Отговори
# 90
Честит Рожден ден на Кари, Али и Йоана! Уини, Хъни, Фрея, да са ви живи и здрави, весели, засмени, щастливи и удохотворени!

Мери, поздравления и за майка ти, да е здрава и прекрасните й дъщери да й носят само радости!  bouquet

# 91
Лили, много хубави снимки, Кали много е пораснала, още по-сладка е станала и гледам вече и опашки връзвате Simple Smile А кака Мила е със страхотен тоалет!

ВАВА, жалко, че не можем да видим Влади, чаровница си е и тя Simple Smile Ще се оглеждам за теб довечера.

Уини, както винаги много хубави снимки, много сладки клипчета. Кари е много сладка как иска "more", ама на мен любимото ми клипче стана това: http://bebekari.multiply.com/video/item/92 Joy Чудесно е, че Кари вече е здравичка!

Дакра, да се оправя скоро мъжът ти и дано не ви подкара наред!

Зайо, присъединявам се, ние сме насреща във всеки един момент Hug Много ми е драго, че успяваш да намираш време за нас, въпреки че съм сигурна, че при такива радикални промени началото винаги е трудно.

# 92
Честит Рожден ден на Кари, Али и Йоана!
Да са винаги здрави, красиви и щастливи!

# 93
Мери, честит рожден ден и на майка ти! Дълги години да ви помага и радва!  Hug

Уини, как само си накиприла Кари за рождения ден...  Heart Eyes
Лили, децата ти са много сладки като спят. Мила направо ме шашна как си държи книгата и спи.  Laughing
Вава, и ние няма да пропуснем да те видим.  Simple Smile
Бибилота, гледах ви по новините. Много сте хубави и двете!
Зайо, излишно е да пиша, че и аз съм насреща.  Hug

# 94
Честит Рожден ден на Кари, Али и Йоана! Уини, Хъни, Фрея, да са ви живи и здрави,будни и щастливи деца!
Честито и на всички онези,които пропуснах за последните 2 дни.Но при нас еуфорията покрай рождения ден беше голяма и нямах много време за темичката.Дори подготвяме още едно празненство в края на седмицата с баби и дядовци Laughing
Заповядайте малко снимки от нашият чудесен празник:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11108866

Това е специално за всички майки,празнуващи днес.Още веднъж бъдете живи и здрави!

# 95
Честитрожден ден на Кари, Али и Йоана!!! Да са много здрави, щастливи и обичани.

Страхотни са снимките на Калина и това с тортата калинка много ми хареса.

# 96
Честит рожден ден на Кари, Али и Йоана!!! Да са много здрави, весели и щастливи деца!
Весел празник на майките и всички близки!!!
Честит рожден ден на всички рожденници, които пропуснах да поздравя! Мери, да е жива и здрава и майка ти!
Разгледах снимките, много са хубави!
Ние с Криси се гледаме в къщи, утре се надявам вече да е на ясла. В неделя вдигна Т, вчера вече беше добре, вечерта беше пак топла и днес решихме да не я пускаме. Аз също се лекувам.
Вава, задължително ще гледам! /дано точно тогава не се къпем и преспиваме/. Успех на племенника ти!

# 97
Честит рожден ден на невероятните сладурани Кари, Али и Йоана!
Да са много, много здрави, палави, щастливи, весели, игриви!

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 22:12 от mila_pa

# 98
Успях да гледам Васко. Пя много хубаво (не че нещо разбирам, но да си кажа мнението), но ми прави впечатление, че конкуренцията е голяма. Стискам палци  Peace

# 99
Благодаря на всички за страхотните пожелания. С Кари отворихме подаръците от нас тази вечер.  Grinning Ето скромна почерпка с тортата, която измайсторих

# 100
Уини, браво за тортата!

И аз гледах Мюзик Айдъл и подкрепих Васко. Наистина като че ли всяка следваща година се явяват все по-добри изпълнители.

# 101
Ето едно великденско заглавие:
Хубавите МАРТенски деца шарят вече яйчица!

# 102
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Разгледала съм подробно всички снимки! Сладури и това си е!
 МНого неща щях да пиша и пак телеграфно стана, но имам въпрос:

До къде сте с махането на памперса?
Въпросът ми е особено към мамите, чиито деца не са на ясла.
Гого не си казва никога. Ако го поканя пишка, ако не се напишква. Държи по около 40 минути сух. Нямаме почти никакъв напредък. А за "аки" въобще не може да става дума.  Confused

# 103
  • Лондон/Пловдив
Разгледала съм подробно всички снимки! Сладури и това си е!
 МНого неща щях да пиша и пак телеграфно стана, но имам въпрос:

До къде сте с махането на памперса?
Въпросът ми е особено към мамите, чиито деца не са на ясла.
Гого не си казва никога. Ако го поканя пишка, ако не се напишква. Държи по около 40 минути сух. Нямаме почти никакъв напредък. А за "аки" въобще не може да става дума.  Confused
И ние сме на същото положение направо незнам как ще се справя .В голям стрес съм  ooooh!

# 104
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Моят съпруг нали гледа Гого тук в Германия и въобще не му се занимава с напикани гащи и т.н. В следствие на това ще се върнем май още с памперс в България през лятото. Ама чак ме е срам  Cry

Общи условия

Активация на акаунт