Бял списък за гр. Пловдив

• 2 780 351
  • 13 430
  •   4
Отговори
# 4 140
Момичета, има ли някоя от вас, която да се е излекувала от гарднерела и при кой лекар в пловдив? Благодаря

# 4 141
След дълго търсене открих докторката,д-р Албена Молева,може ли д ами кажете цена на прегледа?

Последно беше 20.
.

Принципно прегледът й е 25лв. След неколкократно посещение, става 20, но по нейно решение (в което няма нищо лошо). Страхотен педиатър е и все ми се иска да имам възможност винаги да я посещаваме!

# 4 142
Може ли да ми пишете къде преглежда д-р Любов Чочкова - кардиолог?

# 4 143
Преглежда в частния си кабинет. Из нета можеш да намериш точния адрес и телефон. Това е една уличка, която минава покрай градинката срещу църквата Св.Петка. Прегледът е 50 лв, но си струва. Много приятна и чудесен специалист.

# 4 144
Благодаря ти, tara!   bouquet

# 4 145
Момичета, скоро някой ходил ли е при д-р Емил Заимов /АГ/ ?
Аз не съм била при него, чувам добри отзиви. Ще се наложи да посетя скоро гинеколог, и исках да попитам как приема, колко време преди това трябва да се обадя, горе-долу ориентировъчни цени.
Не съм от Пловдив, и благодаря предварително  Hug

# 4 146
Момичета, дайте координати на добър,изпитан ендокринолог Praynig

# 4 147
Здравейте!
Моля да ми препоръчате добър невролог, който работи със ЗК. По възможност да е специалист в дископатиите, дисковите хернии и проблемите с кръста  Peace

# 4 148
  • о`майна лунна нощ е
Моля за отзив за д-р Галина Абаджиева - Белева /специалист кожно-венерически заболявания/. Имам направление за кожен лекар, а проблемът, с който трябва да се справя е нашествието на гнойни пъпки по лицето.
Ако има друг лекар, който бихте ми препоръчали за това, ще се радвам да го споделите. Имам направление и ще се огранича със специалистите, които работят с такива.
Благодаря предварително за помощта ви.

# 4 149
  • Пловдив
След дълго търсене открих докторката,д-р Албена Молева,може ли д ами кажете цена на прегледа?

Последно беше 20.
.

Принципно прегледът й е 25лв. След неколкократно посещение, става 20, но по нейно решение (в което няма нищо лошо). Страхотен педиатър е и все ми се иска да имам възможност винаги да я посещаваме!
А къде преглежда?

# 4 150
# 4 151
Здравейте, търся добър специалист уши, нос, гърло, който да работи със Здравната каса. Ще лекуваме синузит. Благодаря  Hug

# 4 152
  • Пловдив
L0v3d, Д-р Должиков - работи в Пето ДКЦ в Тракия, както и в Пълмед.

# 4 153
Много благодаря! Hug
За ММ става дума, забравих да уточня, че търсим специалист за възрастен. Личната ни препоръча Д-р Лилия Милинич, отзивите за нея са от 2007-ма, ако може някой да се включи с по-актуално мнение?  Hug

# 4 154
Много благодаря! Hug
За ММ става дума, забравих да уточня, че търсим специалист за възрастен. Личната ни препоръча Д-р Лилия Милинич, отзивите за нея са от 2007-ма, ако може някой да се включи с по-актуално мнение?  Hug
Препоръчвам я и за деца, и за възрастни. Но не очаквай бързи, смели, сръчни. Тя не прибягва до радикални решения, преди да пробва по-щадящи методи и лекарства - то затова и я харесвам аз лично. Винаги обаче прави контроли и коригира лечението по преценка на състоянието  Peace

Общи условия

Активация на акаунт