Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 650
  • 13 507
  •   5
Отговори
# 11 370
  • Пловдив
Здравейте, някой с отзив за д-р Васил Ташев - детски хирург? Налага се операция за скъсяване на перпуциума на 6г дете и ме изпратиха при него. Актуална информация за условията в детското отделение в Хирургиите също ще ми е от полза.

# 11 371
Аз съм много доволна от д-р Ива Куманова. Търси причината, дава информация на достъпен език за пациента, дава препоръки и съвети. От години се консултирам аз и близките ми с нея и досега не е дала грешна препоръка. Внимателна е и я е грижа за пациентите.
Друг когото препоръчвам е д-р Нончев. От него също сме много доволни. Правил е пункции на ЩЖ на моя близка и след това лечението беше точно и адекватно.
Здравейте. А случайно да имате личен телефон на доктор Куманова?

# 11 372
За него отзиви нямам. Племенника ми се роди с хипоспадия, има правени 3 операции там от проф. Стефанова. В момента е на 7год и нещата изглеждат по-добре. Надяваме се и за в бъдеще да са така.
Здравейте, някой с отзив за д-р Васил Ташев - детски хирург? Налага се операция за скъсяване на перпуциума на 6г дете и ме изпратиха при него. Актуална информация за условията в детското отделение в Хирургиите също ще ми е от полза.

# 11 373
Здравейте,имате ли идея доктор Дафина Ганева дали преглежда ? От няколко дни се опитвам да се свържа с нея и не успявам.

# 11 374
Препоръки за кардиолог?
Миналата година ходих при д-р Васил Бутев. Има ли по-добър вариант или да си остана при него?

# 11 375
  • Пловдив
Препоръки за кардиолог?
Миналата година ходих при д-р Васил Бутев. Има ли по-добър вариант или да си остана при него?
Аз при Бутев няма да повторя никога. За леко прескачане на сърцето ме изпращаше за Аблация в София... Отидох на второ мнение при друг кардиолог, който ми изписа Сотахексал и вече 7 години нямам никакви проблеми. Джипито ми направо ахна, когато му разказах.

# 11 376
Цяло чудо е някой кардиолог от Пловдив да предложи аблация. На мен само един стажант в спешното на Хирургиите ми предложи и беше приятно изненадан, че вече имам записана дата за д-р Трайков.
Ако слушах Пловдивските кардиолози да съм на една торба лекарства.

# 11 377
Препоръки за кардиолог?
Д-р Илчо Илчев. Преглежда в медицински център "Филипополис" на бул. "Васил Априлов" 9.

# 11 378
  • Пловдив
Цяло чудо е някой кардиолог от Пловдив да предложи аблация. На мен само един стажант в спешното на Хирургиите ми предложи и беше приятно изненадан, че вече имам записана дата за д-р Трайков.
Ако слушах Пловдивските кардиолози да съм на една торба лекарства.
Когато има нужда от аблация-ок. Зет ми излизаше от ритъм многократно и продължително, с дни. Направиха му Аблация и вече години е добре. При мен бяха еднократни прескачания-елстрасистоли. Не съм излизала от ритим никога. Пия по четвърт Сотахексал 80. Това ако е една торба лекарства-здраве му кажи! За единични прескачания Аблация...!?!?

# 11 379
С две ръце препоръчвам УНГ Божидар Митев от Пловдив ,изключително сърдечен и голям професионалист,мил и отзивчив ,преглежда много обстойно и внимателно. При него попаднахме след усложнения от некадърното и нехайно отношение на доктор Бойко Димов от гр. Пловдив, .При него основно се акцентира върху пресмятането на цената на платения преглед ,добавяне на суми за взимане на носни секрети и по време на прегледа разговори по телефона с цел да не изпусне още "клиенти".

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 00:40 от Kristina_Dimitrova

# 11 380
ilik123, не казвам, че ти си имала нужда. За единични екстрасистоли изобщо не бих се занимавала даже и Сотахексал да пия. Просто се учудих, защото преди аблацията съм се консултирала с поне 7-8 кардиолози в Пловдив. При Бутев не съм ходила, но Филипов ми слагаше холтер, а те бяха в един кабинет в ДКЦ 2.

# 11 381
Благодаря за мненията за кардиолог.
А за д-р Илия Янев имате ли мнение? В супердок е с много добри отзиви.

# 11 382
Аз съм доволна от др Симитчиева, нямам наблюдения над други лекари с тази специалност, но тя е внимателна и отзивчива.

Иначе коментарите в супердок не винаги са добър ориентир. И аз така се заблудих вече 2 пъти за други лекари, като цяло отрицателните отзиви не се публикуват.

# 11 383
Благодаря за мненията за кардиолог.
А за д-р Илия Янев имате ли мнение? В супердок е с много добри отзиви.
Добър е.Той работи и в кардиохирургия.

# 11 384
Здравейте на всички след гастроскопия ми откриха Интестинална Метаплазия като прочетох за диагнозата не пише хубави неща и се притеснявам много.Моля ако има групата някой с съща  диагноза може ли да ми препоръча гастроентеролог от Пловдив?От Хасково съм и тук нямам голям избор за гастроентерелог.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт