4
Телефон: 0888 968743
20 - лв е прегледа, с ехограф - 30.

Благодаря   bouquet  Не ми трябва с касата, че ни дадоха направление и го изгубихме, нямаме право на ново  Embarassed

# 2 689
  • Пловдив
ЗлаВещица, ако направлението не е изтекло, а е просто изгубено може ЛЛ да ти го разпечата на ново.  Peace

# 2 690
Момичета, Здравейте!
Аз съм съвсем новобранка във форума, но... искам помощ: Гинеколожка ми беше д-р Кръшкова. Ходила съм при нея, където  и да е работила. Последно в ДКЦ-2 . Обаче вече не работи там...даже май не е в града-в Пловдив. И сега изобщо не знам при кого да ходя. С две думи дайте добър гинеколог - надежден... че имаме намерение да работим за наследник... и сега съм в шаш и паника....
Помогнете ми.... моля !
Благодаря ви!!!   bouquet

# 2 691
Момичета, Здравейте!
Аз съм съвсем новобранка във форума, но... искам помощ: Гинеколожка ми беше д-р Кръшкова. Ходила съм при нея, където  и да е работила. Последно в ДКЦ-2 . Обаче вече не работи там...даже май не е в града-в Пловдив. И сега изобщо не знам при кого да ходя. С две думи дайте добър гинеколог - надежден... че имаме намерение да работим за наследник... и сега съм в шаш и паника....
Помогнете ми.... моля !

Д-р Димитрова е доста добър гинеколог,но не работи със Здравната каса,ако те интересува мога да ти дам телефона и на ЛС  Peace

# 2 692
Момичета, Здравейте!
Помогнете ми.... моля !

Аз гласувам за д-р Мерджанов - и с касата работи. При него съм от 12 години, излекува ме от някои гадории, наблюдава ми и двете бременности, прави ми консултации след раждането, включително и мамография. дава много полезни съвети, ако има проблем, реагира съвсем спокойно без да всява паника. Между другото доколкото съм запозната с наблюденията при бременност, при него не са точно същите - и двата пъти ме наблюдава веднъж месечно с ехограф без да съм платила нищо. може и да е заради дългите години заедно, не знам, но гледам, че другаде искат пари за ехограф. предписа ми само необходимите изследвания - първият път имах няколко, но с втората бременност само 1 кръвно и 1 друго изследване ми пусна, от които трябваше да платя само другото, което беше 12 лв. разходът от 12 лв. за една бременност на фона на няколстотин, които чувам, че дават мои приятелки, е съвсем нищожна сума.

# 2 693
Момичета, Здравейте!
Помогнете ми.... моля !

Препоръчвам Д-р Христо Кунчев, работи в Торакс със ЗК. Има и кабинет на бул. Руски 117.

Следил ми е бременността, раждах при него с уговорка и без пари, сега се лекувам при него. Винаги си вдига телефона, пуска всички изследвания, не се плащат ултра звуците по време на женска консултация ( че много познати ми казват, че само 2 и после се плащало, при него няма подобни глупости). Внимателен е при прегледите, не е груб, обяснява подробно какво и как!

Мога да разкажа последния преглед, който ми направи + цито на маска + вагинален ултразвук = 35 лв. Мога да дам телефон, мисля, че и на първа страница го има  0888 442 307

# 2 694
Благодаря ви , момичета! Много съм ви задължена...

# 2 695
Да ви питам за д-р Котева- АГ ,работи във Второ ДКЦ - що за специалист е ? Някоя дама да е ходила при нея?

# 2 696

Мога да разкажа последния преглед, който ми направи + цито на маска + вагинален ултразвук = 35 лв. Мога да дам телефон, мисля, че и на първа страница го има  0888 442 307

ЦИТО НА МАСКА??!?!?!??

# 2 697

ЦИТО НА МАСКА??!?!?!??

Не разбирам въпроса?

# 2 698

ЦИТО НА МАСКА??!?!?!??

Не разбирам въпроса?
Сигурно иска да каже, че не се пише така, а е цитонамазка Simple Smile

# 2 699

ЦИТО НА МАСКА??!?!?!??

Не разбирам въпроса?
Сигурно иска да каже, че не се пише така, а е цитонамазка Simple Smile

Извинете, писала съм по инерция, много често се хващам в грашки, но този път не съм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт