Бял списък за гр. Пловдив

• 2 787 455
  • 13 475
  •   4
Отговори
# 6 390
Здравейте, може ли да ми препоръчате нефролог в Пловдив. Става въпрос за бебе. Нямаме конкретен проблем ,а за профилактичен преглед, който се полага към 3-4 месец. Аз съм от Хасково и тук не обръщат особено внимание на пациентите.
Ужас и такава щуротия ли измислиха Simple Smile горките бебоци, какво  ли не им правят вече...
Мантаркова в 1 ДКЦ до понеделник пазара.
Защо да е щуротия, на този преглед проследяват дали всичко е наред с отделителната система на бебето, преглеждат бъбреците и дали има някакви аномалии. Профилактиката е най- доброто лечение.

# 6 391
Д-р Николай Гечев,педиатър и нефролог.

# 6 392
Препоръчайте ми добър невролог! Благодаря!

# 6 393
Препоръчайте ми добър невролог! Благодаря!
За възрастен или за дете?

# 6 394
Невролог за възрастен - Мильотев в окръжна, или Михайлов в пълмед.

# 6 395
  • до едно тепе
Здравейте, може ли да ми препоръчате нефролог в Пловдив. Става въпрос за бебе. Нямаме конкретен проблем ,а за профилактичен преглед, който се полага към 3-4 месец. Аз съм от Хасково и тук не обръщат особено внимание на пациентите.
Ужас и такава щуротия ли измислиха Simple Smile горките бебоци, какво  ли не им правят вече...
Мантаркова в 1 ДКЦ до понеделник пазара.
На 6м възраст ги преглеждат от няколко години насам. Търсят аномалии в бъбреците.
Мантаркова с направление за педиатър. И искайте изрично на регистратурата да ви потвърдят часа, ако се обаждате по тел. Че ние като отидохме и ми заявиха,че няма час на името на детето. Чакахме да минат всички останали, за да ни извика. Така и нямаше никой да чака с нашия час амаааа  ooooh! Peace

# 6 396
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Петя Маркова - Педиатър и Детски нефролог - Умбал " Св. Георги " Пловдив и частна детска клиника в Пловдив.

# 6 397
  • Карлово/ Пловдив
Невролог за възрастен - Мильотев в окръжна, или Михайлов в пълмед.
Още един глас за д-р Мильотев - Окръжна болница.

# 6 398
Невролог за възрастен. Майка ми има някакви проблеми с ръката, някакъв плексит или нещо такова.

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 19:51 от rosi29

# 6 399
Здравейте, може ли да ми препоръчате ендокринолог- става въпрос за диабет, за възрастен.

# 6 400
Здравейте, може ли да ми препоръчате ендокринолог- става въпрос за диабет, за възрастен.
Троев, ВМИ

# 6 401
Горещо препоръчвам д-р Велина Атанасова - зъболекар с прекрасно отношение и огромно търпение към децата. Доживях децата ми да ходят с  нетърпение на зъболекар. Simple Smile
Кабинетът й е на бул. "В. Априлов" 39

# 6 402
  • Пловдив
Моля за препоръка за добър ортопед-травматолог,  става въпрос за сколиоза на дете.

# 6 403
  • Пловдив
Моля за препоръка за добър ортопед-травматолог,  става въпрос за сколиоза на дете.
С двете ръце бих препоръчала д-р Янакиев !!!

# 6 404
  • Пловдив
Моля за препоръка за добър ортопед-травматолог,  става въпрос за сколиоза на дете.
На събота пазара поликлиниката има много добър доктор. Забравих името, но като питате на информация ще Ви кажат. Работи само понеделник и вторник следобед.

Общи условия

Активация на акаунт