Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 431
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 8 895
Здравейте. Дали имате телефон на Д-р Венета Вълева-Калчева? Дъщеря ми беше днес при нея и не съобразихме да вземем телефон, а каза да й звъннем за резултатите от изследването. Благодаря
Гугъл пробва ли... Веднага излиза
https://superdoc.bg/lekar/veneta-valeva-kalcheva

# 8 896
А някой с лично мнение от Д-р Венета Вълева-Калчева - ендокринолог? Прочетох последните няколко страници, но не срещнах името й.

# 8 897
По-назад се спрягаше името на д-р Петя Консулова като добър ендокринолог. Някой, минал на преглед през нея може ли да изрази лично мнение/впечатление? Вариант 1 ми беше проф. Христо Георгиев, но в момента е невъзможно запазването на час, затова се налага да избирам между д-р Консулова и д-р Куманова. И друг въпрос: Някой знае ли дали д-р Димитър Георгиев, също ендокринолог, преглеждащ в МЦ1 има някаква роднинска връзка с проф. Христо Георгиев? Мнения за него /д-р Димитър Георгиев/ също ще са ми от полза. Касае се за ЩЖ и поставяне на точна диагноза, затова ми трябва наистина лекар, който  разбира от работата си,  изслушва внимателно, дава съвети, търси първопричината, поставя точна диагноза и назначава адекватно лечение, а не от вратата да дава рецептата. Благодаря!
Д-р Димитър Георгиев е добър също. Прави връзка за основни причини и следствия , възпитан. Дава направления за други специалисти, не се стиска.
Но всички добри споменати в тази тема са далече от холистичен задълбочен подход. Защо не се акцентува на безглутенова и без захар  диета? Защо не се прави връзка с висок естроген и възпаленията на жлезите?
Макар че има и такива от черния списък, при които е направо вредно за ЩЖ да ходиш. Направо ти развалят настроението от безочие и некомпетентност....

# 8 898
Моля, за предложение за клиника и специалист по отстраняване на миомни възли.

# 8 899
Моля, за предложение за клиника и специалист по отстраняване на миомни възли.
[/quote
Торакс Пловдив, аз там се оперирах и съм доволна!

# 8 900
Бихте ли ми препоръчали зъболекар, от който сте доволни в Пловдив, работещ със здравната каса, понеже не съм доволна от сегашния си и искам да ходя при друг.
Благодаря предварително.

# 8 901
Здравейте,
Някой знае ли каква е цената на прегледа при Нончев /ендокринолога/?

# 8 902
Здравейте,

Когато ходих, беше 30 лв.( но това е информация преди от около 2 години)

# 8 903
Здравейте, може ли да ми препоръчате психиатър, който да е и психотерапевт? Благодаря

# 8 904
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте,
30 лева /бях миналия месец при него/

# 8 905
Бащата почина ли?

# 8 906
  • Euskal Herria
Да, февруари месец.

# 8 907
И другият известен ендокринолог, мой роднина, Кръстьо Павлов почина скоро.

# 8 908
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали зъболекар, от който сте доволни в Пловдив, работещ със здравната каса, понеже не съм доволна от сегашния си и искам да ходя при друг.
Благодаря предварително.

Др Сийка Ковачева

# 8 909
Трябва ми контакт на др. Илия Апостолов хирург от Каспела, има ли го някой?

Общи условия

Активация на акаунт