Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 558
  • 13 407
  •   7
Отговори
# 13 380
Противозачатъчни не пия, възможно е да е на хормонална основа, но няма как аз сама да установя такова нещо. Точно за това търся лекар, който наистина да погледне цялостно на нещата, а не само изследванията са ти чисти, значи нищо ти няма или любимото ми : това ти е в главата, едва ли не си измислям, защото си нямам друга работа Angry.

# 13 381
  • София
Противозачатъчни не пия, възможно е да е на хормонална основа, но няма как аз сама да установя такова нещо. Точно за това търся лекар, който наистина да погледне цялостно на нещата, а не само изследванията са ти чисти, значи нищо ти няма или любимото ми : това ти е в главата, едва ли не си измислям, защото си нямам друга работа Angry.
А полови хормони изследвани ли са?

# 13 382
Здравейте, някой, който я е посещавал има ли мнение за др. Касабова- невролог?

# 13 383
А полови хормони изследвани ли са?
Не, както казах никой от посетените до момента, не е проявил интерес да намери причината, повечето си пускаха стандартната микробиология и след като виждаха че резултатите са чисти, си ме изпращаха по живо по здраво. Дори за теста в Гениката, аз бях инициатора и го предложих на докторката Disappointed.

# 13 384
  • София
Идете и си ги пуснете сама в Геника. Ще Ви обяснят кое кога се пуска и какво трябва да се направи. Разбирам, че искате лекар да се заеме, но в край на сметка като няма адекватни явно ще трябва сама да поемете инициативата. Мен също лекар не ми го е назначил този пакет Simple Smile

# 13 385
Ако чакам лекар да ми пусне изследвания съм умряла права. Simple Smile С изключение на най-обикновените (ПКК, глюкоза, урина и т.н.), които ми ги пуска личният лекар, останалите ги изследвам сама. Плащам стотина лева в лабораторията, но съм наясно какво става и има ли някакъв проблем. Повечето лекари ако им кажеш Фемифлор ще те гледат като натровени, защото не знаят какво е, или ще те претупат под предлог, че нямаш нужда от това изследване. Единици останаха качествените лекари и е късмет да попаднеш на такива. За това съм се научила при симптоми - първо в лабораторията на изследвания и ако покажат нещо тогава на доктор, а не обратното.

# 13 386
Здравейте, и аз с питане за гинеколог. На близка й откриха няколко миоми, най-голямата от които е 4 см и лекарят, който я е прегледал й е казал спешно да влезе в болница в понеделник за лапароскопия.
На 30 г е и не е раждала, с отстранена шийка е след конизация преди години и иска да отиде на още един специалист за мнение.
Може ли да препоръчате в Пловдив такъв?
Този й в казал, че няма връзка появата на миоми с хормоните, понеже е питала и това.
Чувала съм добри отзиви за д-р Матев от познати, но там едната с извънматочна бременност и операция при него.
Сякаш не всички обръщат внимание  на хормоните наистина.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 21:04 от hintt

# 13 387
  • Пловдив
Преди 15-16 години моя приятелка отиде с такъв проблем при Жорж Пелев, след като друг лекар искаше да я оперира. Пелев следеше миомата, после проследи бременност, след това оперира миомата. Не е махал матката. Но дали още работи или не, не знам.
На мен за операция ми заговори първа д-р Сърбакова, после Михнев потвърди. В крайна сметка ме оперираха Паскалева и Главчев в Торакс. Това преди 7 години. Но бях с кръвоизливи и анемия.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 20:59 от dundi73

# 13 388
Не мога да препоръчам гинеколог, но със сигурност не ходете при Ели Илиева - направо бягайте с 200 от тази ненормалница. Писала съм за нея в темата черен списък.

# 13 389
На Илиева трябва да ѝ отнемат правата. Потвърждавам.

# 13 390
Ако чакам лекар да ми пусне изследвания съм умряла права. Simple Smile С изключение на най-обикновените (ПКК, глюкоза, урина и т.н.), които ми ги пуска личният лекар, останалите ги изследвам сама. Плащам стотина лева в лабораторията, но съм наясно какво става и има ли някакъв проблем. Повечето лекари ако им кажеш Фемифлор ще те гледат като натровени, защото не знаят какво е, или ще те претупат под предлог, че нямаш нужда от това изследване. Единици останаха качествените лекари и е късмет да попаднеш на такива. За това съм се научила при симптоми - първо в лабораторията на изследвания и ако покажат нещо тогава на доктор, а не обратното.
А как знаете какви точно изследвания са Ви нужни?
Смятам че на повечето хора им е ясно каква е системата и самите доктори, това няма смисъл да го коментираме. За съжаление колкото и да не ни се иска опираме до тях, например няма как сами да си вземем материал за изследвания или сами да си направим нужните операции и т.н.! Другото нещо е че няма как човек да знае какви точно изследвания да си пусне при даден проблем, а дори и да знае и ги пусне, после как да ги разчете и какво лечение да си назначи. Все пак не говорим за една обикновена настинка.

# 13 391
Никой не може да знае всичко.
Просто се интересуваш, четеш, ползваш опита на другите, а при оплаквания пускаш разширени изследвания и търсиш лекар, ако има отклонения.

# 13 392
  • София
За Ямаков се сещам аз. Той се занимава с миоми

# 13 393
Гинеколог, който се занимава с миоми и кисти е д-р Кичеков от Торакс

# 13 394
  • София
Не чувам добри отзиви за Кичеков за съжаление. Вече на няколко пъти и аз го препоръчвам, но жените са доста разочаровани от поставяне на диагноза и преглед…

Общи условия

Активация на акаунт