Бял списък за гр. Пловдив

• 2 780 745
  • 13 434
  •   4
Отговори
# 12 825
  • Пловдив
Моля за препоръка за зъболекар за бондинг.
Мнение за д-р Джоглев също ще ми е полезно.
Също за дентална клиника Станков.

# 12 826
  • София
Клиниката на Станков е страхотна ама и цените са му такива Simple Smile Аз имам правена коронка преди вече не знам колко години, както и половината зъби в устата ми и нямат мърдане. Единствено имам лоши спомени от жена му, която е ужасно некомпетентна.

# 12 827
  • Пловдив
Да, знам за цените. Миналата година ми направиха лечение на корен и пломбиране на зъб и съм доволна от работата (от цените не).
Затова търся алтернатива някаква, където не дерат кожи.

# 12 828
Моля за много добър невролог. Благодаря

# 12 829
  • София
Питали сте за тях и коментирам. Те винаги са си деряли кожи. Въпросът е, че работят качествено.

# 12 830
За коя жена става дума? На Станков старши? Или на Венци?
От д-р Панекова сме много доволни, от 2003 сме техни пациенти, цялото семейство. Heart
Цените са височки, но качеството е без компромиси.
За бондинг препоръчвам д-р Русев. Много спокоен, внимателен, изпипва много добре нещата.

# 12 831
  • София
Жената на Станков старши визирам.

# 12 832
Да, затова се учудих. Ние сме много доволни от нея, но за жалост вече не практикува.

# 12 833
  • София
Ами тя имам чувството, че се учеше тая жена на мен под ръководството на Станков старши. Както и да е, и тя и Старши Станков и синът му са ми правили зъбите и въпреки цените съм доволна от резултатите.

# 12 834
  • Пловдив
За коя жена става дума? На Станков старши? Или на Венци?
От д-р Панекова сме много доволни, от 2003 сме техни пациенти, цялото семейство. Heart
Цените са височки, но качеството е без компромиси.
За бондинг препоръчвам д-р Русев. Много спокоен, внимателен, изпипва много добре нещата.

Д-р Русев от клиника Станков ли? Имате ли представа какви са цените на зъб? Знам, че е индивидуално, според случая, но в интернет ми излизат цени от 150 до 300 лв. на зъб. Предполагам, че няма да е повече от 300 лв.
Ако ми направят зъбите както трябва, съм склонна да дам толкова, но повече не.

# 12 835
300 беше края на 2023. Сега сигурно е повече. Но зъботехникът прави проект, който възпроизвежда 1:1 естествената форма на зъбите. И стават много красиви и ествествени.

# 12 836
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър ендокринолог в Пловдив, с по-модерен ехограф. Става въпрос за щитовидната жлеза, за диагностика и последващо лечение. Питам за позната, която ще пътува, за да я видят, а аз не съм имала проблем със жлезата и не съм се сблъсквала до сега.

# 12 837
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър ендокринолог в Пловдив, с по-модерен ехограф. Става въпрос за щитовидната жлеза, за диагностика и последващо лечение. Питам за позната, която ще пътува, за да я видят, а аз не съм имала проблем със жлезата и не съм се сблъсквала до сега.
Д-р Нончев-има частна практика на ул. Ангиста(до ВМИ).

# 12 838
  • Пловдив
Моля за препоръка за болница и лекар за смяна на тазобедрена става/и.

Жената има консултация с д-р Шидеров, но все още се колебае.

# 12 839
  • Пловдив
На мен ми препоръчаха за смяна на колянна става д-р Манчев от Каридад.

Общи условия

Активация на акаунт