Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 173
  • 13 767
  •   2
Отговори
# 8 925
УНГ, за гърло, съм доволна от д-р Божилов, МБАЛ Пловдив.
Само той ме спасява като закъсам.

# 8 926
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър УНГ специалист, проблемът е свързан с гърлото - мъжът ми има постоянно дразнене, сухота и напрежение.
Ходихме при доктор Христо Петров, който каза, че проблемът е от нарушена носна преграда, това, което ме притеснява е че лекаствата, които изписа са хомеопатични (скептична съм към ефекта от тях) с изключение на един спрей за нос с кортикостероиди. Тревожа се дали ще има изобщо някакъв ефект от тях и затова предпочитам да чуем и второ мнение. Освен това спомена и за хроничен фарингит, но нищо повече по въпроса.
Ще съм благодарна ако помогнете със специалист или съвет! Simple Smile
Здравейте, имах подобен проблем и лечението на д-р Петров бе същото и за мен, кортикостероидните капки имат чудесен ефект. Но да ви кажа, моят проблем беше свързан и със зъби и венец, докато не оправих там нещата, носът ми беше все с една запушена ноздра. Нощем спях с отворена уста и затова имах хроничен фарингит. Само с капките на д-р Петров  можех да спя нормално, но все пак не може непрекъснато капки. Търсете причината за проблема.
УНГ съм много доволна от проф. Джамбазов, но до него вече е изключително трудно да се стигне, аз затова и се пренасочих към д-р Петров.

P.S. Leblanc, писала си ми и исках да ти отговоря, но ми дава следното съобщение: "Потребителят 'Leblanc' е забранил получаването на лични съобщения."

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 16:21 от *Дорис*

# 8 927
Моля препоръчайте добър кардиохирург за операция.

# 8 928
  • Пловдив
Leblanc, писала си ми и исках да ти отговоря, но ми дава следното съобщение: "Потребителят 'Leblanc' е забранил получаването на лични съобщения."

# 8 929
Leblanc, писала си ми и исках да ти отговоря, но ми дава следното съобщение: "Потребителят 'Leblanc' е забранил получаването на лични съобщения."

Ох, оправих го, извинявам се, изобщо не съм поглеждала настройките. Flushed

# 8 930
Здравейте!Някой може ли да ми каже къде преглежда доктор Любов Чочкова-детски кардиолог и каква е цената на прегледа?

# 8 931
Здравейте!Някой може ли да ми каже къде преглежда доктор Любов Чочкова-детски кардиолог и каква е цената на прегледа?
Цената е 60лв,в момента прегледа се извършва само с един родител заради Ковид,не може да се изчака в чакалнята,а на улицата пред кабинета,той се намира на ул. „Цар Георги Тертер“ 19.Ако не сте запазили час още само да знаете ,че доста се чака,към месец за час.

# 8 932
Добър ден! Да препоръчате добър уролог- става въпрос за дете на 9г. с фимоза?🙄

# 8 933
Здравейте, какво ви е мнението за д-р Елена Леви- гинеколог?

# 8 934
Някой има ли отзиви за доктор Гроздев невролог от Каспела?

# 8 935
  • Пловдив
аз...водих баща ми юни месец. Доволна съм като цяло. Има доста пациенти.

# 8 936
Ние сме много доволни от него. Успя да "оправи" свекъра ми след 2 микроинсулта. Лечението беше адекватно и даде ефект.

# 8 937
Добър ден! Да препоръчате добър уролог- става въпрос за дете на 9г. с фимоза?🙄

Мога да препоръчам детски уролог, но в София - д-р Момчилов от Пирогов. За Пловдив за такъв проблем препоръчвам Клиниката по детска хирургия, УМБАЛ Св. Георги.

# 8 938
Мнения за доц.Въжев?

# 8 939
  • Пловдив
Доста добър специалист. Освен това, изключително внимателен и човечен.

Общи условия

Активация на акаунт