Цеце, звънях ти
Има ли пица за Елица в неделя? Дано има желаещи за пицата, че много ми е домъчняло за всички ви
ИМААААААААААААААА. Ай да се организираме, че и на мен ми е домъчняло

Дес,благодаря ти !
Има ли пица за Елица в неделя? 

Кажете как да ги накарам да се задържат разпръснати из тестото?

), и готин обектив... Ние имаме само два обектива за сега, но Коце взима от разни познати и си щракаме. Ама един от тия, дето взима, сигурно струва колкото на нас всичките ни такъми, че и повече. А, само да кажа, че нито един от нас не е добър фотограф 
?

Мислех, че след едни големи простотии, които се случиха тук преди време, сме се разбрали, че всеки може да си споделя убежденията за отглеждане на дете, без да се сърди, ако някой не мисли точно като него. Аз пък обичам споровете, защото винаги извличам от тях нещо полезно за себе си и не виждам защо трябва да притесняват някого тук. Достатъчно големи жени сме, че и ЕнтЕлегенти на всичкото отгоре, за да превърнем един спор в махленска кавга, аз лично нямам такива опасения. Тъй че всеки да си говори на воля каквото си иска, без да се извинява, моля ви!
Сигурно е, че няма да ни мине бързо и скоро, защото ... няма значение, сори! 

Като че ли ми се ще да го заведа педи да го види, но тя пък е втора смяна утре. 

Бързо оздравяване 
Дано ви помага и на вас 
Ако днес отида у нашите ще я издиря
Ама какво се хванахте за свинското месо
Казах, че според тази брошура не, че е забранено, но се препоръчва нетлъсто пилешко и телешко месо, свинското дори не се споменава
Затова казах, че според тази брошура едва ли има мама, която храни абсолютно по правилата
Канелка, това не е линк, просто подчертавам, за да не бъда погрешно разбрана и да поясня, че говоря за конкретната брошура

Аз не обичам да слагам хората под общ знаменател и се надявам и мен никой да не поставя под такъв
Имах колега, който първата година в университета така се изказа неподготвен пред мен за "мръсните" земеделци, без да знае, че аз съм такава
и точно предния ден зарявах пръсти в изгнили домати, протегнах ръце и го попитах какво вижда, а той отвърна : "Нормални, нежни дамски ръце.", а аз го попитах дали си личи, че до 10 часа вечерта тези ръце са брали домати

, та и аз свикнах така, понеже не обичам да са ми разбъркани нещата 

Щяло да има минусови Т тия дни,айде нЕма нужда 
Вяра също е във възторг,голяма радост пада.

Иначе има връхче на зъбче,отгоре след кучешките-кътници ли са? От няколко дни нито ми се радва,нито ме гушка,само дежурното погалване за лека нощ и то щото аз я помолих снощи
И цикъла ми го няма...ох,наоплаквах се 
и аз не знам защо, а др по-острите на долу ( като ги вадя е 100 % вероятно да се порежа иначе ). Като ги изваждам ги хващам с мека хавлиена кърпа.