Месец март Е на жЕнАтА, НОеМВРИиЙЧЕ ЗНАЕ, КазвА "МАМА" за отплата

• 12 501
  • 299
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Цеце, звънях ти  Wink Има ли пица за Елица в неделя?

Дано има желаещи за пицата, че много ми е домъчняло за всички ви  Rolling Eyes

ИМААААААААААААААА. Ай да се организираме, че и на мен ми е домъчняло  Hug

Дес,благодаря ти !

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 22:20 от katiousha

# 16
  • някъде там
madchen мерси мила  Peace
Дес их че хубави пИпИрудки  Hug
все пропускам да поздравя Дитта за незабравимото лято което я очаква, стискам палци да ги има и 2 концерта че тез звезди  ooooh!

за храните - Ема си опитва от всичко, което си поиска, днес дори ме издебна и докато отворя хладилника и тя си хванала една люта чушка, след малко гледам я хрупка си нещо зелено викам краставичка е, малко по-късно кво да видя  Shocked люта чушка си джвака детето  Mr. Green ама не и люти явно с мерак си я хапваше. Иначе яде кроасан за следобедна закуска понякога, хапва солетки, харесва лактени бонбони, свинско отдавна и дадох ...........

за памперсите - ако положението е ужасяващо имам подръка торбички ароматизирани

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 22:40 от renyto

# 17
бройте ме и мен за пицата в неделя.и на мен ми липсвате.така се забавлявам и се смея като се съберем. Hug

# 18
  • София
Много ме е яд, че когато сложа ядки в кекса, потъват и загарят на дъното  Crossing Arms Кажете как да ги накарам да се задържат разпръснати из тестото?

Митко до скоро не искаше да яде дроб, ма сега сигурно много вкусно съм го сготвила, защото няма насита  Crazy
 Взех му онова мазило, дето Роси го предписа. Ще видим тази нощ ще се спи ли или пак ще се чешем един друг  Sick

Ванилия, аз като хваля техниката, имам предвид всички такъми дето може да се накачулят върху нея - и светкавица и Battery Pack (да стигне за целия концерт  Wink ), и готин обектив... Ние имаме само два обектива за сега, но Коце взима от разни познати и си щракаме. Ама един от тия, дето взима, сигурно струва колкото на нас всичките ни такъми, че и повече. А, само да кажа, че нито един от нас не е добър фотограф  Blush
Дес, този аватар да не би да значи някаква придобивка  Thinking ?
Краси, под 40 кг  Shocked Не е ли малко опасничко? На какво се дължи?
Медхен на мен пък ми е много хубаво, като пишеш  Hug

За неделя ако дойда, ще трябва да съм с Митко, а той няма да ми даде да седна сигурно и се обезсмисля идването ми.

# 19
  • София
На мен няма кой да ми гледа детето, така че едва ли ще дойда на пица...Но нали си знаете, няма проблем да резервирам масата за 14 ч. Утре ще се обадя  Peace

Гледах, четох, пулих се, и така и не разбрах защо аджеба някой на някого се е извинявал, едни излишни обяснения и чудесии....За храненето имам предвид. Сигурно аз нещо съм затъпяла, че не можах да схвана  newsm78 Мислех, че след едни големи простотии, които се случиха тук преди време, сме се разбрали, че всеки може да си споделя убежденията за отглеждане на дете, без да се сърди, ако някой не мисли точно като него.  Аз пък обичам споровете, защото винаги извличам от тях нещо полезно за себе си и не виждам защо трябва да притесняват някого тук. Достатъчно големи жени сме, че и ЕнтЕлегенти на всичкото отгоре, за да превърнем един спор в махленска кавга, аз лично нямам такива опасения. Тъй че всеки да си говори на воля каквото си иска, без да се извинява, моля ви!  Peace 

Отивам да си доопека фъстъчките и ще зяпам филм.

# 20
Мами, благодаря ви много за подкрепата!  Hug Сигурно е, че няма да ни мине бързо и скоро, защото ... няма значение, сори! Sad
Всъщност ще ми се да разкажа за всичко тук, но ако дойда в неделя на някоя от вас, която ще ми е другарче по маса няма да и се размине  със сигурност Mr. Green Wink

Днес взех Мариян от яслата с течащи сополи. Вчера доста е кихал, но днес в комбинация са влезли и сополите. Взех течен витамин Ц и капнах в нослето, освен това  дезинфекцирам със сребърна вода и стеримар. Ходих да го видя преди малко дали е завит и в кой край е на леглото е  Laughing , но ми се струва че спинка тежко и вероятно леко му е запушено нослето. Много се чудя утре да го водя ли на ясла, да не  ли  Thinking Като че ли ми се ще да го заведа педи да го види, но тя пък е втора смяна утре.  Thinking

Айде да лягаме да спим, пък утре на свежа глава ще му мисля  Wink 

love001 

# 21
  • София
Добро утро, мили мами  Hug  Днес кафето е от мен

# 22
ЕЙ КАТЕРИНО МОМЕ ТИ ПАК СИ ОТГОВОРНИ4КА ПО КАФЕТО.ДНЕС СМЕ С 2 ДЕЦА ВЪВ ВКЪЩИ ТЕЖКО МИ.УТРЕ НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ВИДИМ.АМА МОЖЕ ДА СМЕ 2МА АКО ТАТИ НЕ ИСКА ДА ГЛЕДА МИТКО.КИСС.

# 23
Добро утро!

Катюшче, благодаря за кафенцето   bouquet

Катенце, съжалявам за неприятностите, които сте имали вчера  Confused Дано, все пак, успеет бързо да се отърсите от неприятното чувство  Praynig
Дано Мариянчо се размине само с течащо носле  Praynig Бързо оздравяване  Hug

Скреч, Псилобалсама действа най-добре веднага след ухапването, но и иначе успокоява сърбежа  Peace Дано ви помага и на вас  Hug
Не е това брошурата, но има доста общо  Peace Ако днес отида у нашите ще я издиря  Peace Ама какво се хванахте за свинското месо  Crazy Казах, че според тази брошура не, че е забранено, но се препоръчва нетлъсто пилешко и телешко месо, свинското дори не се споменава  Peace Затова казах, че според тази брошура едва ли има мама, която храни абсолютно по правилата  Peace Канелка, това не е линк, просто подчертавам, за да не бъда погрешно разбрана  и да поясня, че говоря за конкретната брошура Wink  Hug

Деска, радвам се, че Моната е по-добре  Hug

Тотонто, и моята Лили обича да си похапва всякакъв вид крем-за ръце, за лице,.. Joy

За конкретните дами, които сте обсъждали, не мога да се изкажа, понеже не съм запозната лично със случая  Wink Аз не обичам да слагам хората под общ знаменател и се надявам и мен никой да не поставя под такъв  Laughing То и за мен сигурно се говорят много щуротии, като се има предвид, че цял живот съм заровена в пръстта   Crazy Имах колега, който първата година в университета така се изказа неподготвен пред мен за "мръсните" земеделци, без да знае, че аз съм такава  Sunglasses и точно предния ден зарявах пръсти в изгнили домати, протегнах ръце и го попитах какво вижда, а той отвърна : "Нормални, нежни дамски ръце.", а аз го попитах дали си личи, че до 10 часа вечерта тези ръце са брали домати  hahaha

Времето ми свърши. Отивам да се зарявам отново в пръстта  Sunglasses

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 09:30 от Роси_

# 24
Хайде на закуска!
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Днес съм си в къщи с детето и като утихне вятъра - бегом в Борисовата градина!!!! newsm44

# 25
Мацки привет!
Чакам Николай да се прибере от командировка и хукваме по задачи с дребси. Утер щях да дойда, но точно в 14 трябва да местим спалнята и друг багаж от ап.на баба ми и се прецаквам със срещата, а толкова исках да дойда.Ужасно ме е яд, но оставам за друг път. Ние сме добре, спахме, ядохме, сега караме колата./детската де/
Катюшче - мерси за кафетУ. Simple Smile
Рубриката днес : Когато миете ножовете с острото нагоре ли ги поставяте в сушилника за прибори или надолу???  Аз поставям винаги надолу с острото, а около мен всички нагоре, кое е правилно, аз изхождам от това, че така е много по-голяма вероятността да се порежа, ако бръкна рязко и да взема прибор.Споделете и вие?
Лек ден милички и кратък работен ден на работещите мамчета  bouquet  bouquet  bouquet Peace

# 26
Галенце, по рубриката - аз оставям ножа надолу с острието, изхождайки от това, което и ти спомянаваш, както и да не се пипа с ръцете острието, което важи и за приборите, но Сашо ги поставя нагоре  Crazy , та и аз свикнах така, понеже не обичам да са ми разбъркани нещата  Laughing , а той едва ли ще свикне да ги поставя надолу  Whistling

Ренка
, и аз гласувах за Емка. Успех!!!  Hug

# 27
Ха ДобрУтро! Grinning
Аз днес си пуснах отпуска и без това няма да учим само трябваше да се разкарвам за глупости.
Ей,ама тия капризи на тая бабичка Марта ми писнаха вече ви казвам.Ми то през декември не беше толкова студен бе #Cussing out Щяло да има минусови Т тия дни,айде нЕма нужда ooooh!
ТАкааа.... обсъдихме времето Mr. Green Сега да се оплача..
Сдобихме се с два домашни любимеца водни костенурки.В началото малката изпита ужас от тях,а сега немога да я отлепя от аквариума на "кутека" Joy Вяра също е във възторг,голяма радост пада.

Роси,лек и ползотворен да е денят ви и всичко да си свършите днес.Явно при вас времето е добро,тук и снежинки прехвърчат.
Къв общ знаменател?Нещо пак не съм схванала,ама подкрепям изказването на Цецето.Кой квото ще да си говори,свободни хора сме.

Катюшче,много хубав коктейл си ми поднесла,ще го глътна довечера.Сега ще се насладя на прекасното кафенце което си ни почерпила Hug

Скреч,нЕма нови коли душичка.У тая криза....

Охххх немога вече да пиша,тая малката ми е увиснала на крака и вика "гуши" Crazy

Лек и ползотворен ден на всички  bouquet

# 28
Добро утро!
Мерси за кафенцето на Катюша Hug
На мен тая сутрин нещо ми е много сдухано,спи ми се,Ива трета поредна нощ ми се въртя,от време на време промрънква и е страшно шило,едва я хванах да не падне от леглото,беше в краката ни-как да заспя Tired Иначе има връхче на зъбче,отгоре след кучешките-кътници ли са? От няколко дни нито ми се радва,нито ме гушка,само дежурното погалване за лека нощ и то щото аз я помолих снощи Cry И цикъла ми го няма...ох,наоплаквах се Confused
Жу верно много неща за мислене имаш-дано всичко да е наред! Praynig
Пак ще пиша Hug

# 29
  • София
Такаааа, докато чаавето се претрепва в хола, да ви драсна някой ред.

По Галаксиновата рубрика - тези от сервизните комплекти ги слагам на горе с мръстната част -  Thinking и аз не знам защо, а др по-острите на долу ( като ги вадя е 100 % вероятно да се порежа иначе ). Като ги изваждам ги хващам с мека хавлиена кърпа.

Ох това вече го пиша 20 мин  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт