Бял списък за гр. Пловдив

• 2 847 344
  • 13 760
  •   3
Отговори
# 9 030
  • Пловдив
Геника?

# 9 031
нЛоши отзиви има за Геника. Вие доволна ли сте?

# 9 032
  • Пловдив
Ами нямам претенции, а и си спечелиха име.

# 9 033
Здравейте, имате ли мнение за Д-р Татяна Канчева-психолог?Никаква информация не намирам за нея в интернет, но ни е препоръчаха.
Също и такса, ако знаете?
Може и такъв, който ви е помогнал на вас,за възрастен търся,но май на жена ще се довери повече.
Благодаря!

# 9 034
Здравейте! Някой може ли да препоръча добър стоматолог за чистене на зъбен камък? Най-елементарната процедура, а се извършва отгоре-отгоре, без старание и много даване на зор. Благодаря предварително!

# 9 035
Здравейте, искам да попитам ако трябваше да влезете сега в някоа от болниците в Пловдив, къде бихте отишли ? Коя / кои са за пример като професионализъм, добро отношение, перфектна хигиена ? Трябва да се правят общи изследвания, евентуално нужда от хирург за една рана за майка ми...

# 9 036
Здравейте, искам да попитам ако трябваше да влезете сега в някоа от болниците в Пловдив, къде бихте отишли ? Коя / кои са за пример като професионализъм, добро отношение, перфектна хигиена ? Трябва да се правят общи изследвания, евентуално нужда от хирург за една рана за майка ми...
Еврохоспитал, ако говорим за хирургично отделение.

# 9 037
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър ендокринолог в пловдив, имам автоимунен болест хашимото, мислим опити за бебе но първо трябва да консултирам с добър ендокринолог

# 9 038
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте, имате ли мнение за Д-р Татяна Канчева-психолог?
Благодаря!

От две или три години вече моя лична позната води детето си при нея. Тя е единствената, която то прие и й се доверява, респ. успява да помогне за справяне с проблемите при тях. Не я познавам лично, но съм чела нейни становища и мога да кажа, че си личи, когато един човек работи със сърце.

# 9 039
Здравейте препоръчайте ми детски уролог или детски хирург в Пловдив, може и на частно!

# 9 040
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър ендокринолог в пловдив, имам автоимунен болест хашимото, мислим опити за бебе но първо трябва да консултирам с добър ендокринолог

Д-р Димитър Георгиев, ДКЦ 2

# 9 041

Д-р Димитър Георгиев, ДКЦ 2
Благодаря

# 9 042
Доктор Георгиев на мен лично не ми допадна. Малко странно държание към пациентите и разни реплики "хаайде следващия", ако не го виждах, щях да си кажа, че е лекар, който вече няма търпение да се пенсионира. Особено за по време на бременност не бих му се доверила.

# 9 043
Здравейте! Някой може ли да препоръча добър стоматолог за чистене на зъбен камък? Най-елементарната процедура, а се извършва отгоре-отгоре, без старание и много даване на зор. Благодаря предварително!

Мая Михайлова-Maydent

# 9 044
Здравейте, можете ли да препоръчате гинеколог за оправяне на предишна лапароскопска операция?

Общи условия

Активация на акаунт