Бял списък за гр. Пловдив

• 2 830 671
  • 13 656
  •   6
Отговори
# 13 650
  • Пловдив
За последен път. Търсете хистероскоп с електронож. Така гарантирано, наистина ще отрежат полипа в основата. Да погледна с камерата, да видя къде е полипът, да ме приспят и да остържат цялата кухина барабар с полипа, не е хистероскопска полипектомия, а абразио. Качествата на устройството зад апарата няма да коментирам. Ходя на преглед там, където виждат ясно. С ехограф.

# 13 651
Мислех ЯМР да правя в лаборатория Русев, в двора на окръжна, но чета в гугъл отзивите само лоши мнения. Добри ли са в разчитането според вас

Зависи за какво. Аз не съм доволна от тях. Вип медика при ДКЦ 2 са по-добри в пъти.

# 13 652
Точно в Кърджали пък са толкова компетентни, че не ми се говори 🤣
Ами Възгечев е много по-добър и от пловдивски и софийски, досега не съм чула за грешка или пропуснато. Лошото е, че доста хора се насочиха натам и вече се чака по месец, два за ЯМР.

# 13 653
Здравейте, бийте ли препоръчали къде може да се направи хистероскопия- премахване на полип на матката, освен в Селена? И доктор ако може да препоръчате, ще съм Ви благодарна.
Пълмед? Но нямам представа какъв им е хистероскопът. На повечето места е само камера да видят къде е полипът и после правят абразио, а не хистероскопия. В Селена правят хистероскопия.  За срам и позор, в Пловдив, има един читав хистероскоп и той е в Селена.....
Кой е този доктор?

# 13 654
  • Близко съм
За андрогенна алопеция , кой бихте ми препоръчали?
Лукова дали би се справила?

# 13 655
Благодаря за мненията за кардиолог.
А за д-р Илия Янев имате ли мнение? В супердок е с много добри отзиви.

Лично не останах доволна, макар че си написах мнението предварително.
На едното лекарство ми увеличи дозата добре. Моксогама ми каза да пия два пъти по 03 добре.
След третия, четвъртия ден кръвното ми падна на 90-100 горна граница. Питах платено какво да правя, защото нямаше как иначе.
Отговори ми се, че това е по-добрия вариант. Да спра сутрешната моксогама, ако вечерта е ниско и вечерната.
Добре ама аз като спрях сутрешната моксогама  - вечерта кръвното ми се вдигна до 140 някъде. от 100 примерно.
Пих моксогама и писах ефекта. Получих и треперане.
Каза, че не е от кръвното, а от нервната система, да пия успокоително... Не е трябвало да пия моксогама отново, но след моксогамата ми се успокоиха нещата.
На своя глава си намалих моксогама на 02 сутрин и после 02 вечер.
И след няколко дни отново измерих 100 горна граница. По инструкции на лекаря - спрях моксогама и след шест часа кръвното ми скочи на 190. Пих хлофазолин, една моксогама тройка и след един час бях на 125.
Чета в листовката на моксогама - получава се ефект на отнемане когато се спира изведнъж, особено ако човек като мен го е ползвал с години. От 21 година.
Платила съм 100 лв преглед за да изживея подобен стрес и въпреки че платих чата, беше спрян когато поисках да пиша за случая със 190 кръвно след второто спиране на моксогама.
Лекаря явно ги има за бонбонки лекарствата за кръвно и че можеш да си ги увеличаваш и намаляш както ти харесва.
Ако така можех нямаше да ходя при него и да плащам за десет минути сто лева...
Моксогама Поддържа Кръвното Налягане!!! И действа на ЦНервна Система... което явно лекараря е пропуснал да прочете и не се спира Изведнъж!!!  Пише го в Листовката!! Това е което разбрах по трудния начин. Вярвам на вас да не ви се случва! и да не си плащате за Стрес!

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 05:23 от minavash

# 13 656
За андрогенна алопеция , кой бихте ми препоръчали?
Лукова дали би се справила?
Бих препоръчала д-р Лидия Тодорова. Линк

Общи условия

Активация на акаунт