.
.
.
.
.
С изключение на най-обикновените (ПКК, глюкоза, урина и т.н.), които ми ги пуска личният лекар, останалите ги изследвам сама. Плащам стотина лева в лабораторията, но съм наясно какво става и има ли някакъв проблем. Повечето лекари ако им кажеш Фемифлор ще те гледат като натровени, защото не знаят какво е, или ще те претупат под предлог, че нямаш нужда от това изследване. Единици останаха качествените лекари и е късмет да попаднеш на такива. За това съм се научила при симптоми - първо в лабораторията на изследвания и ако покажат нещо тогава на доктор, а не обратното.
С изключение на най-обикновените (ПКК, глюкоза, урина и т.н.), които ми ги пуска личният лекар, останалите ги изследвам сама. Плащам стотина лева в лабораторията, но съм наясно какво става и има ли някакъв проблем. Повечето лекари ако им кажеш Фемифлор ще те гледат като натровени, защото не знаят какво е, или ще те претупат под предлог, че нямаш нужда от това изследване. Единици останаха качествените лекари и е късмет да попаднеш на такива. За това съм се научила при симптоми - първо в лабораторията на изследвания и ако покажат нещо тогава на доктор, а не обратното.Препоръчани теми