Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 760
  • 13 767
  •   3
Отговори
# 3 435
Здравейте Simple Smile
Някой може ли да препоръча общопрактикуващ лекар в ДКЦ 1 или поне в района.   smile3503

За ОПЛ педиатър от ДКЦ 1- д-р Заимова, Дамянова, Попова.

# 3 436
Здравейте, някой да ми препоръча кожен, за преглед с направление? Благодаря предварително.
Д-р Боян Костов - Кожния диспансер. Преди години приемаше и по ЗК, но в момента не съм наясно как стоят нещата. Тел. на регистратура:  032 60 65 21, информация: 032 60 65 30
Д-р Антонина Чапанова - ВМИ и частен кабинет на ул. "Волга" 49, тел: 0888 551 333. За нея съм сигурна, че приема и в частния кабинет с направления.
И двамата са много добри специалисти Peace

# 3 437
Здравейте!!!
Препоръчайте ми добър ЛЛ. Вече е без значение в кой край на града.
Моля, и за надеждна лаборатория. Може да пишете и на ЛС.

# 3 438
  • Пловдив
Здравейте!!!
Препоръчайте ми добър ЛЛ. Вече е без значение в кой край на града.
Моля, и за надеждна лаборатория. Може да пишете и на ЛС.

ЛЛ не мога да препоръчам.
Но лаборатория- с две ръце- Хронолаб.

# 3 439
Търся лекар-хомеопат в гр. Пловдив. Бихте ли ми препоръчали, моля!

# 3 440
Препоръчвам д-р Тракова  - човечна, компетента , с опит.
Не работи със ЗК за съжаление, но цените са поносими 20 лв ехограф и 15 лв другия преглед, 5 лв цитонамазка.
Кабинета и е до Чифте баня , записва вечер от 18 до 20 ч. 032/663356

Здравейте, тази информация все още ли е актуална? Някой може ли да сподели ако има информация за д-р. Тракова и как да се свържа с нея? Благодаря Simple Smile

# 3 441
Препоръчвам д-р Тракова  - човечна, компетента , с опит.
Не работи със ЗК за съжаление, но цените са поносими 20 лв ехограф и 15 лв другия преглед, 5 лв цитонамазка.
Кабинета и е до Чифте баня , записва вечер от 18 до 20 ч. 032/663356

Здравейте, тази информация все още ли е актуална? Някой може ли да сподели ако има информация за д-р. Тракова и как да се свържа с нея? Благодаря Simple Smile

Моя приятелка беше наскоро (може би март или април) при нея на преглед. Беше доста доволна от отношението, от нея ѝ имам координатите, но лично аз не съм я посещавала.

Д-р Виолета Тракова - 032/ 66-33-56, запазване на час вечер от 21:30 до 22:30.

# 3 442
Благодаря много Simple Smile

# 3 443
Отново сме в голямо чудене за ЛЛ и времето напредва.
Имаме вече имена на лекари, но ако може малко инфо за тях- д-р Апостолова, д-р Венета Минчева, д-р Денка Георгиева- Кючук Париж.

# 3 444
В Каспела специалистите УНГ са добри. Можеш да се довериш на този екип.
blagodarq,no ne iskam da `uwam za tqh....w prodyljenie na 2 meseca me lekuwat za problemni sliuncheni jlezi,a se okaza ,cjhe izobsto tova ne e bilo problem....
blagodarq vse pak! Simple Smile

# 3 445
Отново сме в голямо чудене за ЛЛ и времето напредва.
Имаме вече имена на лекари, но ако може малко инфо за тях- д-р Апостолова, д-р Венета Минчева, д-р Денка Георгиева- Кючук Париж.

Имам приятелки, които казват, че са доволни от Апостолова  Simple Smile
Д-р Минчева, не беше ли доста възрастна??? Или бъркам... А д-р Денка Георгиева не съм я чувала, тя педиатър ли е???

# 3 446
  • Sunshine state
Момичета,моля препоръчайте ми стоматолог,който да работи със здравната каса и да е добър. Praynig Падна ми пломба на заден зъб и няколко месеца все се каня да я оправя,а сега вече ме и наболява. Rolling Eyes

# 3 447
аз съм доволна от http://www.rating.hapche.bg/rating/lekari-po-dentalna-meditsina/ … ira_radeva_stoeva
само че работи в Изгрев, зад пазара

# 3 448
Препоръчайте ми добър съдов хирург, който да работи с ЗК.

# 3 449
  • Sunshine state
Живеем точно в Изгрев съвсем близо до Златорог.Много ти благодаря,беше ми изключително полезна. Hug Още в понеделник ще си запиша час.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт