Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 062
  • 13 507
  •   5
Отговори
# 12 645
Има ли медицинско заведение в Пловдив където правят рентгенова терапия, с която се лекуват шипове?

Шипове не се лекуват. Не се хващайте на глупости. Едно време Радка Кирчева продаваше разни отвари, да топи шипове. Шарлатанка.

# 12 646
  • София
Мен ми звучи доста странно това тип “рентгенова терапия”… Ако говорим за такива апарати те не са изобщо за никаква терапия.

# 12 647
  • Пловдив
А масово вече физиотерапията се прави баш с такива апарати. Само източване на касата...не помагат а нищо.

# 12 648
А Гечев защо се е махнал от Пълмед някой знае ли? Аз съм с добри впечатления от него, миналия месец бяхме на преглед и беше много внимателен.

# 12 649
Защото изнесената му практика се разви достатъчно и има доста пациенти. Защо да се мори в отделението. Мойте впечатления от него са от 4-5 год. От позната, която скоро води детето си при него-няма промяна и развитие.
А защо се е отнесъл така с детето ти Щефи? Че д-р Черпокова е един от добрите педиатри в Пловдив, а и както спомена и аз потвърждавам бяха колеги в педиатрията на Пълмед? Дори като сме лежали там, и двамата са ми преглеждали детето.

# 12 650
anichka,  детето беше обезводнено, трети ден без подобрение, отпаднало. ЛЛ вдигна ръце.
Веднага гледам, че д-р Черпокова е на кабинет по график в момента, отиваме прави се подробен преглед на детето с подробни, специфични панели.
Имаме и час за Гечев след още два часа.
д-р Черпокова  и свършва смяната и ни вика - нека д-р Гечев да не му изземаме функциите да направи и опише той ехографа. Понеже изследванията отнемат време да отвори и той да ги погледне.
Така със заключението от Гечев и резултатите от пуснатите изследвания педиатъра иска да погледне.

При д-р Гечев сме 20 минути преди часа. Прие ни, първо трака веднага да чекне направлението. Викам му, че има пуснати изследвания и да ги отвори за по-бързо от неговия компютър, да не се мъча през телефона в момента
Е, сега къде да ги търсел,  почеса се, бързо ги намери, разпечата.
Интересуваше се с направление ли сме ходили в Пълмед, кога било издадено, някакви такива несвързани.
Частта с ехографа заради, която бяхме там  беше да съм сложила детето в скута и той за секунди само фиксира. Това беше всичко с усилията му.

После разказвам на педиатъра, тя ме гледа - ама, сериозно ли.
Хубаво от цялата работа, че всичко беше наред с детето

Прочу се надлъж от Смолян до турската граница Гечев и се е пуснал по течението с тези прегледи по ЗК на шест месечните бебета. Точно, тъпчене без  развитие усетих.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 23:57 от Щефи

# 12 651
  • Пловдив
И аз съм доволна от Гечев, в кабинета е по-подробен, отколкото в Пълмед /правил е преглед там на детето, при болничен престой/.
За Черпокова - Вълева останах с крайно лошо впечатление като отношение. От регистратура ми дадоха час 17:40ч, изпрати пациентите преди мен и ми вика, ама вие защо чакате, то работното ми време свършва. Не ме уцели в период и ѝ казах, да обясни на региструрата долу до кога работи. От тогава, ако е тя на смяна не запазвам час.
Иначе два пъти сме лежали в Пълмед, трети не бих повторила. Толкова се е занижило всичко за две години, че ако не го бях видяла с очите си не бих повярвала. Да не говорим, че миналия януари се пръскаше отделението по шевовете, чак чух д-р Данева да повишава глас, а за нея имам доста добро мнение.

# 12 652
  • София
А масово вече физиотерапията се прави баш с такива апарати. Само източване на касата...не помагат а нищо.
С какви по точно?

