Бял списък за гр. Пловдив

• 2 784 664
  • 13 439
  •   1
Отговори
# 6 360
  • Близко съм
УНГ с две ръце Йорданов в Тримонциум. Ако желаеш мога и тел. да ти дам

# 6 361
  • Пловдив
Търся добър уролог в Пловдив, за жена.

# 6 362
Скрит текст:
Отзиви за Д-р Диба УНГ в Каспела?
Направихме преглед с детето,  еднократен - един вид по спешност и той беше свободен.  Зависи какъв е проблема Ви? Мисля,  че за деца не е особено подходящ.  Повторихме прегледа при друг лекар,  в друго лечебно заведение.
Благодаря!
Не за дете, за възрастен. А имаше ли съществена разлика в двата прегледа и евентуално диагнозата/лечението? Тоест от втория преглед сте по-доволна ли?
В Каспела провеждат хирургично лечение, занимават се с тежки случаи и правят сложни операции. Затова казах, че зависи какъв е проблема. Не казвам, че не съм доволна, най-вероятно е добър специалист щом работи в екип с проф. Йовчев, но някак си усетих, че за него ние сме маловажен случай - имахме изолирана бактерия. Назначи антибиотик и толкова.

# 6 363
Ясно, благодаря!
Аз ходих вчера , заради трептене в едното ухо. Каза ми да слагам 2 вида капки за нос.
Йорданов е само до обяд , а аз можех след обяд.
Не знам дали да търся второ мнение или да действам с неговото лечение.  Иначе обяснява , каквото го питаш, приятен е. Даде ми и визитка, ако има нещо да му се обаждам.

# 6 364
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте. Търся спешно  добър физиотерапевт в Пловдив, който да работи със Здравна каса. Някой може ли да ми препоръча?
Д-р Борис Джурджев - началник отделение на "Уни Хоспитал "в гр. Панагюрище, мисля, че има частен кабинет и в Пловдив.

# 6 365
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте, търся добър ревматолог.

Д-р Лина Стоянова - вътрешни болести, ревматология - клиника по ревматология при Умбал " Каспела " Пловдив - етаж 7, блок 2.

# 6 366
Може ли да ми препоръчате нефролог или уролог,който да работи утре следобяд?

# 6 367
  • Пловдив
Здравейте!
Някой има ли мнение за д-р  Кърджиев, специалист по ортопедия и травматология, че ми е на най- удобно за посещени място и се чудя ?!

# 6 368
Здравейте, търся добър ревматолог.

Д-р Лина Стоянова - вътрешни болести, ревматология - клиника по ревматология при Умбал " Каспела " Пловдив - етаж 7, блок 2.

Благодаря ти!

# 6 369
  • Пловдив
Дами, насочете ме към добър детски пулмолог, благодаря ви предварително!

# 6 370
Аз съм доволна от доктор Пердикациева.

# 6 371
Д-р Пердикацева. Кабинетът е на улица Славянска. Работи с касата, направлението може да е с код за детски пулмолог или за педиатър.

# 6 372
  • Карлово/ Пловдив

Проф. Мирослава Бошева
Д-р Костадин Кетев
Д-р Нели Генкова - всички от клиниката по педиатрия на Умбал " Св. Георги " отделение по детска пулмология. Те приемат и в кабинети извън болницата.

# 6 373
  • Пловдив
Здравейте отново, пиша с молба да ми препоръчате гинеколог, който се  занимава с ранна менопауза. Бих се радвала и да  работи със здравна каса. Аз съм ходила последната година при двама (засега ще запазя имената им), но някак си усещането ми е, че не правим правилните неща, а и не са ми правили никакви изследвания на хормони. Затова искам да отида при някой, на чието мнение бих могла да се доверя.

# 6 374
Пробвай при д-р Росен Петров.

Общи условия

Активация на акаунт