Бял списък за гр. Пловдив

• 2 853 210
  • 13 781
  •   9
Отговори
# 2 715
При д-р Балева съм махала доста бенки, но това беше преди година и половина. Ходих в частния й кабинет, но някой скоро беше писал, че май не я е намерил там. Най-добре е да звъннеш по телефона и да се разберете. Не са ме рязали, шили и т.п.

# 2 716
А,актуален телефон...или изобщо нейни координати/актуални,щото в нет-а ми излиза това:гр. Пловдив, ул."Акад. Петър Динеков" №1, 032 677968/.И ако някой ,случайно, скоро е ходил,за да ми каже работно време/и най-вече цени,за да знам дали ще мога да си го позволя на частно или да се редя в Онкологията,макар,че знам там каква е лудница...... #Crazy/.
`ТуиГ,благодаря ти предварително  bouquet

# 2 717
Аз имам тези телефони: 653527 - в кабинета, но на него трябва да звъниш до обяд и вдига майка й, която също е лекар и трябва да кажеш, че искаш час за Ваня Балева и GSM 0887943756. Преди работеше в кабинет, който беше до ПУ, но не се сещам как беше точния адрес. Възможно е наистина да се е преместила. Дано се включи някой с по-актуална информация.

# 2 718
  • Пловдив
Аз искам съвет за логопед за малко дете - на 2,2 г., което не проговаря - искам да я заведа да я видят  Praynig

# 2 719
Аз искам съвет за логопед за малко дете - на 2,2 г., което не проговаря - искам да я заведа да я видят  Praynig
Здравей аз мога да те посъветвам да посетите Логопедичен център Мечо Пух  Peace
Ние когато отидохме за първи път за консултация и обследване бяхме при Петя Христева - Управител, Логопед ,а индивидуалните сесий който посещаваме в този център ни ги води Светослава Табакова- логопед; от всички места който съм посетила тук мисля че имат най правилния подход и метод да се справят с индивидуалните проблеми на децата  Peace
Ние посещаваме логопед за буквите К и Г и за обогатяване на речника  Peace
Ако имаш други въпроси питай  Hug
ето сайта им
http://www.logoped-plovdiv.net/

# 2 720
  • Пловдив
Мерси, ще ги посетим!

# 2 721
  • Пловдив
Някои деца си проговарят по-късно. Моята проговори чак към 4 години, хем ходеше на ясли от 2 годишна и всички ме уверяваха, че там ще проговори. А тя и в градината не говореше, чак като завърши първа група започна. И за съжаление оттогава не е млъкнала Sad

# 2 722
  • Fort Worth, TX
Аз искам съвет за логопед за малко дете - на 2,2 г., което не проговаря - искам да я заведа да я видят  Praynig
Извинявай, но какво имаш предвид под не говори?Не обелва и една дума ли?Мама, баба, тати, не казва ли?Скоро гледах по тв точно за неговоренето.За специалистите неговорене означава да мълчи като пън и дума да не обелва.Ако ти очакваш да ти реди сложни изречения на 2.2 м е отделен въпрос.Моят е на 2.4 и все още не е проговорил като хората.Разбира всичко.Знае кое какво е , но набира в момента материал.Всеки ден ме изненадва с нова думичка.Аз мисля, че нямаш място за притеснение, ако детето ти казва отделни думички.  bouquet

# 2 723
  • Пловдив
Не очаквам сложни изречения, но всичко, което казва е  - мама, баба, тати, кака, Калина, дай, гедай /гледай/, чао

Дори "вода" не казва, а си е измислила един жест, с който я иска
Да, разбира всичко, но според мен това са твърде малко думи - при цялото говорене, повтаряне, опити да я научим на животни, предмети, части от тялото....

Както и да е - запазих час в центъра  Praynig дано всичко е наред, най-малкото за мое успокоение

# 2 724
Змейче, хич не й се тревожи на Белата, Ива казва: мама, тати, баба, деде, какУ/кака/, кола, джип, зайче, бау-бау, мау-мау, иячи /още Mr. Green/ и май това е за сега  Joy. На водата също нищо не казва.  Crazy
А и имай предвид, че Бел е близо месец по-мъничка.  Wink Hug

# 2 725
  • Fort Worth, TX
Не очаквам сложни изречения, но всичко, което казва е  - мама, баба, тати, кака, Калина, дай, гедай /гледай/, чао

Дори "вода" не казва, а си е измислила един жест, с който я иска
Да, разбира всичко, но според мен това са твърде малко думи - при цялото говорене, повтаряне, опити да я научим на животни, предмети, части от тялото....

Както и да е - запазих час в центъра  Praynig дано всичко е наред, най-малкото за мое успокоение
Детето ти е супер.Изобщо не се притеснявай.Аз съм  убедена, че ще ти кажат същото в центъра.Ние също не казваме вода, но сме намерили много добър начин помежду си за комуникация и се разбираме какво иска , когато не може да се изрази.Когато набере достатъчно думи няма да можеш да й  затвориш устата.Желая ви здраве .  bouquet

# 2 726
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Hug
Дано, дано е така и и след време да й се моля да млъкне  Mr. Green

# 2 727

в повечето случаи е така Wink Wink Wink
късмет  Praynig Praynig

# 2 728
  • Пловдив

И тая ще стане. Батовците ни само въздишат с носталгия "колко беше хубаво като не можеше да говори"  Laughing Laughing Laughing

# 2 729
  • Kопенхаген
Привет момичета  Grinning

Отправям питането си в тази тема за да не отварям нова. Бихте ли ми препоръчали добър гастроентеролог в Пловдив.

Бях се спряла на Доц.  Н. Кръстев шев на съответното отделение в УМБАЛ Св. Георги, защото прочетох положителни отзвуци за него, оказа се обаче, че вече не работи там.

Общи условия

Активация на акаунт