Бял списък за гр. Пловдив

• 2 845 999
  • 13 757
  •   4
Отговори
# 13 665
Приема и в кабинета в КОЦ Пловдив. Там всичките кожни са добри и  биха Ви били от полза( особено за бенките).

# 13 666
Здравейте! Препоръчайте ми онкодерматолог от който сте останали с доволни.
Имам бенка, която порастна по време на бременността и взех да се притеснявам..

Здравейте! Ако имате бенка, която расте или потъмнява, не е кръгла, над 5 см е хубаво да се оперира. Онко-хирург д-р Тулев мога да препоръчам за гр. Пловдив. Чудесен специалист, разбира си от работата.
Не е хубаво да се чака ако расте. Запишете си час и я премахнете докато не е пораснала и навътре.

# 13 667
  • малкия йеросалим
Моля препоръчайте ми добър семеен терапевт, който да не записва часове месеци напред.

# 13 668
В кой квартал?
Майка ми и дъщеря ми са при Иван Николов, ДКЦ 5. Без часове е, но по принцип няма много пациенти, отскоро е ЛЛ, преди това е бил в отделението по Пулмология в Хирургиите. Дава направления, аз съм много доволна от него.

# 13 669
Дева, но кое питане отговаряш? Последните две страници не видях някой да търси ЛЛ.

# 13 670
Семеен терапевт не е ли личен лекар? Или за психотерапия се пита?

# 13 671
Семеен терапевт не е ли личен лекар? Или за психотерапия се пита?
По-скоро психолог се разбира под семеен терапевт.

# 13 672
Ясно. Разбрах го като семеен лекар.

# 13 673
Здравейте ! Предстой ни в четвъртак преглед при д-р-Даниела Кичекова в болница Пълмед. Може ли мнения за нея добра ли е в работата си и какво е отношението й към пациентите ? Благодаря предварително 💖

# 13 674
Честита нова година! Здраве и късмет на всички.
Можете ли да ми препоръчате добър детски етдокринолог? На дъщеря ми хормоните не са наред - по-скоро тези на щитовидната.

# 13 675
Честита нова година! Здраве и късмет на всички.
Можете ли да ми препоръчате добър детски етдокринолог? На дъщеря ми хормоните не са наред - по-скоро тези на щитовидната.
Ако се търси детски ендокринолог, моята препоръка е за д-р Мишева. До навършване на 18, дъщеря ми ѝ беше пациент.

# 13 676
Да, детски ендокринолог - просто в горната публикация авторедакторът се е намесил.
Благодаря Ви!
Тя къде преглежда?

# 13 677
Блатно кокиче, работи в Каспела, приема в МЦ Палечка на бул. Васил Априлов 80.

# 13 678
Кло, случайно да имаш неин телефон за Каспела? Ще ни трябва за дъщеря ми заради ЩЖ.
Ще ми препоръчате ли гинеколог (жена да е)? За платен преглед, "по-бюджетен" (ако има), този месец заминаха цифри покрай боледуването на дъщеря ми. Предполагам, че ще се наложат изследвания на хормони, ехография, още медикаменти, т.е. още разходи, заради много обилен цикъл с големи съсиреци, който просто не иска да спре...🤪

# 13 679
Долче, писах ти на ЛС. Д-р Мишева е с две специалности, по спомен приемаше и с направление за педиатър от ЛЛ.  Те са без лимит, а евентуално тя може да ви прати на АГ с направление.
(Днес автокоректът на телефона се опитва да ме саботира)

Общи условия

Активация на акаунт