Керамична преса за коса! - 2

• 170 023
  • 890
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте хубави мами, имам едно въпросче към вас.По принцип имам една професионална преса, тънка е, но не много и съм голяма мераклийка за тънка преса.Въпроса ми е някоя използвала ли е или има ли някаква представа каква цена и как изправя ето тази преса http://elekom.bg/details_perm_666.html ? Simple Smile)

# 586
Аз да кажа за ей тази преса на Brown http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09039997

Ми една година работи перфектно, изправях се идеално за 30-40 мин., при положение, че бях с доста дълга, гъста и чуплива коса. Всичко чудесно, супер доволна и изведнъж - керамичните плочи взеха да се лющат. Обадих си до сервиза - уж 5 години гаранции. Да, ама не - това било дребен елемент, който лесно се руши и гаранцията не го поема. Хубаво, казах аз, искам да си го ремонтирам, ще си платя. И тук ударих на камък - пак няма как, щото пресата е едно цяло и части в България не се внасят!!! Еми какво да кажа и аз не знам....Без думи...

# 587
Така е за съжаление,какво да ти кажа потребителите от всякъде са прекарани.И в тази връзка се сещам,наскоро братовчедка ми си купиха батерия за кухнята за 200 лв.,с подвижна слушалка.Да ама като я монтираха се оказа,че маркучът пропуска вода.Веднага отидоха да го върнат и изненадата беше,че първо батерията уж била българска,само,че била сглобявана в Китай и второ гаранцията важала само за металната неподвижна част,на която няма какво да и стане.Наложи се да купят още два маркуча,но течът не спря,явно е дефектна батерията и не уплътнява добре,но гаранцията това не го покрива.Тъй,че ще пием по една студена вода всеки път и ще си казваме дано не ни се случи отново.

# 588
Ужас! Просто в това отношение БГ е много, ама много зле.... smile3506

# 589
Здравейте, момичета! Някоя от вас дали е запозната каква е разликата между тясните и широките плочи при керамичните преси? Благодаря!

# 590
Тясните се за по тънки и финни коси,а широките за дълги коси с по-плътен косъм.А също така с тясните плочи могат да се правят къдрици.

# 591
# 592
  • BG
Здравейте момичета!

Моля да ме извините за спама, но спешно ми трябва оторизиран сервиз за ремонт на маша Babyliss.
Можете ли да ми дадете координати?

Благодаря ви предварително!

# 593
# 594
Molq vi za preporuki zashtoto kosata mi e mnogo kudrava i iskam da izpravq kachestveno , a ne gi razbiram mnogo oshte vupreki che prochetoh cqlata tema.Parite do 200 leva Simple Smile

# 595
  • BG
Anelzzzz, аз харесвам машата на Babyliss. Имам я, но я изпуснах и ми трябва сервиз. Иначе съм много доволна!

BABYLISS ST-95E

# 596
Anelzzzz, ако ще си вземаш Тондео, поръчай си от чужбина, 183лв за тази преса е чист обир

# 597
  • София
Аз се опитах да си поръчам Tondeo от crazyhairs.de, но ми искаха 35 евро за доставка, а от amazon.de ми поискаха 12 евро, но на следващият ден ми изпратиха писмо, че поръчката ми е отказана. Някой има ли идеи от къде мога да си поръчам преса на тази марка?

# 598
Аз се опитах да си поръчам Tondeo от crazyhairs.de, но ми искаха 35 евро за доставка, ...

Странно, 35 евро изобщо го няма като цена за доставка. Дори и изън Европа най-много е 29 евро . Нещо да не би да си се объркала?

# 599
Аз се опитах да си поръчам Tondeo от crazyhairs.de, но ми искаха 35 евро за доставка, ...

Странно, 35 евро изобщо го няма като цена за доставка. Дори и изън Европа най-много е 29 евро . Нещо да не би да си се объркала?

Peace И ние си поръчваме от крейзихеър, доставката ни винаги е била 12 евро. Дори веднъж за две поръчки ни взеха общо 12 евро и пратиха нещата в един кашон.

Общи условия

Активация на акаунт