Бял списък за гр. Пловдив

• 2 851 683
  • 13 773
  •   3
Отговори
# 7 785
Къде е злъчка, къде са бъбреци и камъни...

# 7 786
  • Пловдив
В нашия случай търся помощ за често уриниране.

# 7 787
За мъж - трябва да се види простата. Идете в Каспела за мнение и ако не ви хареса и имате възможност в Аджибадем/Токуда,София.

# 7 788
Секнах си кръста. С дискова херния съм и не мога да мръдна. Към коя неврология да се насоча - на "Пълмед" или на "Каспела"??

# 7 789
Здравейте, някоя от вас, ако е ходила при д-р Русинка Иванова- зъболекар, би ли споделила какво е работното й време, понеже в интернет не ми излиза.
Благодаря предварително.

# 7 790
Герда, и друг път си правила подобни изказвания с/у други болници в полза на Каспела, Сякаш там правят вълшебства. Затова го написах, въпреки че тук е бял списък...

# 7 791
За мен всички частни болници в Пловдив са за Черния списък.
Нито Пълмед, нито Медлайн, нито Каспела, никоя не се интересува дали си здрав, важно е да ти вземат парите.

# 7 792
Татко беше с отказал бъбрек, там го оперираха с лазер, безкръвно, махнаха камъка.
Това беше последица от разбиването.
 Гадничко и страшно си беше. Там където разбиваха камъните уж го пишат, че лежи при тях, а го пращат да си ходи. Като запушва бъбрека го изписват без да го прегледат на ехо, само по-бързо да се маха.

# 7 793
  • Пловдив
Може ли едно бързо запитване. Днес ходих по спешност в УМБАЛ Свети Георги в спешен кабинет УНГ.  Толкова бях обуначена, че даже не разбрах коя докторка ме прегледа. Диагноза : спукано тъпанче. Искаше веднага да остана в болницата за пластика. В крайна сметка каза утре сутрин да отида с личен багаж да ме приемат да направят изследвания и понеделник операция. Попитах тя ли ще ме оперира, каза че някой от колегите и че всички били добри. Тъй като изпаднах в шок и се разплаках , нищо не разпитах. Нито в колко часа да отида, нито как протича въпросната пластика, нито какво ще плащам. И никой не ми иска даже име, за да ме запишат. Мислите ли, че мога да чакам до понеделник за второ мнение и при кого да е?

# 7 794
Аз ходих в Пълмед. Паднах се при д-р Гюлев.Много съм доволна.
Имат и спешно.Нищо не ти пречи угре да идеш да питаш.

# 7 795
  • Пловдив
Може ли едно бързо запитване. Днес ходих по спешност в УМБАЛ Свети Георги в спешен кабинет УНГ.  Толкова бях обуначена, че даже не разбрах коя докторка ме прегледа. Диагноза : спукано тъпанче. Искаше веднага да остана в болницата за пластика. В крайна сметка каза утре сутрин да отида с личен багаж да ме приемат да направят изследвания и понеделник операция. Попитах тя ли ще ме оперира, каза че някой от колегите и че всички били добри. Тъй като изпаднах в шок и се разплаках , нищо не разпитах. Нито в колко часа да отида, нито как протича въпросната пластика, нито какво ще плащам. И никой не ми иска даже име, за да ме запишат. Мислите ли, че мога да чакам до понеделник за второ мнение и при кого да е?

В УНГ отделението всички опериращи лекари са добри.

# 7 796
  • Пловдив
Може ли едно бързо запитване. Днес ходих по спешност в УМБАЛ Свети Георги в спешен кабинет УНГ.

В УНГ отделението всички опериращи лекари са добри.
mimimibg
Благодаря за успокоението!

# 7 797
Здравейте. С ужасен стомашен вирус съм. Някой би ли могъл да ми каже къде мога да ида утре за преглед. По възможност по ЗК. Най-близо ми е Окръжна болница. Там става ли? А ако има майки на големи кърмачета, които да споделят къде са получили адекватно отношение и лечение съвместимо с кърменето ще е супер.

# 7 798
За съжаление, само в инфекциозна с тези симптоми. Ако говорим за разтройство и повръщане. И дали е вирус или не е, само след преглед и изследване може да се каже със сигурност. А като отидеш на преглед, искат веднага да те приемат, там обстановката е "майко мила". Моят съвет е да провериш с коя неотложна помощ има сключен договор твоят личен лекар и да отидеш там да те прегледат. Обикновено е 6-150, кабинетът им е на входа на поликлиниката на ВМИ, на Васил Априлов. Ако не може да се свържиш с ЛЛ, може да се обадиш направо на 0326150 и да попиташ дали имат договор с конкретния лекар. Междувременно може да започнеш прием на РеКомфорт и Хидрасек, не знам колко е съвместимо с кърменето, но недей в никакъв случай да взимаш на своя глава лекарства, които спират разтройството на всяка цена. Това може да влоши състоянието ти. (от сорта на Лопедиум) Може и с активен въглен да опиташ.

# 7 799
  • Точно където трябва
Някой може ли да препоръча добър и много търпелив детски зъболекар? По възможност да работи в събота. За дете на 5. Само като и спомена изпада в истеричен рев. А има кариес. Всячески искам да избегна пълна упойка.

Общи условия

Активация на акаунт