# 12 653
Не съм виждала във физиотерапия рентгенови апарати.

# 12 654
Щефи, разбирам възмущението Ви, въпросът ми е: грешна диагноза ли Ви постави Гечев?
Скрит текст:
Посещавала съм УНГ, който бе вманиачен от БГ мама People Eyes
От 40 минути преглед, 30 + говореше за форума: ама четяла ли съм го, недай си боже да съм пишела в него, от детето ми нищо нямало да стане; защо искам да знам как работят системите в тялото ни; ама как е възможно да не съм давала пет години АБ, хулеше колегите си от отделенията, а пък той с частен кабинет... пълнеж, ругатни и непоискани професионални квалификации;
Истински специалист, в това да ми изгуби времето.
По-малко от минута преглед.
Този лекар не е в белия списък.
Мисълта ми е че дългият преглед, не е гаранция за качествен такъв. Буквално отсявах в глупостите му, за да успокоя ММ, че детето ще живее и след ОТИТ

# 12 655
  • Пловдив
При Гечев като сме ходили спираме отпред на паркинга на бившия магазин Перла.Не сме се въртели в тесните улички да търсим място.Също сме доволни от Гечев, но в крайна сметка нямаше и проблем с малкия.На нас ни го препоръча първо частният ни педиатър д-р Атанас Петров, после все повече започнах да срещам препоръки за него.За мен си е точно педиатър човека, има отношение към малките , усмихнат, позитивен.

# 12 656
Ето защо повечето са доволни от д-р Гечев-защото е нямало проблем с детето. Но при проблем? Понеже при детето ми имаше такъв, го неглижира. Ние бяхме насочени от д-р Данева към него за уточнение. Тя установи проблема, но постъпи много коректно, като каза, че той е нефролог.
Съгласете се, че и ехографски преглед не се извършва в скута на родителя. За да се направи точно замерване е необходимо лицето да е в хоризонтално положение, да издува при нужда коремната област, при необходимост да се провери кръвотока към бъбреците. Това не се прави за секунди. Ако някой ви е излъгал, в грешка е?!
П.с. не се правя на знаеща, но се интересувам, защото ако не търсех причина за нещата, все още щяхме да циклим на едно място. Говоря като майка.
И последно-отделението по УНГ в Пълмед работят по един протокол. Единствено д-р Делчев предприе друг вид лечение, след като видя, че няма ефект. За щастие вече не работи там. Останалите не гледат анамнеза, не гледат и други неща. Да мине пътеката, за другото няма да мислим.

# 12 657
Деси, за щастие не се налагало да лежим в педиатрия в Пълмед, ползвам опита при консултации на д-р Данева и д-р Черпокова там. Разбирам те, когато отиваш притеснен и получаваш специалист не на кеф.

На нас личния на три месеца като бяха ни  отказа направление за дете под предлог, че имаме близък в детски хурургии във ВМИ и да сме ходили направо там. Бях бясна, такъв не е реда да висна на звънеца в отделението горе, ясно е, че ако се наложи веднага ще получа съдействие. . Звънях в касата, единственото адекватно съдействие да съм го сменяла, настава едно пазене един друг и нищо.

За Гечев повече няма какво, не прегледа детето в легнало положение да огледа обстойно, явно реши, че колегите му си вършат работата, но усвои направлението за няма нищо. И като го изкоментирах с личния после, че ако се наложи не е вече избор за мен - то нямало други специалисти в тая област в Пловдив.
Това е разковничето, заради програмата по ЗК от рано сутрин до 17 следобяд не спира човекопотока. Ходили сме като бяха шест месечни децата и беше подробен и разговорлив, сега за две мунити - чао, чао....

Както и да е д-р Петя Маркова съм я набелязала като опция

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 08:36 от Щефи

# 12 658
  • Пловдив
Детски нефролог е и Хулия Камбер - не сме ходили при нея за това, но тя има педиатрични прегледи и в Пълмед. Знам я оттам. На няколко пъти ни е спасявала като сме го закъсвали с детето. Много я харесвам - има отношение, спокойна е, не претупва. Предполагам, че и като нефролог, ще е същото.

# 12 659
Здравейте! Може ли да ме насочите към добър ортопед, който се занимава с меки тъкани? Касае се за бейкерова киста.

Общи условия

Активация на акаунт