Отговори
# 45
Макар и малк опесрочила, държа да ви почерпя Laughing

А с тортата искам също така да изпратя нашите най-искрени и страхотни пожелания на нашите невероятно чаровни астрални братчета и сестри - Калинка, Мони, Стела, Ан-Мари, Моника, Дилян, Теодор, Валентин и Християн! Да бъдат много здрави и все с усмивка на уста да откриват и покоряват света!

И за невероятните майки:

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 00:49 от gertrudka

# 46
Много се радвам на хубавите новини, които споделяте! Ако искате може да сменим още заглавието на тази тема, стига да е възможно.

Мира, много сладка рожденничка си имате Simple Smile

А за рождения ден на Симеон Хасан да ви кажа как се разочаровах. Миналия петък са се обадили в нас, казали, че ще има тържество, сравнили дали е верен адреса, който имаме и казали, че ще изпратят покана (говорили са с Пламен). Да, ама покана така и не получихме Confused И съответно не присъствахме на партито. Не знам, дали не са изпратили, дали се е загубила по пощите или просто някой я е гепил newsm78

Нашето парти мисля, че мина добре. Получи страхотни подаръци Киара. Скоро ще пусна снимки.

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 00:51 от gertrudka

# 47
Добро утро!

Онзи ден ми се обади Бибилота да ме пита дали ще ходим на въпросното царско парти и от нея разбрах за него. Каза, че те са получили покана, но аз така и не съм получила нито обаждане, нито покана.

Иначе и при нас купона мисля, че стана готин. Поне гледах, че Калина страшно много се забавлява, а нали това беше главната цел.  Grinning  Дано смогна днес да ви покажа малко снимки.

# 48
Честито на днешната чаровна мъжка компания - Светлин, Димитър и Александър!

# 49
Смених заглавието

# 50

Момичета,
да ви почерпя, че моят синковец вчера имаше рожден ден. За негово здраве
Днес ще празнуваме в един клуб, а утре на малката ден ден и ще сме в къщи Simple Smile
При нас се получава точно три дена яли, пили и се веселили.

Най - искрени пожелания за здраве и безгрижно детсво на рождениците, които са минали и на тези, които им предстои да празнуват. А на мама и тате да са щастливи около малките.
На тези, които повтарят успехи и всичко да е наред

# 51
Честит рожден ден на Светлин, Димитър и Александър!Много здраве, весело и безгрижно детство!

Страхотни новини в темичката и БУУУУМ на бебета 2009 Laughing!

# 52
Честит рожден ден на Калина, Киара, Стела, Моника, 

Дилян, Рая, Ан Мари,Теодор, Валентин, Християн! Безгрижно детство и много щастие.

Честито и на днешните рожденици Светлин, Димитър и Александър!

Ние продължаваме с празниците и аз с тортите съответно. Днес сме с роднините на торта Гараш, която не се получи нещо забележително - обикновена, кръгла, шоколадова, но пък съм и приготвила едни захарни Том и Джери за отгоре ( любимците на Виктор в момента. не станаха особено сполучливи, но той си ги харесва и час по час ходи да си ги разглежда.

# 53
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честит рожден ден на Светлин, Димитър и Александър! Много усмивки и весели игри!

Аз също чувам новини, че много познати за бременни. Когато ние бяхме бременни през 2007 имаше много деца, сега имам чувството, че идва отново нова вълна. Дали пък тази промяна на дългото майчинство на 1 година не допринесе и тя малко newsm78

# 54
  • София
Честит рожден ден на всички рожденници които съм пропуснала последните 2-3 дни!Живи и здрави,и безгрижно детство им желая!

А това е за гордите мами

# 55
  • София

Манго,честито!Страхотна новина!Лека и безпроблемна бременност ти желая и едно здраво бебче да ви радва! Hug

# 56
Момичета, аз отдавна не съм се явявала тук, но на всички искам да благодаря за вчерашните пожелания към Рая, а също така да поздравя на патерици всички нейни астрални близнаци, както и днешните рожденници. Да са здрави и щастливи!
  По повод вчерашния Рд и на царския внук,по новините приканиха, всички родени на този ден да се свържат с тях, та за в бъдеще да празнуват заедно.
   Та въпроса ми е: някой от вчерашните рожденници/ извън София/ бил ли е поканен и по какъв начин се е свързал с Царското семейство? Не че ще се изсиля от Габрово, но каква е тази дискриминация?
   На всички пожелавам хубаво пролетно настроение и ще се радвам, ако ме приемете отново във вашите редици! Hug

# 57
Честит празник на днешните рожденници,Светлин, Димитър и Александър!
С пожелания за безгрижно детство и много слънчеви усмивки!

Относно рождения ден на Симеон-Хасан - Бибилота нека като се включи,да разкаже за празненството!Бети се роди в 22.06ч. на 13ти Март,така че без малко и тя да хване датата на царското чедо!Но затова пък моята принцеса се роди преди принца! Mr. Green

Нашия РД мина много хубаво!Бети видимо беше много щастлива от всички подаръци,които получи!Много се зарадва на тоалетката с бижута и "козметика",която аз й взех!Веднага взе да се кичи коконката и да се "лакира" с лаковете!  Flutter Направо ме уби!Не очаквах толкова да се заиграе! Crazy
Върха беше с тортата!Само подаваше пръстче,за да вземе от крема отстрани на тортата!Духнахме три пъти свеща,понеже много й хареса!Позабавлява се искрено детенце!
Ето и снимки от празника:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11061565
Тук са подаръците:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11061655
А тук няколко снимки с една много сладка рокличка,която мъжа ми беше купил,но й беше леко тясна и я смени за рокличката в бордо накрая!
http://www.elizabethmartin.snimka.bg/album.php?album_id=331360&pid=11061670

# 58
Здравейте и от мен!
Първо искам да честитя на вчерашните и днешните рожденици-Калина, Киара, Стела, Моника, 

Дилян, Рая, Ан Мари,Теодор, Валентин, Християн, Светлин, Димитър и Александър
!

Да са живи и здрави на мама и тати и да бъдат много щастливи и умни деца!
Нашите последни дни бяха доста натоварени и затова не съм влизала тук.
Вчера ходихме на чудесния рожден ден на Киара, а днес празнувахме рождения ден на Владислава със съучениците й. И днес получи купчина прекрасни подаръци!
Ние сме добре. Владислава беше нагласена като мацка днес или поне аз смятам, че това е "най-мацешкото" допустимо за тази възраст. Мартина мрънка днес следобед, след като се събуди, дано не се разболее, че и да яде не иска. Може да е преуморена от днешния празник. После ще направя албум в Пикаса и ще кача линк.
Цялата рода сме в очакване на малките концерти на Мюзик айдъл. Племенникът ми ще пее във вторник.

# 59
Честит рожден ден на Светлин, Димитър и Александър!Много здраве, весело и безгрижно детство!

Честито и от мен!
Съншайн, страхотна сладурана е Бети. Тортата също е прекрасна.
Вава, ще стискам палци за племенника!
Забравих вчера да споделя нашите мерки на вече навършени 2 г.- 12 кг и 90 см.
Пуснаха й контролно ПКК и урина, като с хемоглобина й е 156. Доста е височък, това което четох, че горната граница за деца до 3г. е 128. Нашата педиатърка уж ги гледала изследванията - ходили са  малката и татко й, че съм на работа, и казала, че всичко е ок. Но мен ме притеснява това излизане от норма, макар и да не е свързано с анемия. Имал ли е някой подобен случай.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт