Бял списък за гр. Пловдив

• 2 784 287
  • 13 439
  •   5
Отговори
# 12 795
  • Пловдив
Здравейте! Може ли мнение за д-р Василка Юрукова хомеопат. Някой посещавал ли я е,доволни ли сте. Имаше малко мнения във интернет и бяха все положителни,но все пак искам да чуя още.

Невероятен лекар и човек.   От много години  ни лекува и е помагала  в много трудни моменти.
 Благодарение на нея и аз и майка ми сме живи.

Д-р Юрукова НЕ приема нови пациенти от няколко години.

https://www.homeopathytoday.eu/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

Може да следите какво публикува  във ФБ :
https://www.facebook.com/HomeopatiaDnes

# 12 796
В такъв случай може ли препоръка за място с ЯМР на което лекарите, които разчитат резултатите са добри.

# 12 797
Аз съм доволна от Русев в Окръжна болница.

# 12 798
Аз също Ви препоръчвам Start Clinic в гр.Пловдив. Ние ходим при д-р Патриков и сме изключително доволни!
Много ще се радвам ако някой може да помогне. Синът ми е студент в Пловдив. Тренира футбол и по време на мач получава контузия в глезена. Помислил си, че и като друг път ще го боли известно врме и ще мине. Но положението се влошило. Знаете ли някой лекар спортна медицина, към когото да се обърне. Или клиника с добри специалисти, за да потърси там лекар. Или ако има друга по-подходяща тема, където да задам въпроса си. Ще съм благодарна на всякаква информация.

# 12 799
Лаборатория Русев при Окръжна болница прави добро заснемане, но не са много добри в разчитането. Особено, ако е нещо по-рядко.
Точно тия ми бяха писали уголемена простата, при положение, че съм жена и простата изобщо нямам. Не пожелаха и да разчетат отново диска, та се наложи да плащам другаде.

# 12 800
Лаборатория Русев при Окръжна болница прави добро заснемане, но не са много добри в разчитането. Особено, ако е нещо по-рядко.
Точно тия ми бяха писали уголемена простата, при положение, че съм жена и простата изобщо нямам. Не пожелаха и да разчетат отново диска, та се наложи да плащам другаде.
😂😂😂 не мога...

# 12 801
  • София
За ЯМР препоръчвам Д-р Димитрова(преди години работеше в Хирургиите). Не, че не е важно качеството на апаратурата, но зад апаратното устройство (демек лаборант и рентгенолог) доста повече. Тя си е направила център някъде из Пловдив, но не знам точно къде.

# 12 802
За ЯМР препоръчвам Д-р Димитрова(преди години работеше в Хирургиите). Не, че не е важно качеството на апаратурата, но зад апаратното устройство (демек лаборант и рентгенолог) доста повече. Тя си е направила център някъде из Пловдив, но не знам точно къде.

Във второ ДКЦ на Ресторант Стадиона работи. Незнам това ли е центъра за който говорите. Правих ЯМР преди две седмици там при нея и съм много доволна. Правила съм и преди години когато беше във Свети Георги и също бях много доволна. Така че и аз съм за д-р Димитрова!

# 12 803
  • София
Не знам… Случайно веднъж като пътувах за Пловдив чух по радиото за център и нейното име и реших, че си е отворила нейн.

# 12 804

Във второ ДКЦ на Ресторант Стадиона работи. Незнам това ли е центъра за който говорите. Правих ЯМР преди две седмици там при нея и съм много доволна. Правила съм и преди години когато беше във Свети Георги и също бях много доволна. Така че и аз съм за д-р Димитрова!
Да там работи и аз съм много доволна от нея.

# 12 805
Дами, кой спешен кабинет или доктор УНГ на частно ще препоръчате за детенце?

# 12 806
УНГ  по всяко време има делничен ден кабинет в Пълмед  от 8 до 16 часа
Кабинета е долу в блока, където преместиха педиатричен кабинет
Друг е въпроса на кой дежурен ще се попадне и дали ви устройва

# 12 807
Здравейте! Преди 6 месеца преживях мъртво раждане и от тогава се опитвам сама да се преборя със всичко, но положението се влоши и личния ми предлага да започна да ходя на психиатър. Много съм параноична дали няма да отида при някой който ще ми изпише нещо което не е за мен,дали няма да полудея напълно.. Страшна параноя ме гони, а това остана единственият вариант. Та към въпроса... Близка която също си има проблеми ми препоръча др Момъков в Пловдив. От години е при него и казва че е много доволна но имам нужда от повече мнения. Ако някой е ходил при него ,бих искала да ми сподели мнение за него. Благодаря предварително

# 12 808
  • Пловдив
Според мен първо посети психолог.

# 12 809
Според мен първо посети психолог.
Бях на психолог още след като се случи всичко и за известно време всичко беше наред. Но изведнъж се подгони един страх че ще се разболея от нещо и ще умра. От три месеца съм със страшен задух и късно осъзнах че правя паник атаки.Влачих се на изследвания-напълно здрава съм .И след разговор с личния доктор той стигна до заключението че може би имам нужда да посетя психиатър.

Общи условия

Активация на акаунт