Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 769
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 11 880
Благодаря! Преди малко наистина върна обаждане, успях да запазя час скоро. Simple Smile

# 11 881
Здравейте!
Търся добър ортодонт в Плв за поставяне на алайнери на разумни цени.  Става въпрос за проста корекция .

# 11 882
  • Пловдив
Nelyyy, препоръчвам Ирина Бойкинова и Стефка Петкова за работа с деца. Имайте предвид, че при работа със специалисти е много важно и детето да ги хареса, иначе все тая добър или не е в сферата се.

# 11 883
Здравейте!
Търся добър ортодонт в Плв за поставяне на алайнери на разумни цени.  Става въпрос за проста корекция .
В тази тема гледай.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1486567.720
А дали става с алайнери, дали е проста корекция и колко ще струва, могат да ти кажат само след преглед. Преди година обиколих 3-4 места със сина, получих огромни разлики в цените и обясненията.

# 11 884
Благодаря Ви!
Nelyyy, препоръчвам Ирина Бойкинова и Стефка Петкова за работа с деца. Имайте предвид, че при работа със специалисти е много важно и детето да ги хареса, иначе все тая добър или не е в сферата се.

# 11 885
Препоръчвам Йозгюр за ортодонт
минахме само със скоби, въпреки че имаше обратна захапка и адски криви зъби. Сега му са като на холивудска звезда Smile

# 11 886
Здравейте, някой може ли да препоръча детски хирург за консултация за пъпна херния на детенцето ни?

Още едно питане имам- за изследване на хормони коя лаборатория бихте препоръчали?

Благодаря предварително.

# 11 887
За хормони - Лина и Бодимед.

# 11 888
минахме само със скоби, въпреки че имаше обратна захапка и адски криви зъби. Сега му са като на холивудска звезда Smile
Благодаря ви! Звънях днес за преглед. Казаха ми кабинет на Хр Ботев 109а. Това същият специалист ли е като на Солунска 7. Или са семейство?  #Д-р #Йозгюр/Сехер Юугюр

# 11 889
Благодаря ви! Звънях днес за преглед. Казаха ми кабинет на Хр Ботев 109а. Това същият специалист ли е като на Солунска 7. Или са семейство?  #Д-р #Йозгюр/Сехер Юугюр
Да, същата е
Премести кабинета си от Смирненски на Военна болница

# 11 890
  • Пловдив
hintt, по-напред в темата писах, че в детска хирургия - УМБАЛ св. Георги всички са добри.

# 11 891
Благодаря, там ще заведем детето, спряхме се на конкретен.

# 11 892
За хормони наистина бодимед и определено не рамус и писанец!
Може ли да ми препоръчате мамолог?

# 11 893
Валентин Иванов младши, но е платен преглвд

# 11 894
Здравейте, моля за препоръка за съдов хирург. Единият крак ми отича и ме боли вената от коляното до глезена, имам и генетична склонност към тромбофилия. Бих искала да мина на преглед и консултация, за предпочитане по ЗК. Личната ми изписа някакви добавки, но не виждам особен ефект от тях.

Общи условия

Активация на акаунт